Dr.Paneas Οκτώβριος 29, 2007 #31541 Οκτώβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από defiantΣε ποιο καταστημα πηγες?Στη τσιμισκη ? Ναι.
gbak Οκτώβριος 29, 2007 #31542 Οκτώβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από deninho προς τους εν Ελ.Βενιζέλος εργαζόμενους: Η Vueling και η clickair, σας λένε τπτ ως εταιρίες? Αξίζουν να τις εμπιστευθεί κανείς ή μπα; την Vueling την ξερω ολακαινουργια του κουτιου Airbus 320...πετανε κατι γνωστοι μου πιλοτοι..ειναι μια χαρα!για την clickair θα σε γελασω...που την πετυχες?
astrolabos Οκτώβριος 29, 2007 #31543 Οκτώβριος 29, 2007 Vueling - Vuelos baratos Αυτό το vuelo που είναι βαρβάτο να το προσέχεις
perp Οκτώβριος 29, 2007 #31544 Οκτώβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 19:15] προς τους εν Ελ.Βενιζέλος εργαζόμενους: Η Vueling και η clickair, σας λένε τπτ ως εταιρίες? Αξίζουν να τις εμπιστευθεί κανείς ή μπα; Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 23:22] την Vueling την ξερω ολακαινουργια του κουτιου Airbus 320...πετανε κατι γνωστοι μου πιλοτοι..ειναι μια χαρα! για την clickair θα σε γελασω...που την πετυχες? Την ίδια ακριβώς απάντηση και απο μένα deninho.... και απο οτι μαθαίνω περνάνε ωραία στην vueling αυτοι οι κυριοι τώρα για τους επιβάτες θα σε γελάσω... πάντως ειναι αξιόπιστη ως εταιρεία... Την clickair δεν την εχω ακουσει κάν... με την KrasAir μην πετάξεις λόγω ονόματος... :hehe:
KoMM Οκτώβριος 29, 2007 #31545 Οκτώβριος 29, 2007 πω ρε γμτ, βλέπω penryn , βλέπω καινούργιες κάρτες γραφικών , θέλω να πειραματιστώ με νερά, πρέπει να αγοράσω hl:episode 1-2 ....θέλω να δοκιμάσω βίστα....απ την άλλη με 19" οθόνη ,όχι ότι δε γουστάρω, αλλά σ αυτό το berserk καταναλωτισμού, θέλω και οθόνη.....
deninho Οκτώβριος 29, 2007 #31546 Οκτώβριος 29, 2007 @gbak, perp: Και οι δύο κάνουν φτηνές πτήσεις προς Βαρκελώνη μεριά. H clickair την Πέμπτη 4/10 έκανε το πρώτο δρομολόγιο Αθήνα-Βαρκελώνη, ενώ μέτοχος κατά 20% είναι η Iberia Airlines. Ρωτάω επειδή το Αθήνα-Βαρκελώνη κάποιοι το έχουν κάνει Ομόνοια-Σύνταγμα, να ξέρουμε με τι να ταξιδεύουμε (εγώ ακόμα δεν έχω πάει )
Chosen Οκτώβριος 29, 2007 #31547 Οκτώβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από KoMMe6750-ip35 pro-7950gt-seagate320-seagate160-raptorX-2gbram-seasonic650 Εγώ από αυτά που έχεις, θα άλλαζα μόνο την 7950, όλα τα άλλα είναι αστέρια. Κάποιοι κάνουν αναβάθμιση σε Ε6750 και ράπτορες...
