Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

EDIT

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 17:31]

για όλα φταίνει οι γονείς ρε perp τι να λέμε τώρα?

η κοπέλα μόνη της έμεινε έγκυος?

ή το έπαθε με την πρώτη?

που ήταν η οικογένεια όταν ξεκίναγε να "παραστρατεί"

να ξεφεύγει απο τα δεδομένα της οικογένειας εννοώ?

κατα τα άλλα ο χριστιανισμός δε μου άρεσε στο αναγκαστικό που εμπλέκει και στην δουλοπρέπεια που τον διακατέχει κατάλοιπα καιρών που ξεκίνησε

που οι εξεγέργσεις σήμαιναν θάνατο και που ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα...

γιατί το παιδί να το βαπτίζω χριστιανό και να του επιβάλλω νηστεία δισειδαιμονίες κλπ?

ας μεγαλώσει, να σχηματίσει αμερόληπτη (κατα το δυνατόν) άποψη και ας επιλέξει

και κάτι άλλο που με χαλάει είναι το φύγε έλα ξαναφύγε και πάλι στο τέλος θα σε δεχθώ και θα σε συγχωρήσω.

τα πα και ξαλάφρωσα...

εχω και msn για μια ομαδική συζήτηση μακελειό άμα ψήνεστε

χωρίς admin και FULL ON cheats και multikills :hehe:

Ρε dude....μην πιανόμαστε απο τις λέξεις και τα παραδείγματα.... το θεμα ήταν η πίστη οπως τεθηκε αρχικα για Θεό και μετά για την εννοια της πίστης γενικότερα... Δεν κάνουμε μαθημα θρησκευτικών, ούτε και εγω το παίζω ο τέλειος Χριστιανός ή ο σουπερ άνθρωπος... μιλαμε για τρελό ρεμαλο εδω.... :p

στο πως αντιλαμβάνομαστε την εννοια της πίστης... εκει πάνω σχολίασα... δίκιο ή αδικο δεν υπάρχει σε αυτά πιστεύω... γιατί το ειπα εξ αρχης οτι ειναι καθαρά προσωπική υπόθεση και δεν μπορουν να υπάρχουν αντιπαραθέσεις πάνω σε αυτό... ειναι θεμα λιγό περίεργο...

Γενικά πάντως τα θέματα θρησκείας και πίστης δεν απτονται της λογικής και των αντικειμενικών αποδειξεων..ειναι η φύση τους έτσι....ειναι σαν να πας να εξηγήσεις το αισθημα του ερωτα με την λογική...εμ δεν γινεται.... :D εξ ορισμού....

Αρχική απάντηση από giorikas [Σήμερα, στις 17:32]

εγω το λεω ανθρωπια,κατανοηση ,συμπαρασταση εσυ πιστη, γιατι ετσι το αντιλαμβανεσαι.Σε καμια περιπτωση δεν θα την συνεκρινα με την θρηκευτικη πιστη η οποια οπως καποτε ειχα διαβασει ειναι η πρωτη αιτια θανατου στην ιστορια της ανθρωποτητας.Αλλο αυτο βεβαια

Και ομως εχουν πολλά κοινα dude... Οταν πιστευεις στο παιδί σου, πιστεύεις γιατί δεν περιμένεις κάτι απο αυτό, δεν περιμένεις να σε γηροκομήσει, δεν περιμένεις να κάτσει μαζί σου μεχρι να γεράσει, δεν περιμένεις να σου φέρει μόνο 19 στο σχολείο, δεν περιμένεις οτι σιγουρα θα παντρευτεί, δεν περιμένεις οτι θα σου κανει 2 εγγόνια, δεν περιμένεις οτι μεγαλώνεις τον νέο Bill Gates... Εννοω οτι δεν εχεις συμφέρον απο οτι γινει ή δεν γινει... Πιστευεις απλα στο παιδί σου και οντως το λες και συμφωνω ανθρωπια, κατανοήση, συμπαράσταση...

Παραλληλισμό κάνω βεβαια με την θρησκευτική πίστη... Και βασικά εγω δεν εθεσα το θέμα αν υπάρχει η οχι Θεος... εγω εθεσα το θέμα πίστης σε ότι και αν πιστεύει κάνεις.... Πιστεύει καποιος στον οποιο Θεο πιστευει κανεις οτι γιατί περιμένει κάτι, περιμένει να παει στον Παράδεισο, να συγχωρηθουν οι αμαρτίες τους, να εχει την υγειά του, να του ερθουν ολα δεξια... πιστευει για έτσι νιώθει, γιατι η πίστη πηγάζει απο μέσα του....και βεβαια δεν σταματάει να πιστεύει επειδη ο κακος Θεούλης ή το χρημα ή ο Βούδας του εφερε κακα στην ζωη του... Η πίστη πρυποθέτει και δοκιμασίες...

