Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 23:38]

:blink: δεν ξερω τι να πω.......το παλικαρι μιλαει στις χορδες.......και δειχνει οτι δεν ζοριζεται εστω στο ελαχιστο....:blink:

σκεφτόμουνα να πω στον Chosen να γράψει ένα ανθολόγιο, τώρα που τελειώνει η χρονιά, αλλά τις δικές σου ατάκες δεν προλαβαίνει να τις μαζέψει ούτε μέχρι το 2012 που είναι η απελευθέρωση της Κρήτης.
Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 01:55]

σκεφτόμουνα να πω στον Chosen να γράψει ένα ανθολόγιο, τώρα που τελειώνει η χρονιά, αλλά τις δικές σου ατάκες δεν προλαβαίνει να τις μαζέψει ούτε μέχρι το 2012 που είναι η απελευθέρωση της Κρήτης.

δεν ξερω ποτε θα απελευθερωθει η Κρητη αλλα εαν θες κανε μου μια χαρη.....μαζεψε και στειλε μου τις ατακες μου γιατι δεν εχω κρατησει αρχειο:p

περαν της πλακας η ατακα στην παραπανω προταση που βρισκεται?

ημουνα με ιωση 3 μερες και μπορει κανα περιεργο φαρμακο να δημιουργησε παρενεργειες και να λεω οτι θελω:wassat:

Αρχική απάντηση από greekfragma

δεν ξερω ποτε θα απελευθερωθει η Κρητη αλλα εαν θες κανε μου μια χαρη.....μαζεψε και στειλε μου τις ατακες μου γιατι δεν εχω κρατησει αρχειο:p

περαν της πλακας η ατακα στην παραπανω προταση που βρισκεται?

ημουνα με ιωση 3 μερες και μπορει κανα περιεργο φαρμακο να δημιουργησε παρενεργειες και να λεω οτι θελω:wassat:

Η Nutella ισως... λέω τωρα... :whistling

Καλημερίζω όλους τους αγνώστους και χρησιμοποιώ ύβρεις στους φίλους γιατί απλά τους βαρέθηκα!

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Το σκισα λέμε...(προς το παρόν)

http://www.hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=GPU_1196&name=Radeon+X1650+Pro+DDR2+%2874%29

http://www.hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=GPU_1194

Περιμένω απαντήσεις για να βγούνε τα back up's :p

:confused:..:hehe:

Oxi ρε μαγκα....σου φυγε ενας ποντος ...στο aquamark..και ξεχασες και το 06:p

Aπανταχου benchers της επικρατειας...μιας και μου ειναι δυκολοχωνευτο..

πως η καρτουλα βγαζει 200λιγα fps στο nature-01 και χτυπαει 2Κ και 2,5Κ στα sm2-3 απο το 06?

Eχει πεσει τοση εξειδικευση στα καινουρια "παιχνιδια"?

(ρε συ (an7) εβαλες lod στο 01?)

Καλημερες.....παρασκευη επιτελους :happy2: ...και με ηλιο...

Αντε να μην 8ελει και κανενας τιποτα σημερα μπας και τη βγαλουμε καθαρη.

παιδια για βοηθηστε λιγο ετσι δεν ενεργοποιηται το sli?ειναι δυνατο με 2χ8800gtx και εναν

Q6600 να μου βγαζει στο 3dmark 2005 ΜΟΝΟ 15500 ολα στοκ ομως.Και πριν με μια καρτα αλλα στο q6600 απο τα 2.4 στα 3.2 μουδινε 17500 ποντους τι παει στραβα?

post-2401-1416073269,8526_thumb.jpg

4 χρονιά τώρα και μπερδεύω τον chroma με τον chosen , τι σκ@τα...

τσουπ στο msn και δεν ξέρω ποιος είναι από τούς 2 ειναι για να μιλήσω :hehe:

Αρχική απάντηση από .38-.45

ένα τζάμπα thread στο 4 παρακαλώ.

:flag:

αν συγκρινω απο αυτο το νουμερο με q6850 στα 3.ο τοτε μαλλον εγω ειμαι φυσιολογικα

με τον q6600 στις 13500

post-2401-1416073270,2341_thumb.jpg

Τι κάθεσαι κι ακούς...:p

Χτες είδα το Land of the Blind.

Ατάκα:

(στον ηγέτη της Επανάστασης μετά την άνοδο στην εξουσία)

"Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο πριν και το μετά την Επανάσταση. Πριν ο άνθρωπος εκμεταλλευόταν ανθρώπους. Τώρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν..."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.