DarkSaga Οκτώβριος 22, 2007 #31322 Οκτώβριος 22, 2007 toma sa tomasa?comasa?το ακούω συνέχεια στο radio πιο είναι ρε παίδες?Διέση τώρα π.χ.Manu Chao - Rainin' in Paradizeπολύ καλόhttp://www.youtube.com/watch?v=sz1Nu7pC-WU
PGM Οκτώβριος 22, 2007 #31323 Οκτώβριος 22, 2007 απορια ......εχω την asus P5K Premium και εχω παρατηρησει οτι ο ηχος απο ενα σημειο και μετα οταν εχω overclockaρει χαλαει......Ενω το μηχανημα ειναι rock stable με απειρες ωρες prime κλπ κλπ οταν παω να παιξω ενα mp3, να δω μια ταινια χαλαει και ακουγεται π.χ σαν να μην εχεις πιασει σωστα μια συχνοτητα στο ραδιο !!! Καρτα ηχουν εχω μια M-audio 7.1. Σε default καταστασεις δεν εχω το παραμικρο προβλημα !!any ideas ?
AN7 OverClocker Οκτώβριος 22, 2007 #31326 Οκτώβριος 22, 2007 δώσε κανένα 105-110 ή κατέβασε το κάτω από 100 να δείς.
DJD Οκτώβριος 22, 2007 #31328 Οκτώβριος 22, 2007 Αξιοκρατία πάνω από όλα:Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής του, όπου και διαμένει, επειδή έχει αποκτήσει ξένη (Κολομβιανή) υπηκοότητα;1. Απελαύνεται από την χώρα.2. Φυλακίζεται.3. Του στερούνται τα πολιτικά του δικαιώματα.4. Πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.5. Πληρώνει 14.000 δρχ. στη χώρα αυτή και....6. Γίνεται Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών,Πανεπιστήμιου Αθηνών, Υπουργός Αναπληρωτής ΕθνικήςΟικονομίας (1982-1985), Διοικητής Εμπορικής Τράπεζας(1981-1982), Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας καιΤεχνολογίας (1979-1981), διευθυντής του διεθνούςαερολιμένα Αθηνών(2001 έως σήμερα).Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!Το όνομα αυτού Κώστας Βαΐτσης Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής;1. Στιγματίζεται ως φυγόστρατος.2. Δεν του επιτρέπεται να εργαστεί στο δημόσιο.3. Δεν του επιτρέπεται η κατοχή όπλου.4. Πληρώνει για να μην υπηρετήσει 29.000δρχ.5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ και έχει υπό της εντολές τουολόκληρο το στράτευμα, προχωρεί σε συμφωνίες αγορώνπολεμικού υλικού πολλών εκατομμυρίων Ευρώ, την ώραπου εάν του δώσουν ένα G 3, θα το πιάσει από την κάννη.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!Το όνομα αυτού ’κης Τσοχατζόπουλος Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του προφασιζόμενος όπως ομολόγησε, δύο φορές τον επικίνδυνο τρελό ώστε να τον βγ άλουν Ι-5 για βαριά ψυχικά νοσήματα με τάσεις αυτοκτονίας; (Πράγμα που έγινε)1. Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική έως να θεραπευτεί.2. Δεν του δίνεται άδεια οδήγησης3. Δεν του επιτρέπεται να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας / οπλοκατοχής4. Γίνεται ο πιο καλοπληρωμένος δημοσιογράφοςτης Ελλάδος με 80.000.000 δρχ. συμβόλαιο τον μήνα,οδηγεί πανάκριβα JEEP , απέκτησε όπλο χωρίς προφανώςχαρτί ψυχιάτρου, απέκτησε δεύτερο όπλο, δήλωσεαπώλεια του πρώτου όπλου, μετά από λίγο διάστημα δήλωσεαπώλεια του δεύτερου όπλου, και τελικά το κράτος τουέδωσε άδεια για τρίτο!Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!Το όνομα αυτού Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή Ταρζάν Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του παριστάνοντας επίσης τον τρελό;1. Εισάγεται σε κλινική για θεραπεία.2.Του χορηγούνται ψυχοφάρμακα.3. Δεν μπορεί να εργαστεί στο δημόσιο.4. Δεν μπορεί να καταλάβει υπεύθυνη διοικητική θέση οπουδήποτε.5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ! Το όνομα αυτού Θάνος Μικρούτσικος
