Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

ΣΚΑΤΑ!

Μόλις έχασα το κινητό μου (qtek 8310).

Μου έπεσε την ώρα που έβγαινα από το ταξί, έπεσε πάνω στο κάθισμα, άργησα να το πάρω χαμπάρι και ο ταρίφας άφαντος. Το κινητό το έκλεισε μετά από λίγη ώρα (μέχρι να πάω σπίτι να το καλέσω). Ελπίζω να μην πρόλαβε να κάνει πολλά μέχρι τη φραγή.

Η ερώτηση είναι: μπορώ να το κλειδώσω μέσω imei? Είδα ότι η vodafone το υποστηρίζει, με τις άλλες εταιρίες τι γίνεται? Να πάω στην αστυνομία να δηλώσω την απώλεια?

Δεν έχω κρατήσει και τον αριθμό του ταρίφα (δεν πρόλαβα), όποιος μπει σε ταξί carisma με παππού οδηγό που μασάει φυστίκια ας τον πλακώσει!

Απ'τις λίγες φορές που έχω τόσο άσχημη ψυχολογία, συνήθως είμαι je m'en fous.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Αν η ΑΤι δεν κάνει κάτι με τους drivers να μου κοπεί το χέρι αν πάρω ATi ποτέ...

Εδώ στην 1650 και μαμιέται ο δίας...που στην τελικής στα @@ μ.

30ε τις πήρα.

Αλλά είναι τελείως ΓΤΠΚ...

Ευτυχώς που δεν πήρα καμιά 2900προ που σκεφτόμουνα

:hehe:

και εγω τελειως εξω απο τα νερα μου ενιωσα οταν πηρα τη nvidia..

Τι σου κανει??

Και η ωρα με μπερδευει ....δεν κοιμηθηκες ακομα ...η απλα ξυπνησες νωρις?:p

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 09:30]

μετά από 2 σαντουιτς και ένα καπουτσίνο ήρθε η ωρα για ύπνο....

μια απο τα ιδια και δω:blink:

οποιο κΑλοπαιδο εχει win2003 στο pc-ακι του ας μου στειλει ενα pm..

Μην βαρεθει ...ας το κανει..

Αρχική απάντηση από KoMM

μετά από 2 σαντουιτς και ένα καπουτσίνο ήρθε η ωρα για ύπνο....

ξενυχτησατε ρε αλητες?:p

Είπα κι εγώ μετά από καιρό να κάτσω να μπεντσάρω για τον χαβαλέ.. και έπεσε το orb.. :getlost:

Πωπω ρε γμτ από χθές έχω έναν πυρετό, δεν λέει να περάσει με τίποτα.

Και από ότι μαθαίνω τουλάχιστον άλλο ένα μέλος της ομάδος υποφέρει από παρόμοια συμπτώματα....

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 11:43]

της πλάκας ninja είσαι.
Αρχική απάντηση από darkCount

Και από ότι μαθαίνω τουλάχιστον άλλο ένα μέλος της ομάδος υποφέρει από παρόμοια συμπτώματα....

μακρυα απο μας μην μας κολλησεις:p

περαστικα:)

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 01:41]

ΣΚΑΤΑ!

Μου έπεσε την ώρα που έβγαινα από το ταξί, έπεσε πάνω στο κάθισμα, άργησα να το πάρω χαμπάρι και ο ταρίφας άφαντος. Το κινητό το έκλεισε μετά από λίγη ώρα (μέχρι να πάω σπίτι να το καλέσω). Ελπίζω να μην πρόλαβε να κάνει πολλά μέχρι τη φραγή.

Η ερώτηση είναι: μπορώ να το κλειδώσω μέσω imei? Είδα ότι η vodafone το υποστηρίζει, με τις άλλες εταιρίες τι γίνεται? Να πάω στην αστυνομία να δηλώσω την απώλεια?

Δεν έχω κρατήσει και τον αριθμό του ταρίφα (δεν πρόλαβα), όποιος μπει σε ταξί carisma με παππού οδηγό που μασάει φυστίκια ας τον πλακώσει!

Πήγαινε σε ένα υποκατάστημα του παροχέα σου και θα σου πουν ακριβώς τι να κάνεις. Εχει συμβεί σε φίλο και είχαμε κάνει μαζί τις διαδικασίες αλλά δεν τις θυμάμαι ακριβώς. Μέσα σε αυτά είναι και η δήλωση απώλειας στην αστυνομία.

Το αποτέλεσμα είναι ότι στο τέλος όλοι οι παροχείς της χώρας δεν δέχονται κλήσεις από τη συγκεκριμένη συσκευή η οποία βγαίνει άχρηστη. Μην το αμελήσεις και αφήσεις τον κάθε αλήτη να χρησιμοποιεί κλεμμένες συσκευές. (Βέβαια αν υπάρχει ξεκλείδωμα δεν γνωρίζω αλλά το κλεφτρόνι μπορεί να μην το γνωρίζει (σε περίπτωση που υπάρχει) και να του βγάλεις άχρηστη την φρεσκοκλεμένη συσκευή)

Επίσης υποθέτω γνωρίζεις ότι μπορείς να κάνεις αίτηση για τον ίδιο αριθμό αφού σου το έκλεψαν.

και στην περίπτωση που πάει σε Service το μπλοκαρισμένο imei το τσιμπάνε και στο επιστρέφουν.

με συνέπειες για τον φίλο που το παρεδωσε στο service

εκτός αν διαβάζει myphone και αλλάξει κανα imei και το κάνει unlock

Πολυ δημοκρατικη διαδικασια βρε το ΠΑΣΟΚ.... Ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι ολος ο μηχανισμος του ΠΑΣΟΚ καθώς και η ιδια η επιτροπη, η ιδια η επιτροπη, η ιδια επιτροπη (το λεω πολλες φορες για το προσεξετε), η ιδια η επιτροπη είναι 100% απο ανθρωπους του Παπανδρέου. Εεεεεε, τι περιμενεις μετα...

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :dots:

Αρχική απάντηση από sotiris

ΣΚΑΤΑ!

Τρανη αποδειξη ρε Σωτηρη οτι τα windows δεν σου πανε ουτε σε mobile! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.