Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ρε παιδες, εαν ασχολειται κανενας με newsgroups, plz ας μου στειλει ενα pm ή ενα msn iznogood69[at]mailbox[dot]gr

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Παλι πλακα μου κανουν βραδιατικα ...

Ξερει κανεις σε ποιος ειναι στο e-mail omorfoylaa@hotmail.com ? WTF ελεος!

lol

goodnight thelab

:blink: :blink: Τι σειράρα είναι το Band of Brothers? Πωωωωω Κρίμα που είναι μόνο 10 επεισόδια.. θα αναγκαστώ να τα ξαναδώ μετά :p
Αρχική απάντηση από deninho

:blink: :blink: Τι σειράρα είναι το Band of Brothers? Πωωωωω Κρίμα που είναι μόνο 10 επεισόδια.. θα αναγκαστώ να τα ξαναδώ μετά :p

Welcome 2 the club

Αρχική απάντηση από gznp

Welcome 2 the club

Φαντάσου να ανακαλύπτεις την σειρά όταν είσαι στ high σου με MOHAA, BAttlefield1942 κτλ....ΤΟ κάψιμο με ww2 από τότε....

ΚΑΡΑΛΟΛ όμως!!!!

:clap:

καλημερα και καλο Σαββατοκυριακο παιδια :flower:

Αρχική απάντηση από Winters

Mπααα.. δε παιζει, ειναι photoshopia...->

Εντάξει δεν είναι και κάτι τραγικά αδύνατο, αληθινό είναι, φαίνεται άλλωστε.

Αρχική απάντηση από deninho

Αρχική απάντηση από gznp

Welcome 2 the club

he he.... Aπο αυτη τη σειρα πηρα το nickname μου...

Ελιωνα στο mohaa με την παρεα μου και δεν ειχαν nick... Βλεπω την σειρα και ο πρωταγωνιστης ηταν ολοιδιος με το model των allies που χρησιμοποιουσα....

Το εβαλα μια φορα... κ εμεινε....

Major Richard Winters (1918), born in Lancaster, Pennsylvania

:p :p :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.