Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από deninho

προς τους εν Ελ.Βενιζέλος εργαζόμενους: Η Vueling και η clickair, σας λένε τπτ ως εταιρίες? Αξίζουν να τις εμπιστευθεί κανείς ή μπα;

την Vueling την ξερω ολακαινουργια του κουτιου Airbus 320...πετανε κατι γνωστοι μου πιλοτοι..ειναι μια χαρα!

για την clickair θα σε γελασω...που την πετυχες?

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 19:15]

προς τους εν Ελ.Βενιζέλος εργαζόμενους: Η Vueling και η clickair, σας λένε τπτ ως εταιρίες? Αξίζουν να τις εμπιστευθεί κανείς ή μπα;

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 23:22]

την Vueling την ξερω ολακαινουργια του κουτιου Airbus 320...πετανε κατι γνωστοι μου πιλοτοι..ειναι μια χαρα!

για την clickair θα σε γελασω...που την πετυχες?

Την ίδια ακριβώς απάντηση και απο μένα deninho.... και απο οτι μαθαίνω περνάνε ωραία στην vueling αυτοι οι κυριοι ;):hehe: τώρα για τους επιβάτες θα σε γελάσω... πάντως ειναι αξιόπιστη ως εταιρεία... ;)

Την clickair δεν την εχω ακουσει κάν... με την KrasAir μην πετάξεις λόγω ονόματος... :hehe: :hehe:

πω ρε γμτ, βλέπω penryn , βλέπω καινούργιες κάρτες γραφικών , θέλω να πειραματιστώ με νερά, πρέπει να αγοράσω hl:episode 1-2 ....θέλω να δοκιμάσω βίστα....

απ την άλλη με 19" οθόνη ,όχι ότι δε γουστάρω, αλλά σ αυτό το berserk καταναλωτισμού, θέλω και οθόνη.

....

@gbak, perp: Και οι δύο κάνουν φτηνές πτήσεις προς Βαρκελώνη μεριά. H clickair την Πέμπτη 4/10 έκανε το πρώτο δρομολόγιο Αθήνα-Βαρκελώνη, ενώ μέτοχος κατά 20% είναι η Iberia Airlines. Ρωτάω επειδή το Αθήνα-Βαρκελώνη κάποιοι το έχουν κάνει Ομόνοια-Σύνταγμα, να ξέρουμε με τι να ταξιδεύουμε :p (εγώ ακόμα δεν έχω πάει :()

Αρχική απάντηση από KoMM

e6750-ip35 pro-7950gt-seagate320-seagate160-raptorX-2gbram-seasonic650

Εγώ από αυτά που έχεις, θα άλλαζα μόνο την 7950, όλα τα άλλα είναι αστέρια. Κάποιοι κάνουν αναβάθμιση σε Ε6750 και ράπτορες...

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 00:52]

@gbak, perp: Και οι δύο κάνουν φτηνές πτήσεις προς Βαρκελώνη μεριά. H clickair την Πέμπτη 4/10 έκανε το πρώτο δρομολόγιο Αθήνα-Βαρκελώνη, ενώ μέτοχος κατά 20% είναι η Iberia Airlines. Ρωτάω επειδή το Αθήνα-Βαρκελώνη κάποιοι το έχουν κάνει Ομόνοια-Σύνταγμα, να ξέρουμε με τι να ταξιδεύουμε :p (εγώ ακόμα δεν έχω πάει :()

Για την vueling ειναι γνωστο... απο μια ματιά που έριξα στο site της clickair, προκειται για αλλη μια LCC (lost cost carrier... να μαθαίνουμε και κάνα όρο :p )... με το γνωστο business model... A320 πετάει μια χαρά αεροπλάνα ειναι.. τα εχει τόσες φορές και ο gbak πιστευω το μαθατε ολοι... :D ...

