Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 21:14]

Τερκενλής τσουρέκι ,Ελενίδης τρίγωνα?

καλά τα έμαθα ως περαστικός απο Σαλόνικα?

Kαζαν ντιπι στον Χατζη, Πολιτικο τσουρεκι στον Χασιωτη.(αν θυμαμαι καλα ετσι λεγεται

το γεμιστο τσουρεκι με σοκολατα).Α να μην ξεχασω και προφιτερολ απο

Αλεξουδα, παντα του κιλου που το φτιαχνει εκεινη την ωρα και το κανει με τις προδιαγραφες του πελατη (εξτρα σου ) ^__^

Και αν θες τυροπιτα Μητροπολεως πριν την Αριστοτελους.(δεν θυμαμαι ονομα).

@YDinopoulos την αλλη φορα ζητα κεικ με καστανο ;)

@2cpu, αυτος που μου εδωσε το κομματ μου ειπε οτι το καλυτερο ειναι αυτο με το καστανο, αλλα δεν ειχε εκεινη την στιγμη...

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 11:46]

Michelin Pilot Exalto PE2 ;)

Ακριβώς την ίδια διάσταση έχω σε Mondeo και το λάστιχο είναι απίστευτο.

ευχαριστώ για την απάντηση.

καμιά εκτίμηση για την φθορά? έχω διαβάσει ότι επειδή είναι σχετικά μαλακό λάστιχο φθείρεται και πιο γρήγορα.

ε ναι αυτο ισχυει για τα michelin...ειδικα σε πισωκινητο με τιποτα καθε 6μηνο θα θες αλλαγη

Το Norton 360 ξέρει κανείς τι πρόγραμμα είναι-τι δουλειά κάνει? Γτ με διάλεξαν για μπέτα τέστινγκ, και δεν ξέρω αν αξίζει να το δεχτώ ή όχι

Αρχική απάντηση από deninho

Το Norton 360 ξέρει κανείς τι πρόγραμμα είναι-τι δουλειά κάνει?

Τρώει πόρους από το σύστημα.

Αρχική απάντηση από deninho

Το Norton 360 ξέρει κανείς τι πρόγραμμα είναι-τι δουλειά κάνει? Γτ με διάλεξαν για μπέτα τέστινγκ, και δεν ξέρω αν αξίζει να το δεχτώ ή όχι

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=33315&highlight=Norton+360

Ποιός είδε το καινούριο επισόδειο top gear, που πάνε στην αφρική? Μιλάμε πολύ γελιο για ακόμα μια φορά....:D

Αρχική απάντηση από Hohenstaufen

Ποιός είδε το καινούριο επισόδειο top gear, που πάνε στην αφρική? Μιλάμε πολύ γελιο για ακόμα μια φορά....:D

Ποιο επεισόδιο είναι?(ή πώς λέγεται)

edit.

Found S10E04

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.