Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Το οξικό νάτριο (sodium acetate στα αγγλικά μήπως και η ελληνική μετάφρασή μου δεν είναι καλή ) είναι ακριβό ? Το αγοράζει όποιος θέλει ?Γνωρίζει κάποιος ?

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Καλημερες......

Ωραια δεν ειναι να εισαι αδειουχος και να μη σε πριζει κανενας ;Απο Τριτη με αδεια ειμαι μεχρι Δευτερα....:)

Αρχική απάντηση από JohnG85

Το οξικό νάτριο (sodium acetate στα αγγλικά μήπως και η ελληνική μετάφρασή μου δεν είναι καλή ) είναι ακριβό ? Το αγοράζει όποιος θέλει ?Γνωρίζει κάποιος ?

CH3COONa (τσου τρία κούνα)

Είναι το μετά νατρίου άλας του οξικού οξέος.

Δηλαδή αγοράζεις το συστατικό του . . . ξυδιού που έχει και ένα νάτριο.

Ακριβό δεν είναι, αλλά όπως κάθε τι χημικό (που δεν πωλείται σε μεγάλες ποσότητες σε μαζική αγορά) δεν ξέρω αν θα το βρεις και τζάμπα.

http://secure.sciencecompany.com/product1.aspx?SID=10&Product_ID=6475

-------------------------

’σχετο με τα παραπάνω, αλλά πάλι καλά που σπούδασα χημεία!!! :

:o:

Αρχική απάντηση από deninho

. Εδώ πεντακάθαρο έμμεσο και δεν το δείξανε ούτε μία φορά..

Μόνο ο γκωνιας είδε κάτι τέτοιο...Όπως και για το πεναλτι "σφυρίζει ότι θέλει" κτλ...Αντικειμενικότητα...

Η διαιτησία απλά μερικά τζαρτζαρίσματα τα έδωσε στη ρεαλ,εκτός αν νομίζετε ότι ήταν φάουλ η σαβούρα του τζόρτζεβιτς σε μια αντεπίθεση προς το τέλος, και διάφορα άλλα "ελληνικά" φαουλ που ήθελε ο ολυμπιακός...Καλή εμφάνιση,για όσους ενδιαφέρονται για μπαλίτσα και θέαμα ήταν πολύ ωραίο ματς.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Ζητηται emoticon που κοβει γυρο. Το εχει κανεις στα γρηγορα ???

the-core.gr :p

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 11:00]

CH3COONa (τσου τρία κούνα)

Είναι το μετά νατρίου άλας του οξικού οξέος.

Δηλαδή αγοράζεις το συστατικό του . . . ξυδιού που έχει και ένα νάτριο.

Ακριβό δεν είναι, αλλά όπως κάθε τι χημικό (που δεν πωλείται σε μεγάλες ποσότητες σε μαζική αγορά) δεν ξέρω αν θα το βρεις και τζάμπα.

http://secure.sciencecompany.com/product1.aspx?SID=10&Product_ID=6475

-------------------------

’σχετο με τα παραπάνω, αλλά πάλι καλά που σπούδασα χημεία!!! :

:o:

Ok σ΄ευχαριστώ πολύ !! :)

Αρχική απάντηση από KoMM

Μόνο ο γκωνιας είδε κάτι τέτοιο...Όπως και για το πεναλτι "σφυρίζει ότι θέλει" κτλ...Αντικειμενικότητα...

Η διαιτησία απλά μερικά τζαρτζαρίσματα τα έδωσε στη ρεαλ,εκτός αν νομίζετε ότι ήταν φάουλ η σαβούρα του τζόρτζεβιτς σε μια αντεπίθεση προς το τέλος, και διάφορα άλλα "ελληνικά" φαουλ που ήθελε ο ολυμπιακός...Καλή εμφάνιση,για όσους ενδιαφέρονται για μπαλίτσα και θέαμα ήταν πολύ ωραίο ματς.

Το μάζεμα με το χέρι είναι φάουλ. Κι όταν κόβεις έτσι αντεπίθεση είναι και κίτρινη...

Το έμμεσο που λες ότι δεν είναι, είναι γύρισμα προς τον τερματοφύλακα.. Ο τερματοφύλακας έχει υποχρέωση να διώξει την μπάλα με τα πόδια. Εκτός κι αν φοράει μπλούζα με το σήμα της Μαδρίτης...

