Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tifozif1

Έχει και ανηψιό με προοπτικές F1 o "axoneftos" ?

μήπως θες να πείς ο "ανηψιός Senna" ?

ναι συγνωμη για τον ανεψιο του Σεννα ελεγα

Προηγούμενη βδομάδα : Tετάρτη ξημερώματα, παραγγέλνω μια Abizit IP35Pro, δεν με έπιανε ύπνος και ένοιωθα ένα κενό μέσα μου. Και μόνο που πάτησα το κουμπί Checkout ένοιωσα καλύτερα, φυσικά η πιστωτική δεν ήταν δική μου. Καταστρώνω σχέδιο : "Πέμπτη σπίτι, Παρασκευή στήνω, έχω γεμίσει και την κατάψυξη παγάκια, Σαββάτο πάω στο συνέδριο υπερχρόνισης του Π να μάθω νέα κόλπα, θα την τρελάνω την ρουφιάνα την μητρακή. An3panalypt0s" Δεύτερη σκέψη: "Κωλόγρια (αυτή είναι η Διαμάντω 975 της υπογραφής), Δευτέρα είσαι αγγελία ή στην καρότσα του γύφτου που το παίζει παλιατζής. Εσύ είσαι η αιτία που πετάγονται κάτι τσουτσέκια σαν το Καμίνο και τον ΣiνγκΠιν και το παίζουν αρχηγόπουλα και δεν αφήνεις το ταλέντο μου να ξεδιπλωθεί ανά το Internet".

Τετάρτη ντριν το τηλέφωνο: "- Παραγγείλατε ?", "- ΒEBAΙΟΣ παράγγειλα", σκάει και email "ΟΚ", Πέμπτη πρωί πρωί παραλαμβάνω. Το mail δεν έλεγε για πρωί αλλά ήμουν σίγουρος. Έπρεπε να τους σβήσω από τον παγκόσμιο χάρτη, και όπως κάθε σπουδαίο επίτευγμα έτσι και αυτό πρωί πρωί θα γινόταν.

Πέμπτη, έχω σηκωθεί αξημέρωτα, μπάνιο και ξύρισμα. Σήμερα όλα θα άλλαζαν. Και οι ώρες περνάνε, ντριν το τηλέφωνο, "ο φορτηγατζής θα έχασε τον δρόμο και θέλει οδηγίες" αλλά αντί για αυτό.... Μια γλυκιά φωνή (σελίδα 45-46 τεύχος Απριλίου 1988) με ειδοποιεί για την απεργία, και αφήνει υποσχέσεις (όλο νόημα) ότι η παράδοση ίσως γίνει την επομένη, με άλλα μέσα.

Παρασκευή, έκανα μπάνιο αλλά δεν ξυρίστηκα. Έπρεπε να το είχα κάνει. Και όπως όταν κάτι το θές πολύ όλα μπορεί να συνωμοτήσουν εναντίων σου (κλεμμένο είναι αυτό αλλά δεν θυμάμαι από πιο τεύχος Τιραμόλα). Φορτηγατζήδες. ΔΧ Φορτηγατζήδες. Απεργία. Πλησιάζει επικίνδυνα 6μμ και χτυπά το τηλέφωνο... ΕΦΤΑΣΕ λέω και το σηκώνω... Δευτέρα πρωί πρωί μου λένε. Αυτό ήταν, Η ψυχολογία στο 0. Με ΤΙ GigaHz θα πάω στο συνέδριο ? Τι γραβάτα θα φορέσω ? Πόσες μοντέλες θα μου ζητήσουν αυτόγραφο και θα κρέμονται από τα χείλη μου όταν μετά βίας είμαι 3.55GHz ? Έφυγα νωρίς από την δουλειά, ράκος, βυθισμένος στις σκέψεις μου. Δεν κοιμήθηκα καθόλου εκείνο το βράδυ.

