Dr.Paneas Οκτώβριος 26, 2007 #31441 Οκτώβριος 26, 2007 Καλημερα στο λαο !Να σας πω ποιο παλικαρι θα ερθει καποια μερα στην βιλα μου στο Ρετζικι να μου βαλει νερακι και να τον κερασω καφεδια πιτσα γυρω και οτι αλλο θελει εδω που εχουμε ταβερνες ; Δεν μιλαω για τωρα, αλλα γενικα επειδη ψηνομαι να βαλω νερακι γιατι τελικα σκ@τ@ αθορυβο PC πηρα παλι.
inertiacreep Οκτώβριος 26, 2007 #31442 Οκτώβριος 26, 2007 Καλημέρα! Εγώ!!! Μου βάζεις καλύτερα τα αεροπορικά (80+80 γιούργια) από Καλαμάτα? Βάζω εγώ το φαγητό Σοβαρά τώρα ωρέ, δεν είναι και τόσο δύσκολο, λίγη προσοχή θέλει αν είναι η πρώτη φορά. Τόσα θέματα εδώ μέσα, λίγο διάβασμα και είσαι jet
TifoziF1 Οκτώβριος 26, 2007 #31443 Οκτώβριος 26, 2007 Μου ήρθε με email : http://www.helpthemonk.gr/ ήμαρτον
Dr.Paneas Οκτώβριος 26, 2007 #31444 Οκτώβριος 26, 2007 Οχι οχι θα ερθει ειδικος λαμπιτης με βαθυες γνωσεις υπολογιστη btw πεταω τσαμπα σε ολη την ελλαδα και την Ευρωπη με την Ολυμπιακη, αν θελετε ερχομαι εγω
Maximus Οκτώβριος 26, 2007 #31445 Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragmap.s. The Witcher ημερα 1η Θελω εντυπωσεις
.38-.45 Οκτώβριος 26, 2007 #31446 Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 08:01] Χρονια Πολλα στους Μητσους !! ( Θερμες ευχες στον αντιμινιστρατορα !! ) να' σαι καλα. να ζησουμε να μας χαιρεστε. παω να παρω τηλεφωνο τη μανα μου να της ευχηθω για το γιο της.
inertiacreep Οκτώβριος 26, 2007 #31448 Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Οχι οχι θα ερθει ειδικος λαμπιτης με βαθυες γνωσεις υπολογιστη Κρυάδες btw πεταω τσαμπα σε ολη την ελλαδα και την Ευρωπη με την Ολυμπιακη, αν θελετε ερχομαι εγω Αφού πετάς τσάμπα, βάλε τα εισιτήρια ραααα και θα πώ οτι είμαι εσύ. Αφορμή ζητάω να ξανανέβω Σαλόνικα! Αλλιώς κατέβα κάτω, ήλιο έχουμε 2 μέρες τώρα
LevelOne Οκτώβριος 26, 2007 #31449 Οκτώβριος 26, 2007 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας, αγαπητοί συμφορουμιτες αλλα αν νομίζετε οτι θα την βγάλετε έτσι φτηνα είστε γελασμένοι... Απαιτώ άμεση οργάνωση: 1) Θα στείλετε stretched limo με διακριτικά TheLab.gr να έρθει να με πάρει, 2) Μέσα να είναι 6 μωρά απο διάφορα ηλικιακά group 3) Μετα θα με πατε μετα τυμπανοκρουσιών σε στριπτηζάδικο 4) Για δώρο θα έχετε προνοήσει ουτως ώστε σε τελετή που θα καλύπτεται live απο την κρατική τηλεόραση, να μου παραδώσει ο κκ Γεράρδος ενα ΛΕΥΚΟ πιστωτικό. 5) Θα έρθετε να μου κάνετε μασάζ στα πόδια 6) Να πετάξετε ενα Α380 πάνω απο τον Ταύρο σε χαμηλή πτήση και να γράψει με καπνό με γραμματοσειρά Tahoma "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ LEVELONE" Αντε, κουνηθείτε.... Περιμένω.... Ειναι 1 η ώρα... Αργείτε...
def Οκτώβριος 26, 2007 #31450 Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Χρονια πολλα και στην Μητσους του def να μου ζησει Γιαννη μου χρονια πολλλα στους ερταζοντες,ο θεος να σας δινει υγεια και δυναμη:flower:
oxide Οκτώβριος 26, 2007 #31451 Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne5) Θα έρθετε να μου κάνετε μασάζ στα πόδια αυτο δεν γινεται...
