RootX Οκτώβριος 25, 2007 #31421 Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Αντε παλι τα ιδια με τον Πανέα
ea6gka Οκτώβριος 25, 2007 #31422 Οκτώβριος 25, 2007 ποτε θα καταλαβετε οτι τα αλβανακια που γεννηθηκαν εδω ειναι ελληνες , απορω δλδ.
Dr.Paneas Οκτώβριος 25, 2007 #31423 Οκτώβριος 25, 2007 Ρε παιδια, κοιταξτε το λογικα. Η γιορτη εχει να κανει την 28 Οκτωβρη. Καθιερωθηκε λοιπον την σημαια να την κρατάει ο πρωτος μαθητης. Η αλλαγη που πρεπει να γινει, ειναι να ειναι ελληνας ο μαθητης. Γιατι ; Οχι γιατι ειμαι τρελος, αλλα γιατι αυτος ο ανθρωπος που κραταει την γ*μ*ενη την σημαια πρεπει να ταυτιζεται με αυτην και οχι να κραταει κατι σαν επαθλο. Ειναι πρωτος μαθητης το παλικαρι απο την Αλβανια και την καθε αλβανια ; Οκ, συγχαρητηρια, δωστε του ενα βραβειο, ή κατι που να τον επιβραβευει. Αλλα οχι την ελληνικη σημαια κατα την εκδηλωση εθνικης εορτής. Τοτε στα παλια χρονια, ολοι οι μαθητες ηταν ελληνοπουλα, τωρα εχει αλλαξει, αρκετοι μαθητες δεν ειναι ελληνες. Γι αυτο και πρεπει να γινει αυτη η παρεμβαση, την σημαια να την κραταει ελληνας. Αυτο ειναι το σωστο. Δηλαδη θα παω εγω στην Γερμανια και θα κρατω την σημαια της πτωσης του Χιτλερ ; Πατε καλα ; Αυτος που κραταει στην σημαια πρεπει να αισθανεται (εστω και λιγο) ελληνας και υπαρχει μια ταυτιση με αυτο που κανει εκεινη την στιγμη. Εκεινη την στιγμη δεν ειναι ο αριστουχος, ειναι ο ελληνας. Εχει διαφορα. Δεν το βλεπω ρατσιστικα. Λογικα το βλεπω.
AN7 OverClocker Οκτώβριος 25, 2007 #31424 Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.PaneasΑυτος που κραταει στην σημαια πρεπει να αισθανεται (εστω και λιγο) ελληνας και υπαρχει μια ταυτιση με αυτο που κανει εκεινη την στιγμη. Εκεινη την στιγμη δεν ειναι ο αριστουχος, ειναι ο ελληνας. Εχει διαφορα. Τον ρώτησες αν αισθάνεται(έστω και λίγο) έλληνας?
astrolabos Οκτώβριος 25, 2007 #31425 Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Ρε παιδια, κοιταξτε το λογικα. Η γιορτη εχει να κανει την 28 Οκτωβρη. Καθιερωθηκε λοιπον την σημαια να την κρατάει ο πρωτος μαθητης. Η αλλαγη που πρεπει να γινει, ειναι να ειναι ελληνας ο μαθητης. Γιατι ; Οχι γιατι ειμαι τρελος, αλλα γιατι αυτος ο ανθρωπος που κραταει την γ*μ*ενη την σημαια πρεπει να ταυτιζεται με αυτην και οχι να κραταει κατι σαν επαθλο. Ειναι πρωτος μαθητης το παλικαρι απο την Αλβανια και την καθε αλβανια ; Οκ, συγχαρητηρια, δωστε του ενα βραβειο, ή κατι που να τον επιβραβευει. Αλλα οχι την ελληνικη σημαια κατα την εκδηλωση εθνικης εορτής. Τοτε στα παλια χρονια, ολοι οι μαθητες ηταν ελληνοπουλα, τωρα εχει αλλαξει, αρκετοι μαθητες δεν ειναι ελληνες. Γι αυτο και πρεπει να γινει αυτη η παρεμβαση, την σημαια να την κραταει ελληνας. Αυτο ειναι το σωστο. Δηλαδη θα παω εγω στην Γερμανια και θα κρατω την σημαια της πτωσης του Χιτλερ ; Πατε καλα ; Αυτος που κραταει στην σημαια πρεπει να αισθανεται (εστω και λιγο) ελληνας και υπαρχει μια ταυτιση με αυτο που κανει εκεινη την στιγμη. Εκεινη την στιγμη δεν ειναι ο αριστουχος, ειναι ο ελληνας. Εχει διαφορα. Δεν το βλεπω ρατσιστικα. Λογικα το βλεπω. Μην το συνεχίσεις. Τελευταία προειδοποίηση
Dr.Paneas Οκτώβριος 25, 2007 #31426 Οκτώβριος 25, 2007 Ξερει κανεις ποτε θα ισχυσει το νεο προγραμμα για την επιδοτηση των 500 Ευρω για laptop στους πρωτοτετης φοιτητες ; περασα 14ος στον Αυτοματισμος Θεσσαλονικης ( γμτ δεν εχουμε επαγγελματικα δικαιωματα ) και σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω αυτο το bonus.
deninho Οκτώβριος 25, 2007 #31427 Οκτώβριος 25, 2007 στους πρωτοετείς.. πληθυντικός είναι ούτε μπάλα, ούτε ορθογραφία
Tsakonas Οκτώβριος 25, 2007 #31428 Οκτώβριος 25, 2007 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=11324008 για τους φαν της electro (λιτεραλυ σπηκινγκ ντιαρ αμαλαχει)
Maximus Οκτώβριος 25, 2007 #31429 Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Ξερει κανεις ποτε θα ισχυσει το νεο προγραμμα για την επιδοτηση των 500 Ευρω για laptop στους πρωτοτετης φοιτητες ; περασα 14ος στον Αυτοματισμος Θεσσαλονικης ( γμτ δεν εχουμε επαγγελματικα δικαιωματα ) και σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω αυτο το bonus. Έχει ήδη ισχύσει εδώ και ένα χρόνο - μια βόλτα από Πλαίσιο-Multirama κτλ και θα σου πούνε.
