Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gbak

οχι ρε συ κανονικα και single player..αποστολες και τετοια

ok σε ευχαριστω

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

καλα ετσι και τα ξηλωσουν ολα τα δεντρακια

στα Ζωνιανα και εκει γυρω.........την ωρα που θα τα

καψουν μην εχει κανα νοτιο ανεμο γιατι θα κανουμε

κεφαλι ολοι μας......απο Καβο Μαλλια μεχρι το τριεθνες

Ρα παιδια υπάρχει κανα link για overklocking Χ38?

Η Χ38 DQ6 GA τι θέλει περιπου για να παιξει σταθερα με 4GB στα 3,2?

Με παιρνει τηλ/να ο Larry4 (φιλος) και λέει ότι με 1,318vcore το orthos τον πεταει.

Αλλά δεν ξέρω και πολλά, άσε που το 975 μου έχει το 1/10 των ρυθμισεων του :p

και υποτιθεται οτι διαλέξαμε το Q6600/ L729B064 σαν καλό.

Με ποιες τιμες να παιξει στο X38 μεχρι τα 3,2-3,3?

για να πειραματστει λίγο μονος του πριν κανει κανα Thread.

Εdit: ειδα μερικά site/forum(αλλά δεν έχει πολλά) ...τι ν αυτό το X38 ρα σεις έχει 2 σελιδες Bios τασεις ...

Edit2: Καλά θα περάσω μια βολτα το ΣΚ να την δω απο κοντα αυτη την GA

(μου φαίνεται και λιγο το vcore)

Καλημερες...Ο gprhellas εχει παιξει με την DQ6 απο οσο θυμαμαι...

pm him :p

btw χρονια πολλα στους : Σταμάτιος, Σταματία, Μιχάλης, Γαβριήλ, Γαβριέλα, Ταξιάρχης, Αγγελος, Αγγελική, Ματίνα, Σεραφείμ

(copy paste απο το συστημα της δουλειας :p)

τι πραμα και αυτο με τις γιορτες...καθε μερα ολο και κατι σκαει...τηλεφωνα και τετοια..και δεν με πηρες.. και σε πηρα και κατι τετοια...ψιλοβαρετο

Πληρώνουμε εμείς μπάτσους αυτοκίνητα ελικόπτερα, για να παίξουν το θέατρο του παράλογου.

Όπως έχουμε ξαναπεί οι Ολλανδοί είναι ηλίθιοι στόκοι , αλλά αυτά τα έχουν λύσει!!

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 09:38]

Πληρώνουμε εμείς μπάτσους αυτοκίνητα ελικόπτερα, για να παίξουν το θέατρο του παράλογου.

Όπως έχουμε ξαναπεί οι Ολλανδοί είναι ηλίθιοι στόκοι , αλλά αυτά τα έχουν λύσει!!

μη λες τέτοια γιατί θα δει και αυτό ο "τσάρος" της οικονομίας μας και άντε να τον μαζέψεις μετά

στο πλαισιο αν τους πω οτι θελω να παραγγειλω εναν Q6600 απο ιθντερνετυ αλλα θελω να ειναι SLARC θα ανταποκριθουν στο αιτημα μου?

Τερκενλης Χαλανδριου - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ Ζαχαροπλαστείο Παπανικολή 100-102 15232 Χαλάνδρι Αττικής 2106840020 Α

απο τη δουλεια :p

edit : φτουυυ με προλαβε

Να'στε καλα παιδες .....:) τωρα με το καφεδακι ενα κομματακι με σοκολατα δεν θα με χαλαγε καθολου :p:p

Μας αυτωσε ο ΟΤΕς... Στερητικά εχουμε...

Πάλι καλα που εχει ο αποκάτως ανοιχτό ασύρματο απο Φορθνετ και κανουμε δουλειά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.