Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Τελικα η πρωην μια χαρα περασε...

Μπαλαμουτιαστηκε δις-τρις-τετρακις, εκανε τους 2 πρωην της να ζηλεψουνε, νικησε το νεο αιμα (κανα 13χρονο θα ητανε παλι που ειχανε καταληψη στο διπλανο σχολειο), νικησε και την "οριενταλ με το καλυτερο τσιφτετελι-κατα Φραγμα" (οπως λεμε οξυ-κατα-Lewis-και-οξυ-κατα-Brønsted) και ειχε "αποκλειστικοτητα" (οσο αποκλειστικοτητα μπορει να ειναι ενας τυπος που παραδεχεται οτι ηταν σε αποσυνθεση) τον Θεμη σε 2 μπαρ/παρτυ.

Κατα τα αλλα το επαιζε ελευθερη σαν να μη συμβαινει τιποτα και αφησε ανοικτη την πορτα σε νεους επιδοξους...

Θεμη δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα... σε χρησιμοποιησαν!!! Και οχι μονο αυτο... σε χρησιμοποιησε η πρωην. ΕλεοC

Την καλησπερα μου κι απο την ομορφη Κρητη (γ#@$* το κ#$%#λονησι μου μεσα!!)

Αμα δεν ητανε το latin bar θα ειχα κοψει τις φλεβες μου και θα τις ειχα ταϊσει στο σκυλι της γειτονισσας...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

Ειναι μικρο, σπαστικο και γαυγιζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

ακομα δεν απολυεσαι Σολωνα?

Αρχική απάντηση από o polonos

http://www.greektube.org/content/view/11712/2/ Νομιζω πως αξιζει να το δουμε ΟΛΟΙ μας ;)

:T:

Τα Ε Σ Π Α Σ Α Ν χθες οι W.A.S.P στο Gagarin.. Προσκυνώ... :worship: :worship: :happy2: :happy2: :banging: :banging: :banging:

Edit Ακόμα μετράω μελανιές βέβαια αλλα χαλάλι... :D

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 17:16]

http://www.greektube.org/content/view/11712/2/ Νομιζω πως αξιζει να το δουμε ΟΛΟΙ μας ;)

Ψάχνω να βρώ στο youtube ενα διαφημιστικό που επαιζε πέρυσι στην Αγγλία σε 2 versions και το οποίο μία που το βλέπεις και μία που σου κόβεται το αίμα.. την πρώτη φορά που το είδα ενώ είχα ακούσει τι θα δώ... απλά εμεινα άφωνος μπροστα στην TV.... όπως ακριβώς συμβάινει οταν σου συμβαίνει σοβαρο ατύχημα (το εχω ζήσει και αυτο).. δεν δείχνει αιματα, κεφάλια να φεύγουν κτλ... το σοκ ομως ειναι τεράστιο όπως και το μήνυμα που περνάει....

ειλικρινά δεν εχω δει πιο πετυχημένη διαφήμιση για αυτό το θέμα χωρίς λόγια και στατιστικά... το 1 version αναφέρεται στο αυτοκίνητο και τις ζώνες ασφαλείας και το 2ο για το κράνος...

οποιος το έχει δει και ξέρει τι λέω ακριβώς ας βοηθήσει να το βρούμε...

Αν επαιζαν κάτι τέτοιο εδώ συχνά πυκνά σε prime time στα Ελληνικά κανάλια πιστεύω οτι θα βοήθαγε αρκετά... Τα ρεαλιστικά σε βαθμο σοκ διαφημιστικά ειναι αυτά που θα ταρακουνήσουν και τον Ελληνα πάνω σε αυτο το ευαίσθητο θέμα... οι στατιστικές, οι προτροπές και ο Σταθάκης δεν αρκούν... δυστυχώς....

http://www.metacafe.com/watch/888126/drunk_driving_jacqueline_saburido/

Φίλε μου, μάλλον αυτό λες...

