Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδια, κοιταξτε το λογικα. Η γιορτη εχει να κανει την 28 Οκτωβρη. Καθιερωθηκε λοιπον την σημαια να την κρατάει ο πρωτος μαθητης. Η αλλαγη που πρεπει να γινει, ειναι να ειναι ελληνας ο μαθητης. Γιατι ; Οχι γιατι ειμαι τρελος, αλλα γιατι αυτος ο ανθρωπος που κραταει την γ*μ*ενη την σημαια πρεπει να ταυτιζεται με αυτην και οχι να κραταει κατι σαν επαθλο. Ειναι πρωτος μαθητης το παλικαρι απο την Αλβανια και την καθε αλβανια ; Οκ, συγχαρητηρια, δωστε του ενα βραβειο, ή κατι που να τον επιβραβευει. Αλλα οχι την ελληνικη σημαια κατα την εκδηλωση εθνικης εορτής. Τοτε στα παλια χρονια, ολοι οι μαθητες ηταν ελληνοπουλα, τωρα εχει αλλαξει, αρκετοι μαθητες δεν ειναι ελληνες. Γι αυτο και πρεπει να γινει αυτη η παρεμβαση, την σημαια να την κραταει ελληνας. Αυτο ειναι το σωστο. Δηλαδη θα παω εγω στην Γερμανια και θα κρατω την σημαια της πτωσης του Χιτλερ ; Πατε καλα ; :p

Αυτος που κραταει στην σημαια πρεπει να αισθανεται (εστω και λιγο) ελληνας και υπαρχει μια ταυτιση με αυτο που κανει εκεινη την στιγμη. Εκεινη την στιγμη δεν ειναι ο αριστουχος, ειναι ο ελληνας. Εχει διαφορα.

Δεν το βλεπω ρατσιστικα. Λογικα το βλεπω.

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Αυτος που κραταει στην σημαια πρεπει να αισθανεται (εστω και λιγο) ελληνας και υπαρχει μια ταυτιση με αυτο που κανει εκεινη την στιγμη. Εκεινη την στιγμη δεν ειναι ο αριστουχος, ειναι ο ελληνας. Εχει διαφορα.

Τον ρώτησες αν αισθάνεται(έστω και λίγο) έλληνας?

Ρε παιδια, κοιταξτε το λογικα. Η γιορτη εχει να κανει την 28 Οκτωβρη. Καθιερωθηκε λοιπον την σημαια να την κρατάει ο πρωτος μαθητης. Η αλλαγη που πρεπει να γινει, ειναι να ειναι ελληνας ο μαθητης. Γιατι ; Οχι γιατι ειμαι τρελος, αλλα γιατι αυτος ο ανθρωπος που κραταει την γ*μ*ενη την σημαια πρεπει να ταυτιζεται με αυτην και οχι να κραταει κατι σαν επαθλο. Ειναι πρωτος μαθητης το παλικαρι απο την Αλβανια και την καθε αλβανια ; Οκ, συγχαρητηρια, δωστε του ενα βραβειο, ή κατι που να τον επιβραβευει. Αλλα οχι την ελληνικη σημαια κατα την εκδηλωση εθνικης εορτής. Τοτε στα παλια χρονια, ολοι οι μαθητες ηταν ελληνοπουλα, τωρα εχει αλλαξει, αρκετοι μαθητες δεν ειναι ελληνες. Γι αυτο και πρεπει να γινει αυτη η παρεμβαση, την σημαια να την κραταει ελληνας. Αυτο ειναι το σωστο. Δηλαδη θα παω εγω στην Γερμανια και θα κρατω την σημαια της πτωσης του Χιτλερ ; Πατε καλα ; :p

Μην το συνεχίσεις. Τελευταία προειδοποίηση

Ξερει κανεις ποτε θα ισχυσει το νεο προγραμμα για την επιδοτηση των 500 Ευρω για laptop στους πρωτοτετης φοιτητες ; περασα 14ος στον Αυτοματισμος Θεσσαλονικης ( γμτ δεν εχουμε επαγγελματικα δικαιωματα ) και σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω αυτο το bonus.

Ξερει κανεις ποτε θα ισχυσει το νεο προγραμμα για την επιδοτηση των 500 Ευρω για laptop στους πρωτοτετης φοιτητες ; περασα 14ος στον Αυτοματισμος Θεσσαλονικης ( γμτ δεν εχουμε επαγγελματικα δικαιωματα ) και σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω αυτο το bonus.

