perp Οκτώβριος 20, 2007 #31261 Οκτώβριος 20, 2007 Ρε σεις ο ea6gka (ξανα)εβαλε avatar ... nice dude! :T:
deninho Οκτώβριος 20, 2007 #31262 Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Winters "Ποιός θα θυμάται το όνομα Μακεδονία μετά από 10 χρόνια?" 1992.... Δηλωση του Πρωθυπουργου της Ελλαδος... Αυτο θα πει διορατικοτητα... Φυσικά, αυτό που είχε πει αναφερόταν στο όνομα ΣλαβοΜακεδονία ή "Μακεδονία του Βαρδάρη" ή κάτι τέτοιο.. Κι εκεί είχε δίκιο.. άλλωστε αν είχε ονομαστεί τότε Σλαβομακεδονία, δε θα αναγκαζόσουν τώρα να αποδεχθείς το όνομα "Μακεδονία", γτ δεν βρίσκεις άλλο όνομα... Τσιμπάμε τώρα το όνομα μακεδονία σκέτο, και την επόμενη φορά που θα υπάρχει αντιστοίχως σοβαρό ζήτημα κοιτάμε να ρίξουμε την κυβέρνηση, κι όχι να βγει η πιο σωστή (αντικειμενικά) λύση.. Γτ το βέτο τότε ήταν του Παπανδρέου, ο οποίος αναρωτιέμαι τι παραπάνω έκανε μετά, όταν ξαναβγήκε το ΠΑΣΟΚ, ώστε τα Σκόπια να μην ονομαστούν Μακεδονία...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 20, 2007 #31263 Οκτώβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από perp Ρε σεις ο ea6gka (ξανα)εβαλε avatar ... nice dude! :T: βσκ ενας απ αυτούς που κατέβηκε στο event Και φορούσε την μπλούζα αυτή στην φωτό πήγε να φάει σουβλάκια και ξύλωνε την ντομάτα με το πιρούνι.. Ο trouffman απ την άλλη και κοκορέτσι έφαγε και σουβλάκι
gbak Οκτώβριος 21, 2007 #31264 Οκτώβριος 21, 2007 παντως απο μωρα καλα τα πηγε το event την επομενη δεν θα το χασω
perp Οκτώβριος 21, 2007 #31265 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 02:50] βσκ ενας απ αυτούς που κατέβηκε στο event Και φορούσε την μπλούζα αυτή στην φωτό πήγε να φάει σουβλάκια και ξύλωνε την ντομάτα με το πιρούνι.. Ο trouffman απ την άλλη και κοκορέτσι έφαγε και σουβλάκι Nαι κάτι κατάλαβα απο τις άλλες φώτος για το κάτοχο της μπλουζας ... Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 03:49] παντως απο μωρα καλα τα πηγε το event την επομενη δεν θα το χασω .... σωστό point mate :hehe:
def Οκτώβριος 21, 2007 #31266 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από giorikas τραγικο ε?Ευτυχως,κανεις απο τους "πιστους" δεν θα μαθει ποτε οτι πλαναται πλανην οικτρα ,το ξερω ειναι τρομακτικη η ιδεα της "ανυπαρξιας" αλλα καλο θα ηταν να την δεχθουμε -η τουλαχιστον να την αποφευγουμε- χωρις να δημιουργουμε οντοτητες απο το πουθενα.Αλλωστε η εξαιρεση ειναι τα 70-80 χρονια της ζωης μας και οχι τα μερικα δισεκατομμυρια χρονια του "τιποτα" Γιωργο ποτε μην εισαι απολυτος,κρατα και καμια πισινη,εντελως φιλικα:flower: Λευτερης
tassoss Οκτώβριος 21, 2007 #31267 Οκτώβριος 21, 2007 υπάρχει τρόπος σε κινητό με symbian να δεις όλα τα προγράμματα που είναι ενεργά και τρώνε μνήμη, μπαταρία και τα νεύρα μου?
giorikas Οκτώβριος 21, 2007 #31268 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 11:47] Γιωργο ποτε μην εισαι απολυτος,κρατα και καμια πισινη,εντελως φιλικα:flower: Λευτερης ξερεις,το ιδιο απαισιοδοξη ειναι και για εμενα αυτη η αποψη , απλα δεν νιωθω την ψυχολογικη αναγκη -αυτο ειναι για μενα η πιστη σε ενα θεο- να ξεγελω τον ευατο μου με μεταφυσικες πεποιθησεις.Αληθεια,υπηρχε κατι για σενα πριν γεννηθεις? Γιατι να υπαρχει μετα?