perp Οκτώβριος 30, 2007 #31548 Οκτώβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 00:52] @gbak, perp: Και οι δύο κάνουν φτηνές πτήσεις προς Βαρκελώνη μεριά. H clickair την Πέμπτη 4/10 έκανε το πρώτο δρομολόγιο Αθήνα-Βαρκελώνη, ενώ μέτοχος κατά 20% είναι η Iberia Airlines. Ρωτάω επειδή το Αθήνα-Βαρκελώνη κάποιοι το έχουν κάνει Ομόνοια-Σύνταγμα, να ξέρουμε με τι να ταξιδεύουμε (εγώ ακόμα δεν έχω πάει ) Για την vueling ειναι γνωστο... απο μια ματιά που έριξα στο site της clickair, προκειται για αλλη μια LCC (lost cost carrier... να μαθαίνουμε και κάνα όρο )... με το γνωστο business model... A320 πετάει μια χαρά αεροπλάνα ειναι.. τα εχει τόσες φορές και ο gbak πιστευω το μαθατε ολοι... ... BTW Βαρκελώνη να πας... και αν μπορεις 1 βδομάδα... οπωσδήποτε.... για να το ευχαριστηθεις.. μεινε κοντα στην Plaza Catalunya και θα έχεις και την La Ramblas στα πόδια σου... 2 ή 3 γραμμές μετρό... απειρα μουσεία... και βέβαια Gaudi... Sagrada Famiglia και ενα κάρω ακομα αρχιτεκτονικά θαύματα.... οπωσδήποτε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και στο μουσειο εκει (πρώτη μούρη η Βούλα Πατουλιδου... εμεις να τα βλέπουμε), βολτα με τελεφερικ και στην παραλία της Barcelonetta, φαγητο πολύ καλό... τράβα και στο ενυδρείο... εμπειρα μαγαζια για ψώνια.... Ιουλιος 2004... 1 βδομαδα μόνος μου και το ευχαριστήθηκα.... πηγα με Alitalia μέσω Μιλάνου 80 πηγαινε-ελα... BTW Εγώ εμεινα εδώ... ΗΙGHLY RECOMMENDED ξενοδοχείο, κράτηση μεσω internet... ειναι ακόμα καλύτερο απο τις φώτος και μιλάνε και τέλεια αγγλικά (βασικο στη Ισπανία).... κεντρικό, 1 βήμα απο μετρό, πρωινο άψογο (μεχρι σουσι), free Wi-Fi (must), PLASMA ΤVs, μπάνιο θεικο, κρεβάτι τεράστιο και αναπαυτικοτατο, καθαρο μέχρι αηδίας και προσωπικο χαμογελαστο και φιλικο... τιμές δεν ξέρω... ανάλογα την εποχή... EDIT: Επίσης αξιζει και μια βόλτα απο το γηπεδο της FC Barcelona... Camp Nou αν θυμάμαι καλα... + βόλτα στην μεσαιωνική πόλη (Ciutat Vella) που βρίσκεται μέσα στην Βαρκελώνη... δοκιμασε και barring, clubbing... λέει... μπυρα καρφωτος SAN MIGUEL... φανταστική... Ασχετο αλλα γιατί επέστρεψα? Αλλη μέρα θα σας πω για άλλο ταξιδιωτικο προορισμο...
perp Οκτώβριος 30, 2007 #31550 Οκτώβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 03:49] http://mrdoob.com/lab/pv3d/dof/05/Oo TO χάζεμα?... μου θυμίσει το σποτάκι στο σινεμά με τις σταγόνες οταν διαφήμίζει το DOLBY DIGITAL...
greekfragma Οκτώβριος 30, 2007 #31551 Οκτώβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 03:49] http://mrdoob.com/lab/pv3d/dof/05/ Oo ραα......πες μας και μας που πας και τα βρισκεις ολα αυτα......
KoMM Οκτώβριος 30, 2007 #31552 Οκτώβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen Εγώ από αυτά που έχεις, θα άλλαζα μόνο την 7950, όλα τα άλλα είναι αστέρια. Κάποιοι κάνουν αναβάθμιση σε Ε6750 και ράπτορες... Το θέμα είναι , με τι καρδιά να δώσω 250-300 ευρώ για κάρτα που δε θα υποστηρίζει δχ10.1 , και για να παίζω σε 1280χ1024;Όχι ότι με χαλάει, απλά με προσιτή τιμή -φτηνότερα απ όσο πήρα την 19"- μπορώ να πάρω 24", και η 8800γτ π.χ. δε θα την παλεύει. Αν βάλεις ότι θέλω να ασχοληθώ με νερά και τρυπάνια-μόντες, το μπατζετ εκτοξεύεται και ούτε άμα πάρω 50 πακέτα μακαρόνια για 3 μήνες δε φτάνει.... Τέλος, άμα δώσω 300 ευρα για να πάρω μια κάρτα, δεν είναι ******* να μην έχω υποστήριξη pcie2? απλά για βάθος χρόνου... Αρχική απάντηση από Chosen http://mrdoob.com/lab/pv3d/dof/05/ Oo πραγματικά οΟ :confused:
perp Οκτώβριος 30, 2007 #31553 Οκτώβριος 30, 2007 .... και τα υπόλοιπα που εχει στο site επισης ξεφεύγουν... κοίτα κόλλημα βραδιατικο τώρα...