Έχει ήδη ισχύσει εδώ και ένα χρόνο - μια βόλτα από Πλαίσιο-Multirama κτλ και θα σου πούνε.

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Χθες, στις 23:02]

Οχι γιατι ειμαι τρελος, αλλα γιατι αυτος ο ανθρωπος που κραταει την γ*μ*ενη την σημαια πρεπει να ταυτιζεται με αυτην και οχι να κραταει κατι σαν επαθλο.

[.]

απο τη στιγμη που προυποθεση ειναι να "αισθανεται", δε χωραει "λογικη" αντιμετωπιση του θεματος. το συστημα αυτο μετραει το αισθημα με βαθμους, γι αυτο και ο νικητης φερει τη σημαια. ο πιο καλος μαθητης ειναι και πιο ελληνας απο τους αλλους, κι αυτο ειναι κατι που το κουβαλαμε για ολη μας τη ζωη. ποτέ δεν τα καταφερα να παρω τη σημαια, παντα ημουνα απο τους τελευταιους στις παρελασεις, δεν περασα στο πανεπιστημιο, και γυρω στα 30 μου, με ειπαν "ανθελληνα".

αν το θες κι αλλιως, πολλα απο τα παιδια αυτα γεννηθηκαν στην ελλαδα απο αλλοδαπους γονεις, κι αν δεν κανω λαθος, εχουν ελληνικο διαβατηριο. το ιδιο πραγμα ειναι.

Ρε τι ειναι τουτη η forthnet? Καλα ειναι δυνατον κάθε μέρα να λαμβανώ 10-15 spam emails στο forthnet email μου?... Τι να κάνω για να σταματήσω τον καταιγισμό "how to enlarge your πΕνις"?? Να τους κάνω reply με ΧΧΧ φώτος μου? :hehe:

ριχτης καταγγελια στο ΕΕΤΤ....εγω παιζει να της κανω για την καθυστερηση 3 εβδομαδων..με αποτελεσμα να μαι χωρις νετ και να μην μπορω να κατεβασω το crysis demo...:hehe:

Αρχική απάντηση από gbak

ριχτης καταγγελια στο ΕΕΤΤ....εγω παιζει να της κανω για την καθυστερηση 3 εβδομαδων..με αποτελεσμα να μαι χωρις νετ και να μην μπορω να κατεβασω το crysis demo...:hehe:

αυτό είναι ένα πρόβλημα σοβαρότατο :p:P

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

αυτό είναι ένα πρόβλημα σοβαρότατο :p:P

αν ειναι λεει...εχω σκασει ρε μλκς...ετσι μου ρχεται να παω να παρω καμια 10αρια νετ καρτες...και να κλειστω σε κανα starbucks μεχρι να κατεβει...:hehe:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 03:22]

αν ειναι λεει...εχω σκασει ρε μλκς...ετσι μου ρχεται να παω να παρω καμια 10αρια νετ καρτες...και να κλειστω σε κανα starbucks μεχρι να κατεβει...:hehe:

Εχω ακούσει οτι ο perp κάνει καλό delivery σε games/demos στους αναξιοπαθούντες της Forthnet... try it!!! :whistling :innocent::p:D:hehe:

EDIT

Ρε συ fragma... idle εισαι με 50αρια? δεν θυμάμαι και το σύστημα σου 33-37-31-31 με το G0 της υπογραφης με κλειστο κουτι και ambient στους 23....

στο ιδιο κυκλωμα παιζει και 8800gtx με ενα 2πλο ψευγειο με ψοφιομαστερ φανακια.....και εγω δινω 1.5@3.8 ενω εσυ 1.435@3.6

δυστυχως στους 4πυρηνους το ανεβασμα στα ρολογια μαζι με το vcore ανεβαζει εκθετικα τις θερμοκρασιες

αντε καληνυχτεςςςςςςςς:yawn:

p.s.

The Witcher ημερα 1η:nerd:

Καλα ειναι πολλοι παράγοντες...τι να λέμε τώρα...δεν ξέρω.... αν θυμάμαι καλά απο τον δικό μου στα 3,8 που τον ειχα πάει 48αρια εβλεπα... αλλα να μου πεις 48-50 στο ίδιο range ειναι οποτε μια χαρά εισαι αγόρι ;) ... καληνύχτες

Καλημερα Γιαννακη...........

Χρονια Πολλα στους Μητσους !! ( Θερμες ευχες στον αντιμινιστρατορα !! )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.