LevelOne Οκτώβριος 21, 2007 #31269 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 12:11] υπάρχει τρόπος σε κινητό με symbian να δεις όλα τα προγράμματα που είναι ενεργά και τρώνε μνήμη, μπαταρία και τα νεύρα μου? Κρατάς πατημένο το κουμπί του μενού... Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 02:06] Ρε σεις ο ea6gka (ξανα)εβαλε avatar ... nice dude! :T: Αυτός δεν ήταν ο φωτογράφος απο το www.pcghe.de? Έτσι έγραφε στα μετόπισθεν το μπλουζάκι του...
def Οκτώβριος 21, 2007 #31270 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από giorikas ξερεις,το ιδιο απαισιοδοξη ειναι και για εμενα αυτη η αποψη , απλα δεν νιωθω την ψυχολογικη αναγκη -αυτο ειναι για μενα η πιστη σε ενα θεο- να ξεγελω τον ευατο μου με μεταφυσικες πεποιθησεις.Αληθεια,υπηρχε κατι για σενα πριν γεννηθεις? Γιατι να υπαρχει μετα? Γιωργο αν ειναι θεμα ψυχολογικης αναγκης για να πιστεψεις στον Θεο,τοτε καλυτερα να μην πιστευεις.Σε ολους τους ανθρωπους δινεται η ευκαιρια να πιστεψουνε στον θεο,βλεπεις οτι σου εδωσε την ελευθερη βουληση να τον πιστεψεις η οχι,γιατι αν υπηρχε ενας θεος ,που με το ετσι θελω σε εφτιαχνε να πιστεψεις σε αυτον, τοτε θα ηταν πολυ εγωισιτκο απο μερους του.Οποτε στην δικια σου κριση ειναι να τον πιστεψεις η οχι
jpavly Οκτώβριος 21, 2007 #31271 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από tassoss υπάρχει τρόπος σε κινητό με symbian να δεις όλα τα προγράμματα που είναι ενεργά και τρώνε μνήμη, μπαταρία και τα νεύρα μου? Αρχική απάντηση από LevelOne Κρατάς πατημένο το κουμπί του μενού... Και να συμπληρώσω, πατάς το C για να κλείσεις τις ανοιχτές εφαρμογές.
giorikas Οκτώβριος 21, 2007 #31272 Οκτώβριος 21, 2007 ευτυχως μου "εδωσε" και λογικη"πιστευω" σε κατι που βλεπω,ακουω, μπορω να αντιληφθω εμπειρικα βασει των αισθησεων μου.Προσεξε τι κανεις:δημιουργεις κατι,χωρις να γνωριζεις το παραμικρο για αυτο , εξηγεις στην συμπεριφορα του και ελπιζεις οτι,επειδη ακριβως τον επλασες παντοδυναμο,θα σε σωσει απο τον πνευματικο σου θανατο?Συγγνωμη αλλα το βρισκω παρανοικο.Φιλικα,Γιωργος
def Οκτώβριος 21, 2007 #31273 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από giorikas ευτυχως μου "εδωσε" και λογικη"πιστευω" σε κατι που βλεπω,ακουω, μπορω να αντιληφθω εμπειρικα βασει των αισθησεων μου.Προσεξε τι κανεις:δημιουργεις κατι,χωρις να γνωριζεις το παραμικρο για αυτο , εξηγεις στην συμπεριφορα του και ελπιζεις οτι,επειδη ακριβως τον επλασες παντοδυναμο,θα σε σωσει απο τον πνευματικο σου θανατο?Συγγνωμη αλλα το βρισκω παρανοικο.Φιλικα,Γιωργος ωραια,μπορεις εσυ να μου αποδειξεις οτι δεν υπαρχει μετα τον θανατο ζωη?
giorikas Οκτώβριος 21, 2007 #31274 Οκτώβριος 21, 2007 lol βασικη αρχη της λογικηςεσυ υποστηριζεις οτι υπαρχει κατι,εσυ οφειλεις να παρουσιασεις θετικα στοιχεια για αυτο.Ακομα και αν δεν μπορω να αποδειξω οτι δεν υπαρχει,δεν σημαινει οτι υπαρχει κιολας
giorikas Οκτώβριος 21, 2007 #31275 Οκτώβριος 21, 2007 οπως βλεπεις δεν ειμαι ακομα ενας αντιδραστικος που απλα αρνειται για να ενοχλει,Ειναι και ερωτηματα που εχω θεσει στο ευατο μου και εχω καταληξει σε θεσεις που πιστευω πιο πολυ με τον καιρο
perp Οκτώβριος 21, 2007 #31276 Οκτώβριος 21, 2007 Η πίστη βρίσκεται μέσα μας... Δεν χρειάζεται κανένας να αποδείξει αυτά που λέει... Και αυτό σημαίνει και πίστη.... Οταν πιστεύεις κάπου είτε λέγεται ιδέα, είτε άνθρωπος είτε Θεος... πιστεύεις χωρίς να ζητάς αποδείξεις... κάτι μέσα σου λεει οτι αυτός ο άνθρωπος αξίζει, οτι υπάρχει Θεός, ότι υπάρχει δικαιοσύνη ή οχι....Οταν κάποιος χρειάζεται αποδείξεις για να πιστεψει κάπου ή για να μην πιστεψει πολύ απλά ποτε δεν θα πιστέψει... Η πίστη και δεν μιλάω μόνο για την θρησκευτική πίστη ειναι εννοια που ξεφεύγει απο την ανθρώπινη λογική...Οταν πιστεύεις πχ στον Θεο (ή σε όποιο Θεό και αν έχει κάποιος).... πιστεύεις και οταν συμβαίνουν τα καλά και τα κακά... ειναι οι δοκιμασίες της πίστης που λέμε...Οταν πιστεύεις πχ στην δυνάμη της οικογένειας ή της φιλίας πιστεύεις ακόμα και αν πληγωθείς απο φίλους ή στραφεί η ίδια σου οικογένεια εναντίων σου.... εκει θα φανεί αν ειναι ανθρωπος με σταθερές αξίες.... Εξάλλου η πίστη αναφερεται στα πιστεύω του ανθρώπου και αυτα τα πιστεύω δεν αλλάζουν ανάλογα με το συμφέρον μας...Η πίστη δεν έχει να κάνει με την λογική...
