Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DarkSaga

τοπικιστής εγώ?

πιο μικρή διαμέριση δεν πρέπει να υπάρχει....

ένα νησί που πιστεύει πως θα έπρεπε να είναι αυτόνομο κράτος

και πάλι όσοι είναι απάνω δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιοι είναι καλύτεροι.

:hehe:

κι όμως,τα χανιά είναι ένα αυτόνομα κράτος.

’μα περιμένανε να ζήσουνε απ το κράτος...θα είχανε χαθεί

Πηγα σημερα να παρω απο τα Multirama το παλιο το PC και με χρεωσαν 30 Ευρώ για το τίποτα. Ειχα πει αρχικως οτι το μηχανημα δειχνει να λειτουργει αλλα δεν φαινεται κάτι στο monitor καθώς δεν ακούγεται το beep οτι κανει post στο bios. Του ειπα οτι δοκιμασα με διαφορετικο τροδοφοτικο και μνημη ram. Του ειπα λοιπον να κοιταξει την καρτα γραφικων, τον επεξεργαστη και την μητρικη για να ξερω τι φταει. Λοιπον, κοιταξε τελικα μονο την καρτα γραφικων που ηταν ΟΚ, γιατι δεν υπηρχε στις αποθηκες ουτε μητρικη ουτε επεξεργαστης στο συγκεκριμενο socket Athlon64 3200+ . Τελος παντων, αποτελεσμα ΔΕΝ πηρα, καθως η απορια μου ηταν αν φταει ο επεξεργαστής ή η μητρική και με αυτην την απορια παρέμεινα. Εν τελη πληρωσα 30 Ευρω (για ποιο λογο δεν καταλαβα, αφου δεν επιδιορθωδηκε κατι αλλά ούτε μου ειπαν τι τελικά φταίει) και πηρα ενα case στο οποιο όλα τα καλωδια ηταν βγαλμενα, οι ram πεταμενες χυμα στο κυμα, και μια καρτα γραφικων σκαλωμενη πανω στο Drive του dvd rom. (εχω και photos αν θελετε).

Φυσικα μετα απο σχετικα φασαρια που εκανε η μανα μου (γιατι εγω ειμαι πιο χαμηλων τονων) πηραμε πισω τα χρηματα. 15 Ευρω πισω. Ενταξει, κατι ειναι κι αυτο, αφου ο ανθρωπος τουλαχιστον κοιταξε την καρτα γραφικων. Αλλα οχι και 30.... μην τρελαθουμε!

Συμπερασμα: Πρεπει να φωναζεις και να απειλεις μερικες φορες για να βρεις το δικαιο σου.

εμένα αυτό μου λέει ότι δοκιμάσαν vga,ram και ίσως psu.

’ρα σου μένει cpu+mobo :p

Επαγγελματίες με τα όλα τους.

Ούτε φράγκο δεν έπρεπε να πάρουν

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Πηγα σημερα να παρω απο τα Multirama το παλιο το PC και με χρεωσαν 30 Ευρώ για το τίποτα. Ειχα πει αρχικως οτι το μηχανημα δειχνει να λειτουργει αλλα δεν φαινεται κάτι στο monitor καθώς δεν ακούγεται το beep οτι κανει post στο bios. Του ειπα οτι δοκιμασα με διαφορετικο τροδοφοτικο και μνημη ram. Του ειπα λοιπον να κοιταξει την καρτα γραφικων, τον επεξεργαστη και την μητρικη για να ξερω τι φταει. Λοιπον, κοιταξε τελικα μονο την καρτα γραφικων που ηταν ΟΚ, γιατι δεν υπηρχε στις αποθηκες ουτε μητρικη ουτε επεξεργαστης στο συγκεκριμενο socket Athlon64 3200+ . Τελος παντων, αποτελεσμα ΔΕΝ πηρα, καθως η απορια μου ηταν αν φταει ο επεξεργαστής ή η μητρική και με αυτην την απορια παρέμεινα. Εν τελη πληρωσα 30 Ευρω (για ποιο λογο δεν καταλαβα, αφου δεν επιδιορθωδηκε κατι αλλά ούτε μου ειπαν τι τελικά φταίει) και πηρα ενα case στο οποιο όλα τα καλωδια ηταν βγαλμενα, οι ram πεταμενες χυμα στο κυμα, και μια καρτα γραφικων σκαλωμενη πανω στο Drive του dvd rom. (εχω και photos αν θελετε).

Φυσικα μετα απο σχετικα φασαρια που εκανε η μανα μου (γιατι εγω ειμαι πιο χαμηλων τονων) πηραμε πισω τα χρηματα. 15 Ευρω πισω. Ενταξει, κατι ειναι κι αυτο, αφου ο ανθρωπος τουλαχιστον κοιταξε την καρτα γραφικων. Αλλα οχι και 30.... μην τρελαθουμε!

Συμπερασμα: Πρεπει να φωναζεις και να απειλεις μερικες φορες για να βρεις το δικαιο σου.

Ξέρεις όταν πας κάπου για υποστήριξη, ό,τι είδους και να είναι αυτή, από τη στιγμή που ο υπάλληλος θα ξοδέψει το χρόνο του για σένα, πρέπει να πληρωθεί. Ίσως να ήταν λάθος που δε σας ενημέρωσαν από την αρχή για την χρέωση, αλλά σαν χρέωση αυτή καθεαυτή την βλέπω λογική.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Ξέρεις όταν πας κάπου για υποστήριξη, ό,τι είδους και να είναι αυτή, από τη στιγμή που ο υπάλληλος θα ξοδέψει το χρόνο του για σένα, πρέπει να πληρωθεί. Ίσως να ήταν λάθος που δε σας ενημέρωσαν από την αρχή για την χρέωση, αλλά σαν χρέωση αυτή καθεαυτή την βλέπω λογική.