Απλα η λέξη πίστη δεν ειναι κακο να την χρησιμοποιούμε, δεν κάνει τζιζ και προπάντων δεν αναφερεται μόνο στο θρησκευτικά πλαίσια...Πιστη μπορει να συναντήσει κανεις σε πολλά πράγματα αλλα επειδη εχει μοναδικο χαρακτήρα ως εννοια γιατί πηγαζει απο μεσα χωρίς συνηθως λογική, αποδείξεις για το υπερ/κατα κτλ την εχουμε κάνει συνδεσει κυρίως με την θρησκεία... Και δεν σημαίνει πάντως οτι απαντάνται μόνο εκει...

Ωρα για νάνι... πιάστηκαν τα δάχτυλα μου! :hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 15:54]

www.msn.com

ετσι, να κρατας τα μποσικα. το nascar μολις ξεκινησε, κι εχει 492 γυρους ακομα.
Αρχική απάντηση από .38-.45

ετσι, να κρατας τα μποσικα. το nascar μολις ξεκινησε, κι εχει 492 γυρους ακομα.

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: ραλλυστα μου εσυ

Αρχική απάντηση από perp

Καλορίζικο ρε boy.... :happy2:

Thx man.. :D

Αρχική απάντηση από dellman

Με είδες και ζήλεψες αλήτη :p

:whistling :hehe: :hehe:

Η χαρά δεν κράτησε πολύ Γιώργο.. Τελικά μετά από συζητήσεις, οι κριτές αποφάσισαν να μην τιμωρήσουν τους αθλητές...

μ'αρέσει η τακτική της FIA:

α. Κάτι είναι ύποπτο, άρα τιμωρούμε

β. Κάτι είναι ξεκάθαρο, αλλά δεν τιμωρούμε

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 03:53]

Η χαρά δεν κράτησε πολύ Γιώργο.. Τελικά μετά από συζητήσεις, οι κριτές αποφάσισαν να μην τιμωρήσουν τους αθλητές...

μ'αρέσει η τακτική της FIA:

α. Κάτι είναι ύποπτο, άρα τιμωρούμε

β. Κάτι είναι ξεκάθαρο, αλλά δεν τιμωρούμε

According to FIA data, Williams and BMW Sauber exceeded this range during the race, but after lengthy deliberations stewards chose not to impose sanctions.

....

και μετα απορουν γιατι ολο και περισσοτερος κοσμος σταματαει να βλεπει F1 ........παει η αιγλη της F1 οπως ηταν παλιοτερα.....

ολα στο βωμο για το ποια εταιρια τα σκαει πιο χοντρα.....

Αρχική απάντηση από greekfragma

According to FIA data, Williams and BMW Sauber exceeded this range during the race, but after lengthy deliberations stewards chose not to impose sanctions.

....

και μετα απορουν γιατι ολο και περισσοτερος κοσμος σταματαει να βλεπει F1 ........παει η αιγλη της F1 οπως ηταν παλιοτερα.....

ολα στο βωμο για το ποια εταιρια τα σκαει πιο χοντρα.....

Ενώ τις δεκαετίες του 50-60-70-80 ήταν όλα μια χαρά, ατρόμητοι οδηγοί και δε συμαζεύεται - ούτε μαφίες ούτε σκάνδαλα ούτε τπτ :p

Γιατί πάντα όλοι όταν χάνουν τα βάζουν με τη Ferrari τα τελευταία χρόνια? Η Ferrari δεν είναι αυτή που έχανε επί δύο χρόνια από τη Renault?

Δε διαφωνώ ότι παίζονται πολλά, αλλά στο χθεσινό ο ΜΟΝΟΣ φταίχτης ήταν ο Hamilton που δεν πήρε πρωτάθλημα και ΟΧΙ η Ferrari.

Αρχική απάντηση από gznp

αλλά στο χθεσινό ο ΜΟΝΟΣ φταίχτης ήταν ο Hamilton που δεν πήρε πρωτάθλημα και ΟΧΙ η Ferrari.

Για τον χθεσινό αγώνα συμφωνώ αλλά αν δεν είχε τα προβλήματα με το κιβώτιο τότε δεν νομίζω ότι θα το έχανε παρά τα μεγάλα λάθη που έκανε στους πρώτους γύρους, λόγο απειρίας κυρίως και άγχους.

Σύμφωνα με το rally.gr η McLaren θέλει να ασκήσει έφεση επειδή δεν τιμωρήθηκαν BWM & Williams.

’ντε καλημέρες!!!

tpt το καλητερο προταθλημα που πηραμε ποτε, τελος. @blade ρουφα το αυγο σου τωρα ;p αντε τον μαρτιο παλι...

Αρχική απάντηση από ReaperX

img0740ag7.th.jpg

:D :D

lol έτσι όπως φαίνεται το screenshot νόμιζα ότι ήταν φούρνος μικροκυμάτων :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.