BTW Βαρκελώνη να πας... και αν μπορεις 1 βδομάδα... οπωσδήποτε.... για να το ευχαριστηθεις.. μεινε κοντα στην Plaza Catalunya και θα έχεις και την La Ramblas στα πόδια σου... 2 ή 3 γραμμές μετρό... απειρα μουσεία... και βέβαια Gaudi... Sagrada Famiglia και ενα κάρω ακομα αρχιτεκτονικά θαύματα.... οπωσδήποτε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και στο μουσειο εκει (πρώτη μούρη η Βούλα Πατουλιδου... εμεις να τα βλέπουμε), βολτα με τελεφερικ και στην παραλία της Barcelonetta, φαγητο πολύ καλό... τράβα και στο ενυδρείο... εμπειρα μαγαζια για ψώνια.... Ιουλιος 2004... 1 βδομαδα μόνος μου και το ευχαριστήθηκα.... πηγα με Alitalia μέσω Μιλάνου 80 πηγαινε-ελα...

BTW Εγώ εμεινα εδώ... ΗΙGHLY RECOMMENDED ξενοδοχείο, κράτηση μεσω internet... ειναι ακόμα καλύτερο απο τις φώτος και μιλάνε και τέλεια αγγλικά (βασικο στη Ισπανία).... κεντρικό, 1 βήμα απο μετρό, πρωινο άψογο (μεχρι σουσι), free Wi-Fi (must), PLASMA ΤVs, μπάνιο θεικο, κρεβάτι τεράστιο και αναπαυτικοτατο, καθαρο μέχρι αηδίας και προσωπικο χαμογελαστο και φιλικο... τιμές δεν ξέρω... ανάλογα την εποχή...

EDIT: Επίσης αξιζει και μια βόλτα απο το γηπεδο της FC Barcelona... Camp Nou αν θυμάμαι καλα... + βόλτα στην μεσαιωνική πόλη (Ciutat Vella) που βρίσκεται μέσα στην Βαρκελώνη... δοκιμασε και barring, clubbing... λέει... μπυρα καρφωτος SAN MIGUEL... φανταστική...

Ασχετο αλλα γιατί επέστρεψα?

Αλλη μέρα θα σας πω για άλλο ταξιδιωτικο προορισμο... :p

Αρχική απάντηση από Chosen

Εγώ από αυτά που έχεις, θα άλλαζα μόνο την 7950, όλα τα άλλα είναι αστέρια. Κάποιοι κάνουν αναβάθμιση σε Ε6750 και ράπτορες...

Το θέμα είναι , με τι καρδιά να δώσω 250-300 ευρώ για κάρτα που δε θα υποστηρίζει δχ10.1 , και για να παίζω σε 1280χ1024;Όχι ότι με χαλάει, απλά με προσιτή τιμή -φτηνότερα απ όσο πήρα την 19"- μπορώ να πάρω 24", και η 8800γτ π.χ. δε θα την παλεύει.

Αν βάλεις ότι θέλω να ασχοληθώ με νερά και τρυπάνια-μόντες, το μπατζετ εκτοξεύεται και ούτε άμα πάρω 50 πακέτα μακαρόνια για 3 μήνες δε φτάνει....

Τέλος, άμα δώσω 300 ευρα για να πάρω μια κάρτα, δεν είναι ******* να μην έχω υποστήριξη pcie2? απλά για βάθος χρόνου...

Αρχική απάντηση από Chosen

http://mrdoob.com/lab/pv3d/dof/05/

Oo

πραγματικά οΟ:confused: :confused: :confused:

.... και τα υπόλοιπα που εχει στο site επισης ξεφεύγουν... κοίτα κόλλημα βραδιατικο τώρα... :p

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 02:07]

Για την vueling ειναι γνωστο... απο μια ματιά που έριξα στο site της clickair, προκειται για αλλη μια LCC (lost cost carrier... να μαθαίνουμε και κάνα όρο :p )... με το γνωστο business model... A320 πετάει μια χαρά αεροπλάνα ειναι.. τα εχει τόσες φορές και ο gbak πιστευω το μαθατε ολοι... :D ...

