Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 10:15]

Ε ΟΧΙ!!!!!!!!

Απλά δείτε τα videos στο sig του dark22.

http://www.youtube.com/watch?v=pfRUMmTs0ZA

"OK!..I am a little mixed up over the Palestinians and the israelis......

Which one is throwing the rocks? ? ? ? :wassat:

Where's the Berlin wall? axaxaxaxxaxaxaαχαχχααχχααχαχχαχαααχα εκεί έλιωσα λέμεεεεε:D :D :tomato::jump:

Αρχική απάντηση από Hohenstaufen

Where's the Berlin wall? axaxaxaxxaxaxaαχαχχααχχααχαχχαχαααχα εκεί έλιωσα λέμεεεεε:D :D :tomato::jump:

Ενώ το "put a number 2 on France" και το έβαλε στην Αυστραλία σε χάλασε πχ... :p :p :p:hehe: :hehe:

ε, κάτσε.. πάλι χειρουργίο υπήρξε.. ότι μπορούσε το έκανε ο μπόγος-γλόμπος για να σπρώξει το μαντρί...

πάρα πολύ καλός ο ολυμπιακός.Με 10 για 80 λεπτά , εκτός έδρας με τη ρεαλ.Μια χαρά έπαιξε, και νομίζω όλοι οι φίλαθλοι ικανοποιήθηκαν απ την μπάλα.Το 2πλο κατ εμε ήταν λίγο ουτοπικό όμως.

αν και Παναθα τους βγαζω το καπελο.

με 10 παικτες απο το 11' και τη διαιτησια εναντιον τους επαιξαν την καλυτερη μπαλα στην ευρωπαικη τους ιστορια των τελευταιων 8 ετων.

τελικα ο Γκαλετι ειναι η καλυτερη φετινη μεταγραφη και παιζει απιστευτη μπαλα με πολυ μυαλο.

@deninho....ρε μπαρτσελονιστα........οχι και μαντρι.........απλα υποτιμησαν τραγικα τον Ολυμπιακο:p

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 23:50]

αν και Παναθα τους βγαζω το καπελο.

με 10 παικτες απο το 11' και τη διαιτησια εναντιον τους επαιξαν την καλυτερη μπαλα στην ευρωπαικη τους ιστορια των τελευταιων 8 ετων.

τελικα ο Γκαλετι ειναι η καλυτερη φετινη μεταγραφη και παιζει απιστευτη μπαλα με πολυ μυαλο.

@deninho....ρε μπαρτσελονιστα........οχι και μαντρι.........απλα υποτιμησαν τραγικα τον Ολυμπιακο:p

Αν και Αεκτζης...

μια απ'τα ιδια με τον πιπινολαγνο...

imho ηταν συγκινητικη η προσπαθεια των γαυρων αποψε

παντα τετοια, κι εις ανωτερα αν ειναι δυνατον...

Γιώργο: Real Madrid->Real Madri-d->Madri->Μαντρί->μαντρί :p

Κανονικά το Real δε λέει τπτ... Real είναι και η Sociedad, Zaragoza, Espanyol κλπ κλπ Το όνομα είναι Μαδρίτη ;)

’λλο αν κάποιοι οπαδοί των γαλατάδων (βοηθάω: είναι και φίλοι της Λίβερπουλ), μας την προωθούν ως Ρεάλ, και ως βασίλισσα (του καρναβαλιού? :p)

Αρχική απάντηση από .38-.45

το 4-2 ειναι μεταμορφωση;

Εσυ πρεπει να εισαι αντι-γαυρος... Εκτος βεβαια αν δεν ξερεις απο μπαλλα η αν δεν ειδες τον αγωνα.

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 22:04]

Εσυ πρεπει να εισαι αντι-γαυρος... Εκτος βεβαια αν δεν ξερεις απο μπαλλα η αν δεν ειδες τον αγωνα.

οχι, αντι τετοιος δεν ειμαι, εχω μια περιεργη σχεση με αυτη την ομαδα. ειναι η μοναδικη ομαδα που με ενδιαφερει να παρακολουθω, δεν παθιαζομαι μαζι της, θελω να πανε καλα, αλλα δε βρισκω λογο να μην δω τα κακα και τα ασχημα.

και οχι, το παιχνιδι δε μπορεσα να το δω, οπως και τα προηγουμενα αλλα και τα επομενα. ισως καποια στιγμη αποφασισω για το pay per view, αλλα θα γινω εντελως γαυρος τοτε. παρακολουθησα το live commentary στο uefa.com, οπου φανηκε οτι κατι καλο εκαναν, αλλα στην τελικη το αποτελεσμα μετραει. κι αλλες φορες εχει παιξει καλα, αλλα αυτο δε φερνει βαθμους. εκτος του οτι ψωνιστηκα με την κλασσικη, για γαυρο, κατρακυλα των τελευταιων 10 λεπτων.

ισα ισα τα τελευταια 10 λεπτα ο γαυρος εδειξε σημαδια πολυ καλης ευρωπαικης ομαδας. αν εβλεπες το ματς θα ειχες αλλη αποψη

Δεν υπήρχε καμιά κατρακύλα. Mείον ένας ήταν είχε και 2 κλασσικές ευκαρίες. Και η BARCELONA να ήταν στην θέση του, έτσι θα έπαιζε τα τελευταία λεπτά με μια REAL full στην επίθεση.

Δεν είμαι γαύρος, δεν είμαι ΑΕΚ, δεν είμαι green. Η μόνη μου επαφή με το ποδόσφαιρο είναι χάριν του στοιχήματος.

ΟΕΟ! Η UEFA δεν πρόκειται να γράψει για το τι πραγματικά γίνεται στο γήπεδο... Εδώ πεντακάθαρο έμμεσο και δεν το δείξανε ούτε μία φορά.. Αλλά μας δείξανε 6-7 μια πάσα του Μπούτι στον Νικοπολίδη, και 2-3 ένα off side του Κοβάσεβιτς λίγο πιο κάτω από τη σέντρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.