gbak Οκτώβριος 30, 2007 #31554 Οκτώβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen http://mrdoob.com/lab/pv3d/dof/05/Oo ωραιο χασιματακι!
deninho Οκτώβριος 30, 2007 #31556 Οκτώβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 02:07] Για την vueling ειναι γνωστο... απο μια ματιά που έριξα στο site της clickair, προκειται για αλλη μια LCC (lost cost carrier... να μαθαίνουμε και κάνα όρο )... με το γνωστο business model... A320 πετάει μια χαρά αεροπλάνα ειναι.. τα εχει τόσες φορές και ο gbak πιστευω το μαθατε ολοι... ... Ωραία Αλλά μέχρι να μάθετε κάτι παραπάνω προτιμάμε την Vuelling Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 02:07] BTW Βαρκελώνη να πας... και αν μπορεις 1 βδομάδα... οπωσδήποτε.... για να το ευχαριστηθεις.. μεινε κοντα στην Plaza Catalunya και θα έχεις και την La Ramblas στα πόδια σου... 2 ή 3 γραμμές μετρό... απειρα μουσεία... και βέβαια Gaudi... Sagrada Famiglia και ενα κάρω ακομα αρχιτεκτονικά θαύματα.... οπωσδήποτε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και στο μουσειο εκει (πρώτη μούρη η Βούλα Πατουλιδου... εμεις να τα βλέπουμε), βολτα με τελεφερικ και στην παραλία της Barcelonetta, φαγητο πολύ καλό... τράβα και στο ενυδρείο... εμπειρα μαγαζια για ψώνια.... Ιουλιος 2004... 1 βδομαδα μόνος μου και το ευχαριστήθηκα.... πηγα με Alitalia μέσω Μιλάνου 80 πηγαινε-ελα... Placa Catalunya Το c που του κρέμεται κάτι από κάτω (full έκδοση δηλαδή) Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 02:07] BTW Εγώ εμεινα εδώ... ΗΙGHLY RECOMMENDED ξενοδοχείο, κράτηση μεσω internet... ειναι ακόμα καλύτερο απο τις φώτος και μιλάνε και τέλεια αγγλικά (βασικο στη Ισπανία).... κεντρικό, 1 βήμα απο μετρό, πρωινο άψογο (μεχρι σουσι), free Wi-Fi (must), PLASMA ΤVs, μπάνιο θεικο, κρεβάτι τεράστιο και αναπαυτικοτατο, καθαρο μέχρι αηδίας και προσωπικο χαμογελαστο και φιλικο... τιμές δεν ξέρω... ανάλογα την εποχή... Ωραίος! Θενξ για την πρόταση! free wi-fi ε? Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 02:07] EDIT: Επίσης αξιζει και μια βόλτα απο το γηπεδο της FC Barcelona... Camp Nou αν θυμάμαι καλα... + βόλτα στην μεσαιωνική πόλη (Ciutat Vella) που βρίσκεται μέσα στην Βαρκελώνη... δοκιμασε και barring, clubbing... λέει... μπυρα καρφωτος SAN MIGUEL... φανταστική... Camp Nou, ναι Προφέρεται Καμπ Νόου Ο κύριος λόγος για να πάω Βαρκελώνη :D Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 02:07] Ασχετο αλλα γιατί επέστρεψα? Αλλη μέρα θα σας πω για άλλο ταξιδιωτικο προορισμο... Έλα ντε? Να μας πεις. Να γίνει καινούριο θρεντ "Ταξιδιωτικοί προορισμοί"
geogeoland Οκτώβριος 31, 2007 #31558 Οκτώβριος 31, 2007 Μου τη σπάει ατελείωτα πολύ που μας φορέσαν τις κάμερες και καλά για την κίνηση, μας τις ανάβαν στις διαδηλώσεις, και τώρα βγαίνει ο κάθε πάπαρος και νομιμοποιεί κι απο πάνω αυτή τη κίνηση! "Όταν αρχίζουν τα επεισόδια κι έτσι... άσε... εδώ τις άνοιγαν όταν ήταν παράνομο και αντισυνταγματικό, τώρα που έχουν και το νόμο με το μέρος τους θα περιμένουν τα επεισόδια... ρε αντε γεια, Μ@Λ@ΕΣ!
LevelOne Οκτώβριος 31, 2007 #31559 Οκτώβριος 31, 2007 History Quϊz : Βρείτε τον εικονιζόμενο Ο πρώτος που θα το βρεί κερδίζει λουκουμάκι με τηλεκατευθυνόμενη ζάχαρη!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.