RootX Οκτώβριος 26, 2007 #31452 Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne5) Θα έρθετε να μου κάνετε μασάζ στα πόδια Vincent: Have you ever given a foot massage?Jules: [scoffs] Don't be tellin' me about foot massages. I'm the foot ****in' master.Vincent: Given a lot of 'em?Jules: **** yeah. I got my technique down and everything, I don't be ticklin' or nothin'.Vincent: Would you give a guy a foot massage?[Jules gives Vincent a long look, realizing he's been set up]Jules: **** you.Vincent: You give them a lot?Jules: **** you.Vincent: You know, I'm getting kinda tired. I could use a foot massage myself.Jules: Man, you best back off, I'm gittin' a little ****ed here.
deninho Οκτώβριος 26, 2007 #31453 Οκτώβριος 26, 2007 Χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες του φόρουμ εδιτ: διόρθωση τυπογραφικού
LevelOne Οκτώβριος 26, 2007 #31454 Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:25] Vincent: Have you ever given a foot massage? Jules: [scoffs] Don't be tellin' me about foot massages. I'm the foot ****in' master. Vincent: Given a lot of 'em? Jules: **** yeah. I got my technique down and everything, I don't be ticklin' or nothin'. Vincent: Would you give a guy a foot massage? [Jules gives Vincent a long look, realizing he's been set up] Jules: **** you. Vincent: You give them a lot? Jules: **** you. Vincent: You know, I'm getting kinda tired. I could use a foot massage myself. Jules: Man, you best back off, I'm gittin' a little ****ed here. Pulp Fiction, ROLOX. Χρόνια μας πολλά, στους Μήτσους και στις Μήτσαινες.
Dr.Paneas Οκτώβριος 26, 2007 #31455 Οκτώβριος 26, 2007 Χρονια πολλα στην Θεσσαλονικη και στους Τζίμιδες και τις Τζιμούδες.Στάση. Bus Stop, Στου διάολου τι μάνα.
SLN Οκτώβριος 26, 2007 #31457 Οκτώβριος 26, 2007 Χρονια πολλα στους Δημητρακηδες. Να ζησουτε παιδια. Ευχομαι στους 4 Δημητρηδες του φορουμ που μου ερχονται στο μυαλο τωρα απο 1 ευχη στον καθενα... 1) Να μπορεσει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη και να μπορει να γραφει ανενολητος με το username του Φανη 2) Να ειναι ο Phenom 50% ταχυτερος απο τον Yorkfield και να βγαζει 45000 default στο 06 3) Να μην εχει διαρροες το SOFC του και να μπορεσει να παρει μια μετρηση της προκοπης στο εργαστηριο του 4) Να βγαλει η Gigabyte (-me) μια μητρικη καλυτερη απο της DFI.
ΝTG Οκτώβριος 26, 2007 #31458 Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από SLN Χρονια πολλα στους Δημητρακηδες. Να ζησουτε παιδια. Ευχομαι στους 4 Δημητρηδες του φορουμ που μου ερχονται στο μυαλο τωρα απο 1 ευχη στον καθενα... 1) Να μπορεσει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη και να μπορει να γραφει ανενολητος με το username του Φανη ..... ..... Μπας και γινονται ολα για τα ματια του spc? Xρονια πολλα σε μητσους-μητσες του forum ..
magicman Οκτώβριος 26, 2007 #31460 Οκτώβριος 26, 2007 κανω μια εργασια για την σχολη, υπαρχει κανενα πλεονεκτηματα του ie σε σχεση με τον firefox? ο firefox θεωρείται open search κατα καποιον τροπο?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.