Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gbak

απο τα καλυτερα που χω φαει και θα φαω...:hehe:

2003579897990536612_rs.jpg

Axxxxxxxxx

Τα καλοκαίρια πετάγομαι σταντέ με το ποδύλατο και τσιμπάω μερικά.

Και ωραίο γαλακτομπούρεκο έχει ;)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ανοίγω μια νέα κάρτα στο σπίτι 2600χτ και τι μυρίζω?

Πικραμύγδαλο...

Γιατρέ είμαι καλά?

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 23:08]

Axxxxxxxxx

Τα καλοκαίρια πετάγομαι σταντέ με το ποδύλατο και τσιμπάω μερικά.

Και ωραίο γαλακτομπούρεκο έχει ;)

ετσι ειχε το μενου σημερα...γαλακτομπούρεκο στο χερι...και δυο προφιτερολια καβα για afterhour...

Το All Time Best προφι το εχει ςνα μαγαζι στο Κεντρο. Θα θυμηθω το ονομα. Μιλαμε οτι ειναι τοσο γ@μηστερο, που παιζει να παθεις και ονειρωξη ! χαχα

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 22:07]

απο τα καλυτερα που χω φαει και θα φαω...:hehe:

2003579897990536612_rs.jpg

Φαίνεται η υπογραφή μου στην οθόνη σου:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από dellman

Ανοίγω μια νέα κάρτα στο σπίτι 2600χτ και τι μυρίζω?

Πικραμύγδαλο...

Γιατρέ είμαι καλά?

τι μάρκα? :p

Αρχική απάντηση από Hohenstaufen

Είναι η μόνη σειρά πλέον που κάθομαι και ασχολούμαι...

Αυθεντικό, ώριμο και αυθόρμητο γέλιο και αυτά τα "Special" που κάνουν, νομίζω ότι είναι πρωτοφανή για τον χώρο του αυτοκινήτου άλλα και γενικά η όλη αίσθηση σε γεμίζει πραγματικά...

Και οι τρεις τους είναι απλά θεοί...

Δεν έχω χάσει επισόδειο...

Απλά :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: και άγιος ο injection.....

Ξέρεις που μπορώ να βρώ υπότιτλους...γιατί τους μαμακες του αγγλους όσο και αν προσπαθώ...τα μισά καταλαβαίνω...

Ανάποδοι άνθρωποι...ενώ τους αμερικάνους...μια χαρά

Αρχική απάντηση από dellman

connected3d και έχω και μάρτυρα

πές μας οτι πεινούσες και άσε τις δικαιολογίες :p

παλι καλα George που εχω 1 απο δαυτο + 1 πανακότα στο στομάχι μου.... αντε τώρα να συνέχίσω με καφέ.... πίκραααααα :hehe:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Το All Time Best προφι το εχει ςνα μαγαζι στο Κεντρο. Θα θυμηθω το ονομα. Μιλαμε οτι ειναι τοσο γ@μηστερο, που παιζει να παθεις και ονειρωξη ! χαχα

Για θυμησου....

Τι να σου κάνω που δεν μπορω να βγάλω φωτος τα σκουπίδια μου.... στα υπόλοιπα που εχω καταβροχθίσει εχουν προστεθει... 1 τελειωμένο βαζάκι Merenda + 1 ION Γάλακτος.... :hehe:

(Και δεν λέει να ανοιξει αυτο το γ@μογυμναστήριο μου επιτέλους...μπας και μου ανοίξει η όρεξη για πρωτείνη :cool: ....)

εγώ έχω κρατήσει 1,5 κιλό σοκολάτες που μου έφεραν τα αφεντικά από την Ελβετία.. Ως τώρα έχουν αδειάσει 1,5 κιλό σοκολατάκια, 2 βαζάκια με σοκολάτα για το ψωμί (όχι μερέντα, αλλά κανονική σοκολάτα :p ), και περισσεύουν κι άλλα :p

Επίσης έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα σιροπιαστά γλυκά του Παρλιάρου (τα σαραγλάκια κατεβαίνουν ωσάν χαπάκια-για την υπογλυκαιμία :p) Giv'em a try ;) Είναι κατάλληλα για όλες τις ώρες :D

γμτ.. με βλέπω να αρχίσω να παίρνω τερατώδεις διαστάσεις, με αυτούς τους ρυθμούς που τρώω :(

παιδες σα το ταψι π[ροφιτερολ που προσφεραμε απλοχερα , εμεις οι ταπεινοι αυλικοι :p , στο βασιλεα rootx στη πρωτη λαδοκολλα δεν εχει ξαναγινει. :hehe:

εκεινη την ωρα το εφτιαχνε :drool:

Περριτό να σας πώ οτι μας μαμήσατε την ψυχολογία βραδινιάτικα με τα εκμεκ παγωτο καιμακι και προφιτερολ και μιλκ-ο-μπούρεκα.....

σημερα ο ολυμπιακος απεβαλε μια βαρια κληρονομια , η μπεσικτας εχασε με 8-0 απο τη λιβερπουλ και αυτο ειναι νεο ρεκορ τσαμπιονς λιγκ . ειναι ξεκαθαρο πια , η χρονια αυτη ειναι του ολυμπιακου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.