o polonos Νοέμβριος 7, 2007 #31801 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 13:31] Για αυτό καλό είναι να προσπαθούμε να γυρίζουμε στο γέλιο οποιαδήποτε αναποδιά μας Αργησα να το καταλαβω αλλα ..... Αμα δεν το κανεις .... Πολυ πιθανο ειναι να βρεθεις με καταθλιψη
DarkSaga Νοέμβριος 7, 2007 #31802 Νοέμβριος 7, 2007 έχουν τραβήξει όπλο 3 φορές σε φίλο μου στο δρόμο στα Χανιά κάτι χαμίνια σπαθόλουρα τελειωμένοι κ(_|_)λόγεροιο καθένας γιατί κάτι του προσβλήθηκε έγιναν και μηνύσεις και η αντιμετώπιση που είχε/είχα σαν πολιτης δεν μου άρεσείσως να είναι και θέμα εμπειριών.Να ζητάει η γκαρσόνα π.χ. να πληρωθεί ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ και να της αφήνει μια σφαίρα στο δίσκο το ΠΕΤΣΙ και να λέει "Εγώ έτσι πληρώνω" όλα αυτά τα καυτηριάζεις νομίζω πριν να φτάσουνστο παιδί σου η στην πόρτα σου.γιατί σήμερα είναι στην ποόρτα του "Γειτονα" αλλά όλοι γελάμε...η δημόσια/διεθνής κατακραυγή μας πείραξε?ωραίοι και οι Γάμοι καλές και οι μπαλωθιές και οι κούπες...και τα μαχαιρώματα και ανυπαρξία κράτους ε και αυτή καλή είναι....
def Νοέμβριος 7, 2007 #31803 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker C3 γιατι ρε Ακη,ασχημο ειναι το καρουλακι μου
Borg Νοέμβριος 7, 2007 #31804 Νοέμβριος 7, 2007 Αντί να πάρουν 2 απατσι να είναι κρυμμένα και μόλις σηκώσουν την ψ@λη τους κατά τους αστυνομικούς να ρίξουν ένα βρρρρρρρρ μπροστά τους να δεις πως θα κλανανε αεροσφαιρες από τον πισινό τους
AN7 OverClocker Νοέμβριος 7, 2007 #31805 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από def γιατι ρε Ακη,ασχημο ειναι το καρουλακι μου για μένα, ναι Αρχική απάντηση από Borg Αντί να πάρουν 2 απατσι να είναι κρυμμένα και μόλις σηκώσουν την ψ@λη τους κατά τους αστυνομικούς να ρίξουν ένα βρρρρρρρρ μπροστά τους να δεις πως θα κλανανε αεροσφαιρες από τον πισινό τους Μπά...τους έχω ικανούς να προσπαθούσαν να ρήξουν το απάτσι ακόμα και με πέτρες
def Νοέμβριος 7, 2007 #31806 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Borg Αντί να πάρουν 2 απατσι να είναι κρυμμένα και μόλις σηκώσουν την ψ@λη τους κατά τους αστυνομικούς να ρίξουν ένα βρρρρρρρρ μπροστά τους να δεις πως θα κλανανε αεροσφαιρες από τον πισινό τους ναι,και μετα για να παμε διακοπες στην κρητη θα χρειαζομαστε διαβατηριο,και θα περναμε πρωτα απο αστυνομικο τμημα
def Νοέμβριος 7, 2007 #31807 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker για μένα, ναι Μπά...τους έχω ικανούς να προσπαθούσαν να ρήξουν το απάτσι ακόμα και με πέτρες καλος θα ποσταρο τοτε το Α320 που το εχω στην αυλη μου
o polonos Νοέμβριος 7, 2007 #31808 Νοέμβριος 7, 2007 Περιοδεία Γ.Παπανδρέου στην Κρήτη τα θελει ο κ@λος του
gbak Νοέμβριος 7, 2007 #31809 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker για μένα, ναι ασε συ ρε.. two fast two furious...