Δεν μπορώ εγώ ?? ΕΕΕ τότε ούτε και εσείς. Όλο εκείνο το βράδυ διάβαζα βιβλία μυστηρίου Αγκάθα Κρίστυ, τα "Ταρώ του έρωτα", και το "Voodoo for Dummies". Επικέντρωσα την προσοχή μου στις κατάρες για 4.5GHz και άνω που δεν επηρεάζονται από σκόρδα και χάντρες. Καταστρώνω το σχέδιο και έτσι 11 ακριβώς είμαι εκεί. Για το ξεκάρφωμα έχω νοικιάσει και μια πιτσιρίκα 2 ετών (ζήτησα τον Τσάκυ, αλλά είχε υποχρεώσεις) ώστε να μην υποψιαστεί κανείς το σατανικό μου σχέδιο: "Αυτή είναι η μητρική με την οποία θα γίνουν τα records ?" "Ναι, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Ελλάδα", "Να την δώ λίγο ?", "Ναι με προσοχή όμως", "Παιδιά είμαστε ???? Σε ευχαριστώ", τσακ με το νύχι πάει ένας πυκνωτής... τόσους είχε επάνω. Φεύγω με πρόφαση ότι η μικρή πρέπει να φάει πρίν αρχίσει το συνέδριο. Την συνέχεια την ξέρετε : Κιτρίνισε από το κακό του ο Καμίνο, και ο Σινγκπιν ήταν εντελώς παράφ(ρ)ωνος...

Μαύρη μελαγχολία, 3 μέρες ακούω μόνο Στράτο. Και ρωτώ : Πότε επιτέλους θα έρθει το ΜοΒο, να μπορέσω να κυριεύσω τον κόσμο ήσυχος ?

Pinky_and_the_Brain_vol1.jpg

κάθε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις μπορεί να είναι πραγματική

:hehe:...

ωραιος ρε tifozi...

Την μικρη την νοικιασες που την νοικιασες...δεν εριχνες καμμια μοντελα??:p

Συνηθως κανουν θραυση τα μικρα..

Aλλα δεν ησουν ο μονος με το σατανικο σχεδιο.

Eχοντας ηδη διαβασει το Voodoo for dummies (με εικονες) ..απλα τους ευχηθηκα να bench-αρουν στα 6G...:hehe:

Ευτυχως που ηταν ο esdee* εκει και δεν καταλαβαν τιποτα για μενα..

*

a)χρονια πολλα man..:magic:

β)τζαμπα την κουβαλαγες την nikon ...δεν ειδα καμμια Pic..(απο το event δεν περιμενα να τα προλαβαινες..) αλλα απο τα βραδια πριν και μετα. :p

το streetfighter μπούρδα θα είναι :p

μία ταινία όπως το trailer δεν παίζει; ετσι Frank Miller style OoO

πηγε 3.30.................:yawn:

καλυνηχτα παληκαρια,καλο ξημερωμα

Χθες βράδι, επιβεβαιώθηκε και τυπικά από τις αρμόδιες αρχές (εγκληματολογικές), αυτό που υποπτευόταν όλος ο κόσμος. Ότι η φωτιά στην Πάρνηθα ήταν εμπρησμός (και όχι μόνο αυτή). Μάλλον σήμερα θα μπει και ως θέμα σε κάποιες ειδήσεις. Μόλις το άκουσα στο ραδιόφωμο.

@chessman φιλε ηθελα να σε γνωρισω στο event του plaisiou αλλα δεν ηξερα αν ησουν εκει και δεν ηξερα και πως εισαι... next time :)

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 07:51]

@chessman φιλε ηθελα να σε γνωρισω στο event του plaisiou αλλα δεν ηξερα αν ησουν εκει και δεν ηξερα και πως εισαι... next time :)

Ελπίζω και 'γω να δοθεί αυτή η ευκαιρία. Εάν κάποια στιγμή ανέβω Θεσ/νίκη μάλλον ξέρω που θα σας βρω και θα δώσω "στίγμα".

Ωρε τι 'ν' τούτα τα Vista! Πάω χθές το βράδυ να ανοίξω το καβουρδιστήρι που ήταν σε standby, ανοιγει και βλέπω ενα μαύρο κενό και εναν κέρσορα απο τρωκτικό... Βρε τι κουτουρουλαλτντιλ, τίποτα. Του τραβάω μια ρησέτα και μου έδινε στο χέρι την μπλε οθόνη του χάρου. Αφου έκανα καμια δεκαρια φορές το γίδιο βαρέθηκα και το έκλεισα. Έ, σήμερα το πρωί που το άνοιξα πάλι, όλα δουλεύουν Rolex. Τι σταδιάλα. Και λέμε για τρελή μπλέ οθόνη. Ακόμα και σε safe mode.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.