.38-.45 Οκτώβριος 25, 2007 #31430 Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Χθες, στις 23:02] Οχι γιατι ειμαι τρελος, αλλα γιατι αυτος ο ανθρωπος που κραταει την γ*μ*ενη την σημαια πρεπει να ταυτιζεται με αυτην και οχι να κραταει κατι σαν επαθλο. [.]Αυτος που κραταει στην σημαια πρεπει να αισθανεται (εστω και λιγο) ελληνας και υπαρχει μια ταυτιση με αυτο που κανει εκεινη την στιγμη. Εκεινη την στιγμη δεν ειναι ο αριστουχος, ειναι ο ελληνας. Εχει διαφορα.Δεν το βλεπω ρατσιστικα. Λογικα το βλεπω. απο τη στιγμη που προυποθεση ειναι να "αισθανεται", δε χωραει "λογικη" αντιμετωπιση του θεματος. το συστημα αυτο μετραει το αισθημα με βαθμους, γι αυτο και ο νικητης φερει τη σημαια. ο πιο καλος μαθητης ειναι και πιο ελληνας απο τους αλλους, κι αυτο ειναι κατι που το κουβαλαμε για ολη μας τη ζωη. ποτέ δεν τα καταφερα να παρω τη σημαια, παντα ημουνα απο τους τελευταιους στις παρελασεις, δεν περασα στο πανεπιστημιο, και γυρω στα 30 μου, με ειπαν "ανθελληνα".αν το θες κι αλλιως, πολλα απο τα παιδια αυτα γεννηθηκαν στην ελλαδα απο αλλοδαπους γονεις, κι αν δεν κανω λαθος, εχουν ελληνικο διαβατηριο. το ιδιο πραγμα ειναι.
perp Οκτώβριος 26, 2007 #31431 Οκτώβριος 26, 2007 Ρε τι ειναι τουτη η forthnet? Καλα ειναι δυνατον κάθε μέρα να λαμβανώ 10-15 spam emails στο forthnet email μου?... Τι να κάνω για να σταματήσω τον καταιγισμό "how to enlarge your πΕνις"?? Να τους κάνω reply με ΧΧΧ φώτος μου?
gbak Οκτώβριος 26, 2007 #31432 Οκτώβριος 26, 2007 ριχτης καταγγελια στο ΕΕΤΤ....εγω παιζει να της κανω για την καθυστερηση 3 εβδομαδων..με αποτελεσμα να μαι χωρις νετ και να μην μπορω να κατεβασω το crysis demo...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 26, 2007 #31433 Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από gbak ριχτης καταγγελια στο ΕΕΤΤ....εγω παιζει να της κανω για την καθυστερηση 3 εβδομαδων..με αποτελεσμα να μαι χωρις νετ και να μην μπορω να κατεβασω το crysis demo... αυτό είναι ένα πρόβλημα σοβαρότατο :P
gbak Οκτώβριος 26, 2007 #31434 Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker αυτό είναι ένα πρόβλημα σοβαρότατο :P αν ειναι λεει...εχω σκασει ρε μλκς...ετσι μου ρχεται να παω να παρω καμια 10αρια νετ καρτες...και να κλειστω σε κανα starbucks μεχρι να κατεβει...
perp Οκτώβριος 26, 2007 #31436 Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 03:22] αν ειναι λεει...εχω σκασει ρε μλκς...ετσι μου ρχεται να παω να παρω καμια 10αρια νετ καρτες...και να κλειστω σε κανα starbucks μεχρι να κατεβει... Εχω ακούσει οτι ο perp κάνει καλό delivery σε games/demos στους αναξιοπαθούντες της Forthnet... try it!!! :whistling :hehe: EDIT Ρε συ fragma... idle εισαι με 50αρια? δεν θυμάμαι και το σύστημα σου 33-37-31-31 με το G0 της υπογραφης με κλειστο κουτι και ambient στους 23....
greekfragma Οκτώβριος 26, 2007 #31437 Οκτώβριος 26, 2007 στο ιδιο κυκλωμα παιζει και 8800gtx με ενα 2πλο ψευγειο με ψοφιομαστερ φανακια.....και εγω δινω 1.5@3.8 ενω εσυ 1.435@3.6 δυστυχως στους 4πυρηνους το ανεβασμα στα ρολογια μαζι με το vcore ανεβαζει εκθετικα τις θερμοκρασιες αντε καληνυχτεςςςςςςςς p.s. The Witcher ημερα 1η
perp Οκτώβριος 26, 2007 #31438 Οκτώβριος 26, 2007 Καλα ειναι πολλοι παράγοντες...τι να λέμε τώρα...δεν ξέρω.... αν θυμάμαι καλά απο τον δικό μου στα 3,8 που τον ειχα πάει 48αρια εβλεπα... αλλα να μου πεις 48-50 στο ίδιο range ειναι οποτε μια χαρά εισαι αγόρι ... καληνύχτες
PGM Οκτώβριος 26, 2007 #31440 Οκτώβριος 26, 2007 Καλημερα Γιαννακη...........Χρονια Πολλα στους Μητσους !! ( Θερμες ευχες στον αντιμινιστρατορα !! )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.