Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:03]

Πω πω το φάγατε το παιδί:p

Τι να κάνω πεινάω... με μήλα ειμαι.... :D :D

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 00:05]

Ρε συ perp...

Τι εγινε τελικα με το Crysis? 14/11 δεν θα το ειχες στα χερια σου ?

Επίσημα σε 1ώρα όπως και το υπόλοιπο πακέτο...

2000606171962641856_rs.jpg

Δεν ξέρω γιατί αλλα εχω ψιλοξενερώσει με το παιχνίδι... όσο το παιζω, τόσο το βαριέμαι... :blink: :blink: το ξέρω δεν υπάρχω.... :hehe: :hehe:

EDIT:

Ισως στο μουλτι αλλάξουν τα πράγματα βέβαια... ίσως φταίει και ολος αυτός ο ντόρος και η μανούρα περι αυτού τι να πω...

Δεν υπάρχει καλύτερο τεστ από το Crysis για να βρείτε αν είναι stable το pc σας.. εκεί που ΟΛΑ τα προγράμματα δε βγάζουν errors.. αυτό τα καταφέρνει.. τρελλό ξεζούμισμα ρίχνει το παιχνίδι..

ΦΑΚ

2600ΧΤ

Με στοκ ψύκτρα

Και 1,33 vgpu απο 800 πήγε 930 ο πυρήνας(αυριο πάμε για VF1000)

Και το καλυτερο....

Οι μνήμες δεν έχουν σταματημό λέμε...

Qimonda 1.4ns από 700(1400DDR) πήγαν με 2,06 από 1,98 default 1150 και συνεχίζουμε ακόμα...

Μιλάμε πήγαν καλύτερα και απ τις μνήμες της GTX....

Αν εξαιρεσουμε κατι artifacts,δεν ειχα κανενα παραπονο και επαιξε πολυ καλυτερα απο τις προσδοκιες μου

@perp

φαε καλα,φτιαξε κι ενα δυνατο καφεδακι γιατι θα σε βρει το πρωι πανω στο PC :p

Αρχική απάντηση από cptkoulis

Αν εξαιρεσουμε κατι artifacts,δεν ειχα κανενα παραπονο και επαιξε πολυ καλυτερα απο τις προσδοκιες μου

@perp

Εγώ τα πρώτα εμφανή artifacts τα είδα στα 1130 στα 3Dmark

Αρχική απάντηση από cptkoulis

@perp

Μέχρι να κατέβει;:hehe:

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 00:22]

@perp

ΠΑΛΙ?? :hehe:

εντάξει θα το παλέψω και σήμερα μπας και αλλάξουν τα πράγματα... σκέφτομαι μήπως εχω παραπαίξει τελευταία και γι αυτο το βλέπω λιγο βαρετο... :D πάντως με την ultra και default και τους νέους drivers μια χαρά παει το παιχνίδι... καλύπτει τις απαιτήσεις μου με το παραπάνω... Τουλάχιστον όπως ειπε και o DJD στο game το σύστημα δείχνει τα δόντια του και δόξα το Θεό κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής με το δικό μου.....όλα ρολόι....

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:24]

Μέχρι να κατέβει;:hehe:

Αντε βρε σατανά.... το activation περιμένω μπας και παίξω online απόψε.... :p:D

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 00:30]

ΠΑΛΙ?? :hehe:

εντάξει θα το παλέψω και σήμερα μπας και αλλάξουν τα πράγματα... σκέφτομαι μήπως εχω παραπαίξει τελευταία και γι αυτο το βλέπω λιγο βαρετο... :D

Πως φαινεται οτι δεν εχεις παιξει WOW........:tomato:

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 00:45]

Πως φαινεται οτι δεν εχεις παιξει WOW........:tomato:

:p:hehe: ....

παω για το φαί-activation-gaming που λεγαμε... ;) Καλο βράδυ στο φόρουμ!

Τα 'χω πάρει με τον κάθε τρόμπα που ανοίγει το παράθυρο του αυτοκινήτου και πετάει έξω τα τσιγάρα του και ότι άλλη παπαριά βρει μπροστά του. Τα 'χω πάρει με τα φορτηγά από το 1960 που βγάζουν μαυρίλα σε κάθε γκαζιά. ’ι σιχτήρια πρωινιάτικα!

Επίσης μου τη σπάει που πρέπει να βγάλω βυζιά για να βρω ένα τιμημένο σπίτι.. και μου τη σπάει ακόμα περισσότερο που πρέπει να δώσω τουλάχιστον 400 ευρώ για 40τμ.. ’ι σιχτήρια²

καλογρέζα οι γκαρσονιέρες χτυπάνε 500 στα νεόκτιστα παλιά δε βρήσκεις αν δεν έχεις μπάρμπα τα σπίτια κάνουν 600+

αλλά δεν είμαστε Β.Π. ούτε Ν.Π.

δεν έχουν πάρκιν και κυριως.... είμαστε εργατική συνοικία :hehe:

Ρε DJD.. δεν το έλεγες κανένα 2μηνο πριν.. Πεύκη, νοικιαζόταν ένα διαμέρισμα 100-120τμ στα 600€.. τώρα βλέπω ότι άδειασε ένα διαμέρισμα απέναντι, που έμεναν κάτι παιδιά

Δε με παίρνει ρε αδερφέ να δίνω 600ευρώ το μήνα ενοίκιο... καλά θα ήταν αλλά δεν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.