Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από def

εφυγε ο μεσαιος μου αδελφος πριν μια ωρα για Σουηδια και θα ξαναρθει του χρονου,πλησιαζει η ενχειρηση του πατερα μου και εχω ανχοθει παρα πολυ

εε ενταξει cool ρε μαν...ολα καλα θα πανε...με το αγχος δεν κερδιζεις κατι...εγω τι να πω που ζω σχεδον 11 χρονια με αυτο...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 21:06]

ειμαι χαλια ψυχολογικα:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Α ρε Λευτέρη.... τι αεροπορικό timing ειναι αυτό? ειλικρινα δεν εισαι ο μόνος που περνάει ζόρια...κάτι τραβάμε και εμεις εδω κάτω... τι να σου πω τώρα... ειναι και forum.... δεν μπορώ....

:flower: :flower: :flower:

η κατάσταση με τον firefox είναι ανυπόφορη...

Δεν είναι δυνατόν να μαζεύει 200ΜΒ...και να ήταν στο main rig δεν θα το καταλάβαινα...αλλά στο κατεβαστήρι σέρνεται γ@μ$@# το κερ@το μου.

Καιρός πλέον να δοκιμάσω Opera....ή όχι?

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Δεν είναι δυνατόν να μαζεύει 200ΜΒ...και να ήταν στο main rig δεν θα το καταλάβαινα...αλλά στο κατεβαστήρι σέρνεται γ@μ$@# το κερ@το μου.

May the Source Be With You

pics.h1.jpg

ολη μερα τρεχει ετσι και με παραπανω, σε laptop με pentium M, 1gb, vista και 53 Services, και παει κατι παραπανω απο μια χαρα.

και για να πω την αληθεια, παει καλυτερα απο οτι πριν με τα XP.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3559

Μήπως εχεις το flash player plugin? Αυτο τρωει την περισσότερη μνήμη και δεν την αποδεσμεύει παντα.

καμιά πρόταση για καλό 205/55 R16 H ?? (τώρα έχω τα Turanza ER300 και δεν είχα κανένα πρόβλημα).

Πηρα τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις που εκανα για το aids///

Αρνητικο... :flex:

Ο γιατρος μου ειπε 2 πραγματα μπορει να σε σκοτωσουν προωρα... Το σεξ και τα αυτοκινητα/μηχανες.....

Προφυλακτικο παιδια... Προφυλακτικο....

μπορει να ειναι μλκια αλλα η υγεια πανω απ' ολα....

Αρχική απάντηση από tassoss

καμιά πρόταση για καλό 205/55 R16 H ?? (τώρα έχω τα Turanza ER300 και δεν είχα κανένα πρόβλημα).

Michelin Pilot Exalto PE2 ;)

Ακριβώς την ίδια διάσταση έχω σε Mondeo και το λάστιχο είναι απίστευτο.

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 10:55]

Πηρα τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις που εκανα για το aids///

Αρνητικο... :flex:

Ο γιατρος μου ειπε 2 πραγματα μπορει να σε σκοτωσουν προωρα... Το σεξ και τα αυτοκινητα/μηχανες.....

Προφυλακτικο παιδια... Προφυλακτικο....

μπορει να ειναι μλκια αλλα η υγεια πανω απ' ολα....

Ρε μαν.....πότε...ΠΟΤΕ....

Κατ' εμε Σεξ χωρίς προφυλακτικό=Αγχος μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα που σου κόβουν 10 χρόνια απο την ζωή σου...

’σε που στην τελική μπορείς να χάσεις και την ζωή σου..........

’σε που μπόρει να γίνουν ''άλλες'' νίλες....Γιατί δεν χρειάζεται να ''τελειώσεις'' ''μέσα'' για να βγούν τα μπεειμπς.....

http://uk.youtube.com/watch?v=ldjnUYEeDu0

http://www.greektube.org/content/view/9045/2/

Βρειτε διαφορες αναμεσα σε αυτα τα 2 βιντεο .....

Και για να μην ψαχνετε πολυ..... στο πρωτο δεν υπαρχει κανενας που να μην φοραει κρανος ... (εξοτερικο)

Εννω στο δευτερο δεν υπαρχει κανενας που να φοραει κρανος ..... (ελλαδα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.