Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Bonjour σμούρφς

Ξέρει κανείς αν ο Φάρμας ή ο Κοπρίτης δουλεύει σήμερα στο μούλτι? Μην κατεβαίνω τσάμπα απο το βουνό....I has delivery to makez

υγ. σμουρφς -> συμφορουμίτες :hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Snips

Φαντάσου να ανακαλύπτεις την σειρά όταν είσαι στ high σου με MOHAA, BAttlefield1942 κτλ....ΤΟ κάψιμο με ww2 από τότε....

Εν τω μεταξύ, έφαγα σκάλωμα με την Carentan, και το CoD2 :p Ολόιδια η πόλη :blink:

Υπάρχει και το κόλλημα με τον Β' ΠΠ(αγάπη δεν μπορώ να το πω, γτ αν κάποιος αγαπάει μια εποχή πολέμου μάλλον είναι σάικο (psycho) :p), οπότε η σειρά μπαίνει στο Hall of Fame μου :D

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 11:50]

Bonjour σμούρφς

Ξέρει κανείς αν ο Φάρμας ή ο Κοπρίτης δουλεύει σήμερα στο μούλτι? Μην κατεβαίνω τσάμπα απο το βουνό....I has delivery to makez

Μακη εγω ρεπαρω....

ο πιπινολαγνος ομως εκει θα ειναι και πιθανοτατα θα χαζευει κνητισες στη Στουρναρη

μεχρι τις 13.30 περιπου οποτε και για προληπτικους λογους το καταστημα θα κατεβασει ρολα...

Αρχική απάντηση από Borg

Γαμ@ το ***** τον ***** τους

Μας έχουν μαμησει στις διακοπές ρεύματος

:mad: :mad: :mad:

’σε φίλε... κι εδώ έπεσε στις 4 τα ξημερώματα και άρχισε το ups τα "biiiip" "biiiip..." Τα @@(=νεύρα :p) μου!

Αρχική απάντηση από darkCount

Bonjour σμούρφς

Ο πιπινολάγνος ήταν εκεί όντως πήγα το RMA μου :p

BTW, rma σε 5 λεπτά πρώτη φορά είδα! :hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:56]

ριχνει τρελη βροχη...............να δω πως θα γινει το σημερινο party ..........γμτ κινδυνευω να χασω τα πιπινια...και εχω ετοιμο και 1 προξενιο:hehe:

edit

να το πω λιγο πιο επιεικως.......εξω γινεται της επι χρημασι γυναικος το σιδηρουν κιγκληδωμα:blink:

Αρχική απάντηση από greekfragma

edit

να το πω λιγο πιο επιεικως.......εξω γινεται της επι χρημασι γυναικος το σιδηρουν κιγκληδωμα:blink:

Tispoutanastokagkelo.jpg

Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 12:58]

Γαμ@ το ***** τον ***** τους

Μας έχουν μαμησει στις διακοπές ρεύματος

:mad: :mad: :mad:

Απανωτές διακοπές ρεύματος και στην Μediamarkt Φαλήρου τωρα το μεσημέρι... το complex τα είδε κωλυώμενα με την μπόρα... τα συστήματα πάντως λειτούργησαν μια χαρά... ;)

τα μωρα μου εν ωρα εργασιας:D

εντομεταξυ καλοριφερ δεν αναβω οι καρτουλες μια χαρα με ζεστενουνε:D

post-2401-1416073271,9214_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

το πρώτο dim δεν έχει "κλειδώσει" καλά

Ακη καντο πιο λιανα:o

Αρχική απάντηση από RootX

ειμαι ζαβλακομενος.Σας ευχαριστω για την επισημανση

Shoot em up --> Η καλυτερη ταινια που εχω δει τωρα τελευταια. Αξιζει το καθε λεπτο που θα δεις! Οσοι ειστε fan των Max Payne, Fear, Counter Strike, Slayer, Motorhead και Μονικα Μπελούτσι ΒΟΥΡ!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.