Borg Νοέμβριος 7, 2007 #31810 Νοέμβριος 7, 2007 ασχετο: ο jimk που ειναι?Αρχική απάντηση από o polonos http://www.otenet.gr/portal/portal/info/news/greeknews?media-type=html&user=anon&js_panename=greeknews&action=portlets.PsmlPortletAction&eventsubmit_doview=443141 Ρε παιδί μου αυτός ο Παπανδρέου με κάνει μόνο για να τον κάνεις γαμπρό σουΚαι να σε κέρνα και κανένα κουραμπιέ έτσι να σε γλυκάνει
AN7 OverClocker Νοέμβριος 7, 2007 #31811 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από gbak ασε συ ρε.. two fast two furious... εεεε.όχιιιιιιι,το μαμησες τώρα.. Δεν είμαι κάγκουρας.. Ένα ταπεινο Mondeo MK3 έχω και το Αγία Παρασκευή-Βάρκιζα το έχω κάνει 12 λεπτά :P:P(εννοείται αργά βράδυ...καθόλου κίνηση..σε ολη την διαδρομη πέτυχα 3 αυτοκίνητα και 4 φαναρια ) BTW Κατέβαινε κι άλλο αν δεν έκοβα σε Κορωπί και Γλυκά Νερα/Παλλήνη
Hohenstaufen Νοέμβριος 7, 2007 #31812 Νοέμβριος 7, 2007 Πήρα ενα λάπτοπ και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το μανουαλ... Να το βάλω να φορτίσει πρώτα για μερικές ώρες ή να μπώ στο ψήτο κατευθείαν? Για πείτε τπτ ρε παιδιά όποτε το έχω στο ρεύμα να του βγάζω την μπαταρία ή να την έχω απάνω.....Δώστε μου τους προβολείς σας.... :P
AN7 OverClocker Νοέμβριος 7, 2007 #31813 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Hohenstaufen Πήρα ενα λάπτοπ και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το μανουαλ... Να το βάλω να φορτίσει πρώτα για μερικές ώρες ή να μπώ στο ψήτο κατευθείαν? Για πείτε τπτ ρε παιδιά όποτε το έχω στο ρεύμα να του βγάζω την μπαταρία ή να την έχω απάνω.....Δώστε μου τους προβολείς σας.... :P Βάλτο να κάνει μια πρώτη φόρτιση όσο κάνει να γεμίσει + 2 ώρες. Και καλό είναι να μην το χρησημοποιείς κατα την διαρκεια της 1ης φόρτισης Και κάντου μετά 3 πλήρεις φορτίσεις-εκφορτίσεις. Απο κεί και πέρα όσο θα το έχεις στην μπρίζα..θα είσαι ΧΩΡΙΣ μπαταρία.
Borg Νοέμβριος 7, 2007 #31814 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Hohenstaufen Πήρα ενα λάπτοπ και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το μανουαλ... Να το βάλω να φορτίσει πρώτα για μερικές ώρες ή να μπώ στο ψήτο κατευθείαν? Για πείτε τπτ ρε παιδιά όποτε το έχω στο ρεύμα να του βγάζω την μπαταρία ή να την έχω απάνω.....Δώστε μου τους προβολείς σας.... :P Όταν το έχεις στο ρεύμα να βγάζεις πάντα την μπαταρία Κατά τα άλλα παίξε Vivaldi και κάτι σωστό θα γίνει με τα vista
Hohenstaufen Νοέμβριος 7, 2007 #31815 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 14:05] Βάλτο να κάνει μια πρώτη φόρτιση όσο κάνει να γεμίσει + 2 ώρες. Και καλό είναι να μην το χρησημοποιείς κατα την διαρκεια της 1ης φόρτισης Και κάντου μετά 3 πλήρεις φορτίσεις-εκφορτίσεις. Απο κεί και πέρα όσο θα το έχεις στην μπρίζα..θα είσαι ΧΩΡΙΣ μπαταρία. Θενξ Όσο για χτες για τους υπότιτλους για το Τοπ Γκιαρ δεν βρήκα τπτ...
Hohenstaufen Νοέμβριος 7, 2007 #31817 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 14:12] μετα απο 4 χρονια ξαναβγαινω ραντεβου Ωπ Ωπ :flower: Good luck man :clap: :clap:
AN7 OverClocker Νοέμβριος 7, 2007 #31818 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από def μετα απο 4 χρονια ξαναβγαινω ραντεβου Εννοείται θα σκάσεις μύτη με το 320 ε? όχι τπτ άλλο..να κάνουμε και καλή 1η εντύπωση όπου είναι το παν για μια αρχή Ntax... Η συνέχεια πλέον www.msn.com
def Νοέμβριος 7, 2007 #31819 Νοέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Εννοείται θα σκάσεις μύτη με το 320 ε? όχι τπτ άλλο..να κάνουμε και καλή 1η εντύπωση όπου είναι το παν για μια αρχή ρε παρεξηγησατε το θεμα,δεν ειναι ερωτικο το ραντεβου,με εναν τυπο που πουλαει ερπετα
Borg Νοέμβριος 7, 2007 #31820 Νοέμβριος 7, 2007 Είστε για msn πάρτι chat ? Αρχική απάντηση από def μετα απο 4 χρονια ξαναβγαινω ραντεβου ε? τι? ξανα παρτο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.