blade_gld Οκτώβριος 22, 2007 #31329 Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 10:00] tpt το καλητερο προταθλημα που πηραμε ποτε, τελος. @blade ρουφα το αυγο σου τωρα ;p αντε τον μαρτιο παλι... Το παιδακι ,σας εκανε ενα δωρο και καλα κανατε και το πηρατε. Ο Alonso ομος ηταν ο ποιο χαρουμενος ανθρωπος εχτες και μαζι του και εγω. :clap: :clap: Μπραβο στον masa που του εδωσε τον τητλο μεσα στην χωρα του. Ευγε ferrari......Ετσι να κερδιζεις παντα :TD:
TifoziF1 Οκτώβριος 22, 2007 #31331 Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Blade_gld [Σήμερα, στις 13:28] Το παιδακι ,σας εκανε ενα δωρο και καλα κανατε και το πηρατε. Ο Alonso ομος ηταν ο ποιο χαρουμενος ανθρωπος εχτες και μαζι του και εγω. :clap: :clap: Μπραβο στον masa που του εδωσε τον τητλο μεσα στην χωρα του. Ευγε ferrari......Ετσι να κερδιζεις παντα :TD: Γιατί ήταν ο πιο χαρούμενος ? Επειδή ο "χτεσινός" και δίς πρωταθλητής ήρθε 3ος στο πρωτάθλημα ? Δευτερός στην ομάδα του ? Πίσω από nooba πιτσιρίκο ? Μήπως γιατί για +2 βαθμούς θα μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα με 4 νίκες / 18 αγώνες ?Ήταν χαρούμενος επειδή ο Χαμιλτον δεν πήρε πρωτάθλημα ? Μήπως θα ήταν πιο χαρούμενος αν ο Χαμιλτον έσπαγε τα πόδια του και έμενε 1-2 χρόνια έξω από αγώνες ? Αν είναι χαρούμενος είναι γιατί τελείωσε γι'αυτόν ένα πρωτάθλημα σε μια ομάδα που τον αντιμετώπισε τουλάχιστον σαν ίσο με τον team-mate του.
zyx Οκτώβριος 22, 2007 #31332 Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Blade_gldΕυγε ferrari......Ετσι να κερδιζεις παντα :TD: ε ναι μακαρι... για να ποναει πιο πολυ ;p
def Οκτώβριος 22, 2007 #31333 Οκτώβριος 22, 2007 κυριοι παραφερεστε...........περιμενετε σε 2-3 χρονια τον ανεψιο Αλονσο
TifoziF1 Οκτώβριος 22, 2007 #31334 Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από def -> κυριοι παραφερεστε...........περιμενετε σε 2-3 χρονια τον ανεψιο Αλονσο Έχει και ανηψιό με προοπτικές F1 o "axoneftos" ?μήπως θες να πείς ο "ανηψιός Senna" ?
blade_gld Οκτώβριος 22, 2007 #31336 Οκτώβριος 22, 2007 @tifozif1 απλά η mclaren είχε απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στο alonso φέτος. Τέτοια που δεν αρμόζει σε έναν παγκόσμιο πρωταθλητή. Δεν θέλω να θίξω θέματα για το ποιος είναι καλύτερος και ποιος όχι . Και μόνο που δεν πήρε ο hamilton το πρωτάθλημα είναι ένας λόγος για να χαίρετε ο alonso μετά από όλα αυτά που έγιναν. θέλω να πιστεύω πως αν μείνει ο alonso στην mclaren να μην συνεχιστούν τα φετινά.
giorikas Οκτώβριος 22, 2007 #31337 Οκτώβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 12:38] Αξιοκρατία πάνω από όλα: αουτς!κατι ειχα ακουσει για τον τσοχατζο αλλα νομισα πως ηταν ραδιοαρβυλα.Η πηγη του παραπανω?
DJD Οκτώβριος 22, 2007 #31338 Οκτώβριος 22, 2007 Δεν έχω πηγή αδερφέ, σε email μου ήρθε. Μου φαίνεται τόσο "ελληνική πραγματικότητα" που δεν μπήκα στον κόπο να το διασταυρώσω.
deninho Οκτώβριος 22, 2007 #31339 Οκτώβριος 22, 2007 και για τον Τριανταφυλλόπουλου το έχω ακούσει.. Και αντίστοιχα πράγματα για τον Λαζόπουλο.. Σίγουρα είναι πολλοί όλοι αυτοί που δεν πήγαν στρατό, αλλά όχι μόνο δεν έγινε τπτ αλλά είναι και "επιφανείς"
SLN Οκτώβριος 22, 2007 #31340 Οκτώβριος 22, 2007 Ζέ σουί τρέ κοντάν(τ)... Αμα καταφερω να βρω καπου και το "Parker Lewis Can't Lose" θα ξαναζησω τα παιδικα μου χρονια....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.