Το πέναλτι, αν ήταν ανάποδα οι παίκτες, θα ήταν κίτρινη στον παίκτη του Ολυμπιακού για βουτιά (πολύ σωστά)

Απλά όλα αυτά είναι συνηθισμένα για το μαντρί. Αν δεν τους σφύριζε έτσι ο οποιοσδήποτε ρέφερι, θα έβγαιναν να γκρινιάξουν.. ;)

Γενικά αν δεν γνωρίζεις το τόπι είναι καλύτερα να μη μιλάς... :flower:

Αρχική απάντηση από deninho

Το πέναλτι, αν ήταν ανάποδα οι παίκτες, θα ήταν κίτρινη στον παίκτη του Ολυμπιακού για βουτιά (πολύ σωστά)

Γενικά αν δεν γνωρίζεις το τόπι είναι καλύτερα να μη μιλάς... :flower:

Τοτε γιατι μιλας ; :p

Λοιπον, καθαρα βλακεια αμυντικου του ολυμπιακου ηταν. Το πεναλτυ ειναι ψιλο μουφα με τη εννοια οτι δεν εγινε και τιποτα. Ειναι στην διαθεση του διαδητη να κανει οτι θελει σε τετοιες φασεις. Ναι μεν, μπορουσε να δωσει κιτρινη για θεατρο επειδη και καλα το εκανε πολυ τραβηγμενο σαν βουτια ο βραζιλιανος, παρόλα αυτα ομως υπηρχε επαφη, ο παικτης του ολυμπιακου τον βρισκει καθαρα, ειναι φαουλ, αν θελει ο διαδητης δινει πεναλτυ και κανενας δεν μπορει να του πει τιποτα. Οποιοδηποτε φαουλ εντος περιοχης ειναι πεναλτυ. Βλακεια του αμυντικου οπως και ξανα ειπα. Σωστος διατητης στην συγκεκριμενη φαση.

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Τοτε γιατι μιλας ; :p

Λοιπον, καθαρα βλακεια αμυντικου του ολυμπιακου ηταν. Το πεναλτυ ειναι ψιλο μουφα με τη εννοια οτι δεν εγινε και τιποτα. Ειναι στην διαθεση του διαδητη να κανει οτι θελει σε τετοιες φασεις. Ναι μεν, μπορουσε να δωσει κιτρινη για θεατρο επειδη και καλα το εκανε πολυ τραβηγμενο σαν βουτια ο βραζιλιανος, παρόλα αυτα ομως υπηρχε επαφη, ο παικτης του ολυμπιακου τον βρισκει καθαρα, ειναι φαουλ, αν θελει ο διαδητης δινει πεναλτυ και κανενας δεν μπορει να του πει τιποτα. Οποιοδηποτε φαουλ εντος περιοχης ειναι πεναλτυ. Βλακεια του αμυντικου οπως και ξανα ειπα. Σωστος διατητης στην συγκεκριμενη φαση.

O Robinho είναι γνωστός για τις "τακτικές" του και χτες πέτυχαν. Ο διαιτητής είδε επαφή - όσο κι αν την εκβίασε o Robinho ήταν επαφή. Ευτυχώς το πέναλτυ δεν μπήκε, αλλά μπήκαν τα άλλα.

Θεωρώ ότι ο ΟΣΦΠ έπαιξε φοβερή μπάλα για τα δεδομένα του και την προϊστορία του χτες και στη Βρέμη, μπράβο τους.

Φραγμούληηηηηηη :flower: :flower: :inlove: :daisy: ο δικός μου είναι;;;;;

Πάντως παιδιά, ναι μεν ο γάβριτς έπαιξε καλή μπάλα, αλλα όπως λέει η παροιμία

Δρυός πεσούσης, πάς ανήρ ξυλεύεται...

Εδω ξυλεύθηκε η Εσπανιόλ, δεν θα ξυλευθεί ο γάβριτς;

Ζητάνε λέει οι διοικητές (8) της ΔΕΗ 10% αύξηση των μηνιαίων αποδοχών τους, τα λαμόγια. Και εισηγούνται την αύξηση των τιμολογίων του ρεύματος κατα 22% σταδιακά για τα επόμενα 3 χρόνια. ΜΑ είναι δυνατόν; Δηλαδή ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ από που το αντλούνε; Μήπως πια έχει ανέβει πολύ η στάθμη της ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ μας;

Αστα να πάνε πολύ αγωνία, αυτό βλέπω κι εγώ... πολύ αγωνία λέμε, μια χαρα τα πάει!

Βυσ'νι θυελλα, σούζα τ' αλογάκι!

Οπα, μόλις έφαγε το 3ο.... κρίμα...

Αντε παλι τα ιδια με την σημαια. Μολις εμαθα οτι στο σχολειο της ξαδερφης μου θα σηκωσει την σημαια ενα παιδι απο την Αλβανια. Ποτε θα καταλαβουν οτι αυτο ειναι λαθος.......

Γιατί?

’μα ο άλλος νοιώθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έλληνας y not?

Και για να την σηκώσει σημαίνει ότι μαθαίνει καλύτερα ελληνικά από τα "ελληνόπουλα"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.