Ωραία :) Αλλά μέχρι να μάθετε κάτι παραπάνω προτιμάμε την Vuelling :p

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 02:07] BTW Βαρκελώνη να πας... και αν μπορεις 1 βδομάδα... οπωσδήποτε.... για να το ευχαριστηθεις.. μεινε κοντα στην Plaza Catalunya και θα έχεις και την La Ramblas στα πόδια σου... 2 ή 3 γραμμές μετρό... απειρα μουσεία... και βέβαια Gaudi... Sagrada Famiglia και ενα κάρω ακομα αρχιτεκτονικά θαύματα.... οπωσδήποτε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και στο μουσειο εκει (πρώτη μούρη η Βούλα Πατουλιδου... εμεις να τα βλέπουμε), βολτα με τελεφερικ και στην παραλία της Barcelonetta, φαγητο πολύ καλό... τράβα και στο ενυδρείο... εμπειρα μαγαζια για ψώνια.... Ιουλιος 2004... 1 βδομαδα μόνος μου και το ευχαριστήθηκα.... πηγα με Alitalia μέσω Μιλάνου 80€ πηγαινε-ελα...

Placa Catalunya :) Το c που του κρέμεται κάτι από κάτω (full έκδοση δηλαδή) ;)

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 02:07] BTW Εγώ εμεινα εδώ... ΗΙGHLY RECOMMENDED ξενοδοχείο, κράτηση μεσω internet... ειναι ακόμα καλύτερο απο τις φώτος και μιλάνε και τέλεια αγγλικά (βασικο στη Ισπανία).... κεντρικό, 1 βήμα απο μετρό, πρωινο άψογο (μεχρι σουσι), free Wi-Fi (must), PLASMA ΤVs, μπάνιο θεικο, κρεβάτι τεράστιο και αναπαυτικοτατο, καθαρο μέχρι αηδίας και προσωπικο χαμογελαστο και φιλικο... τιμές δεν ξέρω... ανάλογα την εποχή...

Ωραίος! :D Θενξ για την πρόταση! free wi-fi ε? :hehe:

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 02:07] EDIT: Επίσης αξιζει και μια βόλτα απο το γηπεδο της FC Barcelona... Camp Nou αν θυμάμαι καλα... + βόλτα στην μεσαιωνική πόλη (Ciutat Vella) που βρίσκεται μέσα στην Βαρκελώνη... δοκιμασε και barring, clubbing... λέει... μπυρα καρφωτος SAN MIGUEL... φανταστική...

Camp Nou, ναι ;) Προφέρεται Καμπ Νόου :) Ο κύριος λόγος για να πάω Βαρκελώνη :D :D

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 02:07]

Ασχετο αλλα γιατί επέστρεψα?

Αλλη μέρα θα σας πω για άλλο ταξιδιωτικο προορισμο... :p

Έλα ντε? :p

Να μας πεις. Να γίνει καινούριο θρεντ "Ταξιδιωτικοί προορισμοί" :hehe:

Μου τη σπάει ατελείωτα πολύ που μας φορέσαν τις κάμερες και καλά για την κίνηση, μας τις ανάβαν στις διαδηλώσεις, και τώρα βγαίνει ο κάθε πάπαρος και νομιμοποιεί κι απο πάνω αυτή τη κίνηση! "Όταν αρχίζουν τα επεισόδια κι έτσι... άσε... εδώ τις άνοιγαν όταν ήταν παράνομο και αντισυνταγματικό, τώρα που έχουν και το νόμο με το μέρος τους θα περιμένουν τα επεισόδια... ρε αντε γεια, Μ@Λ@ΕΣ!

History Quϊz : Βρείτε τον εικονιζόμενο :hehe:

vfcjw7.th.jpg

Ο πρώτος που θα το βρεί κερδίζει λουκουμάκι με τηλεκατευθυνόμενη ζάχαρη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.