Αν έχεις δει το απλό σποτάκι, αυτό θα σε σοκάρει.. μιλάει μεσα και αυτός που την χτύπησε...

Edit: Δεν είναι αυτό που λέει ο perp, αλλα ειναι εξ'ίσου ενοχλητικό... έχει σχέση με αλκοόλ και οδήγηση...

Το εχω δει αυτο και το στορυ της κοπελιας το ξέρω....αυτου του είδους σε "χτυπάνε" σε ευαίσθητα σημεία....

Αναφέρομαι σε τηλεοπτική διαφήμιση 10δευτερολέπτων max γυρισμένη σε UK δρόμους... το σοκ δεν προκαλείται απο εντυπωσιακες εικονες του πως γινεται το αυτοκίνητο μετά την τράκα, ή πως τραυματίζεται ο οδηγός...

Τοτε νόμιζα οτι ειχα σταματήσει η καρδια μου στιγμιαία... και βεβαια για να παίξει και primetime τοτε....σήμαινει οτι δεν εδειχνε βιαιες σκηνές, αίματα, κτλ... α ρε θα σκάσω που δεν το θυμάμαι...

Αρχική απάντηση από SLN

Την καλησπερα μου κι απο την ομορφη Κρητη (γ#@$* το κ#$%#λονησι μου μεσα!!)

Στα Χανιά είσαι ή στη Κρήτη? :p

Αρχική απάντηση από SLN

Τελικα η πρωην μια χαρα περασε...

Μπαλαμουτιαστηκε δις-τρις-τετρακις, εκανε τους 2 πρωην της να ζηλεψουνε, νικησε το νεο αιμα (κανα 13χρονο θα ητανε παλι που ειχανε καταληψη στο διπλανο σχολειο), νικησε και την "οριενταλ με το καλυτερο τσιφτετελι-κατα Φραγμα" (οπως λεμε οξυ-κατα-Lewis-και-οξυ-κατα-Brønsted)

Είχα μια περιρρέουσα ευδιαθεσία βλέποντας τον μπλε φράγμα στη φωτό και διαβάζοντας το εν λόγω χρονικό, αλλά αυτό το Brønsted με το ø δείχνει το εν κρυπτώ παραμένον τεράστιο επίπεδο της συζήτησης!

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 01:57]

ΕΕΕΕΕΕ έχουμε και χανιώτες εδώ μέσααα

άντε μην σας πάρει ο διάλας :D:D :D :flower: :p

ΕΔΙΤ-

@ Sotiris

Ø μια τρύπα με μακρια γραμμή.... :rolleyes: :whistling :whistling

(Εγώ δεν ξέρω τπτ)

ΕΔΙΤ-2

Πήγα την μάνα μ στον πειραιά σήμερα στην δουλειά....Ρε παιδιά τι μαμημένη κίνηση είναι αυτή? Μέχρι να βγώ στο ποτάμι έφτυσα αίμα...

Αρχική απάντηση από ergotelis

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

άσε ρε.

Τι χωρίζει τα χανιά απ τα σκ@τ@? :p:P:P:P:P

τοπικιστής εγώ?

πιο μικρή διαμέριση δεν πρέπει να υπάρχει....

ένα νησί που πιστεύει πως θα έπρεπε να είναι αυτόνομο κράτος

και πάλι όσοι είναι απάνω δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιοι είναι καλύτεροι.

:hehe:

χρειάζομαι άμεσα χάρτη της ΒΙ. ΠΕ. Αλεξανδρούπολης αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα.

Αν έχει κάποιος υπόψη του θα το εκτιμούσα, ευχαριστώ.

Δεν ξέρω για τα Χανιά, πάντως το Ληξούρι δεν είναι στην Κεφαλονιά :p Θέλει διαβατήριο για εκεί :hehe:

Αρχική απάντηση από deninho

Δεν ξέρω για τα Χανιά, πάντως το Ληξούρι δεν είναι στην Κεφαλονιά :p Θέλει διαβατήριο για εκεί :hehe:

Βρε ουστ !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.