giorikas Οκτώβριος 21, 2007 #31277 Οκτώβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 15:03] Η πίστη βρίσκεται μέσα μας... Δεν χρειάζεται κανένας να αποδείξει αυτά που λέει... Και αυτό σημαίνει και πίστη.... Οταν πιστεύεις κάπου είτε λέγεται ιδέα, είτε άνθρωπος είτε Θεος... πιστεύεις χωρίς να ζητάς αποδείξεις... κάτι μέσα σου λεει οτι αυτός ο άνθρωπος αξίζει, οτι υπάρχει Θεός, ότι υπάρχει δικαιοσύνη ή οχι...............Η πίστη δεν έχει να κάνει με την λογική... ακριβως.αυτο λεωδεν πιστευω ,δεν το χρειαζομαι. η πιστη ειναι καθαρα προσωρικη υποθεση για αυτο και προηγουμενως την χαρακτηρισα ψυχολογικη αναγκη.δεν ειναι?και εφοσον δεν βασιζεται σε αντικειμενικα δεδομενα μην προσπαθεις να με πεισεις οτι αυτο που πιστευεις ΕΣΥ εισαι σωστο
LevelOne Οκτώβριος 21, 2007 #31278 Οκτώβριος 21, 2007 Παιδιά, υπάρχουν πολλά πράγματα που ακόμα και οι επιστήμονες δεν κατανοούν, αλλα δεν αρνούνται την ύπαρξη τους...Για μένα, ο Θεός είναι σαν την δύναμη της βαρύτητας. Ακομα και αν τον απαρνηθείς, δεν σημαίνει οτι θα σταματήσει να επιδρά επάνω σου. Κάνεις δεν είπε οτι ο Θεός υπάρχει για να σου κάνει πιο εύκολη τη ζωή, ουτε και το αντίθετο.Το έχω ξαναπει, οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να πιστεύουν σε κάτι ανώτερο. Ειτε υπαρκτό, είτε ανύπαρκτο. Ειναι στην ψυχοσύνθεση μας. Αν κάποιος επιλέξει να ζήσει μια ζωη χωρίς Θεό, ουτε κατακριτέος ουτε τίποτα δεν θα είναι.Απλα επιλέγοντας να μην τον ασπαστείς, αυτόματα δέχεσαι και την ύπαρξη του.Δεν γίνεται να απαρνηθεις κάτι που δεν υπάρχει, έτσι δεν είναι;Αν κάποιος πάρει Ι-5 στο στρατό και δεν υπηρετήσει, δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει κανείς να υπερασπιστεί τα πάτρια εδάφη...Just a penny...Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Πηγαίνω στην εκκλησία κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα (αντε και σε κανα γάμο) αλλα όποτε πηγαίνω, το κάνω με σεβασμό και με δέος.Δεν έχει σημασία ο προορισμός, αλλα το ταξίδι...
giorikas Οκτώβριος 21, 2007 #31279 Οκτώβριος 21, 2007 δεν ειπα οτι τον απαρνουμαι, ειπα δεν το βλεπω πουθενα.Δεν ειναι το ιδιοΗ δυναμη της βαρυτητας εχει κατανοηθει,σαν φυσικο φαινομενο, και ειτε σου αρεσει ειτε οχι θα υποστεις τις συνεπειες τις αφοσον εχει αποδειχθει οτι ΥΠΑΡΧΕΙΥποψην αναφερομαι στον Χριστιανικο Θεο,Κατα βαση ειμαι αγνωστικιστης, πιστευω οτι δεν μπορουμε ποτε να αποδειξουμε την υπαρξη η μη μιας ανωτερης οντοτητας ποσο μαλλον να της δωσουμε και χαρακτηριστικα οπως επιχειρουν οι θρησκειες
LevelOne Οκτώβριος 21, 2007 #31280 Οκτώβριος 21, 2007 Δεν μίλησα προσωπικά για σένα. Γενικολογία ήταν ο 2ος βαθμός. Και όταν αναφερόμουν σε δυνάμεις την φυσικής που δεν έχουν κατανοηθέι πλήρως, σαφώς δεν εννοώ την βαρύτητα. Αναφερόμουν σε έννοιες όπως η αντιύλη, το φαινόμενο της υπεραγωγιμότητας κλπ. :daisy:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.