Ρε συ η χρέωση είναι λογική και απόλυτη.

Αλλά.

1.Θα έπρεπε να του πούν τι φταίει.Αν δεν μπορούν να ελεγξουν τα πάντα δεν το αναλαμβάνουν.

2.Να το δώσουν πίσω στην κατάσταση που το πήραν.

Κάνω λάθος?

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=618531#post618531

θεός :D:p:worship: :worship:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

κι όμως,τα χανιά είναι ένα αυτόνομα κράτος.

Σωστά, συμφωνούμε, και μάλλιστα φιλοξενείται το κράτος αυτό προσωρινά πάνω στη Κρήτη λόγω του ότι είμαστε ανώτεροι άνθρωποι εδώ στο Ηράκλειο και δεν έχουμε κόμπλεξ με τους ξένους! :hehe:

Μη παρεξηγηθεί κανείς αυτά είναι κλασσικά λεγόμενα μεταξύ Χανιωτών και Ηρακλειωτών και λέγονται τα ίδια πράγματα και από τις 2 μεριές! Τουλάχιστον ελπίζω κάποια στιγμή να μείνουν αυτά στο χαβαλέ και να πάψουν οι ντροπιαστικές για τη Κρήτη κόντρες. Γεγονός είναι πάντως πως μπορεί να βγάζουμε τα μάτια μεταξύ μας εδώ κάτω, ωστόσο παραμένουμε δεμένοι όσο κανείς εκτός Κρήτης...

:rofl: :rofl: :hehe:

αν σου πώ ότι αντί για χανιά ήθελα να γράψω κρήτη θα με πιστέψεις?

....όχι... καλα θα κάνεις :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από ergotelis

Μη παρεξηγηθεί κανείς αυτά είναι κλασσικά λεγόμενα μεταξύ Χανιωτών και Ηρακλειωτών και λέγονται τα ίδια πράγματα και από τις 2 μεριές! Τουλάχιστον ελπίζω κάποια στιγμή να μείνουν αυτά στο χαβαλέ και να πάψουν οι ντροπιαστικές για τη Κρήτη κόντρες. Γεγονός είναι πάντως πως μπορεί να βγάζουμε τα μάτια μεταξύ μας εδώ κάτω, ωστόσο παραμένουμε δεμένοι όσο κανείς εκτός Κρήτης...

:T:

Εχεις απολυτο δίκαιο και η χρεωση αυτη στα multirama, δηλαδη για κατι που αφιερωσε χρονο ο υπαλληλος και ειδε τι φταει πρεπει να με χρεωσουν με 15 Euro. Στην συνεχεια αν δωσω εντολη να φτιαξουν τον υπολογιστη, η τιμή θα πάει στα 30 Euro.

Στην συγκεκριμενη, δικια μου περιπτωση, ο χρονος που αφιερωσε ο τεχνικος ηταν για ελεγχο λειτουργιας πιθανον της καρτας γραφικων, το τροφοδοτικο, και η μνημη RAM. Δεν ελεγξε το Mobo και το CPU, και το κυριοτερο ΔΕΝ πηρα απαντηση για το τι φταει στο μηχανημα

Τωρα αν θεωρεις εσυ λογικη τιμη τα 30 Ευρω που πληρωσα αρχικα :dots:

Εγω ξερω οτι μετα απο 11 μηνες θητειας στα Χανια... εχω να πω το εξης :

Αυτη η πολη πρεπει να κλειδωνει απο τα μεσα Σεπτεμβρη και να ξανανοιγει τελος Απριλη.

Απο τα καλυτερα καλοκαιρια στη ζωη μου και απο τους πλεον βαρετους χειμωνες. Ειδικα Σεπτεμβρη κοβαμε φλεβες στο χωριο...

Προσωπικα, δεν νομιζω οτι το Ηρακλειο ειναι καλυτερο. Αμα δεν ητανε το habanero, θα ειχα πεθανει στη βαρεμαρα και στα σκυλαδικα/Τερλεγκηδες/Τερζηδες/ΒανδοΒισσυδες.

Απλα ειναι πιο "all-around, all-weather" πολη.

Αρχική απάντηση από SLN

Αμα δεν ητανε το habanero, θα ειχα πεθανει στη βαρεμαρα και στα σκυλαδικα/Τερλεγκηδες/Τερζηδες/ΒανδοΒισσυδες.

Αυτή είναι η κατάρα της επαρχίας Σόλωνα

Η ελάχιστη χρέωση πόσο είναι; Συνήθως είναι 30 από όσο ξέρω

Οχι ρε συ ειναι 15 Ευρω η ελαχιστη χρεωση, αλλιως δεν θα το εκανα θεμα.

προς τους εν Ελ.Βενιζέλος εργαζόμενους: Η Vueling και η clickair, σας λένε τπτ ως εταιρίες? Αξίζουν να τις εμπιστευθεί κανείς ή μπα;

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Αν κατάλαβα καλά, τους έδωσες το pc για να σου πουν τι βλάβη εχει.

Απο τι στιγμή που δεν σου είπαν ή καλύτερα, δεν μπόρεσαν να βρουν τι έχει και σου

έδωσαν το pc έτσι όπως στο έδωσαν έπρεπε να αρνηθείς να τους πληρώσεις.

Σε ποιο καταστημα πηγες?Στη τσιμισκη ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.