Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

επειδη ειπα δε θα μπω στο τρυπακι της αντιπαραθεσης στο thread του παλικαριου ,αν και δεν ξερω αν παρακολουθει ο def, θα κανω το quote εδω..

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:18]

αυτο ακριβως εννοω Γιωργη,εσυ το καταλαβες,δλδ αν εγω τρεχω 200 με το αμαξι και παω και καρφοθω η ευθηνη ειναι δικη μου.Και για να μην σπιλωσω την μνημη του παληκαριου δεν μιλαω για αυτον

οκ δεκτον.. σιγουρα αν εγω παω με 200 προς την μαντρα ο θεος ΔΕΝ μου φταιει.. αλλα αν ερθει πανω μου ενω καθομαι στη σταση του λεωφορειου ενας με 200 και ουτε προλαβω να αντιδρασω , τοτε ειμαι απλα 'ατυχος΄' ε..?

"Ποιός θα θυμάται το όνομα Μακεδονία μετά από 10 χρόνια?"

1992.... Δηλωση του Πρωθυπουργου της Ελλαδος...

Αυτο θα πει διορατικοτητα...:beer:

θα συμφωνησω μαζι σου,και πιστεψε με σεβομαι την καθε αποψη περι θρησκειας,αλλα γιατι να λεμε παντα οταν συμβαινει κατι κακο φταει ο Θεος?

δλδ εμενα η μητερα μου εκανε 3 φορες χειρουργιο καρκινου,ο πατερας εκανε 8 χειρουργεια 2 φορες στομαχι,σε χερι ποδι,επαθε εγκεφαλικο,εγω ειμαι με καταθληψη πρεπει δλδ να τα βαλω με τον θεο?:)

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:51]

θα συμφωνησω μαζι σου,και πιστεψε με σεβομαι την καθε αποψη περι θρησκειας,αλλα γιατι να λεμε παντα οταν συμβαινει κατι κακο φταει ο Θεος?

δλδ εμενα η μητερα μου εκανε 3 φορες χειρουργιο καρκινου,ο πατερας εκανε 8 χειρουργεια 2 φορες στομαχι,σε χερι ποδι,επαθε εγκεφαλικο,εγω ειμαι με καταθληψη πρεπει δλδ να τα βαλω με τον θεο?:)

+1:T:

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 13:42]

"Ποιός θα θυμάται το όνομα Μακεδονία μετά από 10 χρόνια?"

1992.... Δηλωση του Πρωθυπουργου της Ελλαδος...

Αυτο θα πει διορατικοτητα...:beer:

http://oikologiki-paremvasi.gr/blog/archives/129 ........αυτοι εδω το θυμουνται μαλλον καλυτερα απο ολους:( :( :( :( :(

Ρε συ def δεν ειπε οτι φταιει ο θεος....

Ειπε οτι δεν υπαρχει...

(Αποψη με την οποια συμφωνω...)

Αρχική απάντηση από Winters

Ρε συ def δεν ειπε οτι φταει ο θεος....

Ειπε οτι δεν υπαρχει...

(Αποψη με την οποια συμφωνω...)

ναι παιδια δικαιωμα σας, κανενας δεν σας κατηγωρησε γιατι δεν πιστευεται,απλα ειπα και γω την γνωμη μου

ΟΚ...

Απλα αυτο...

Αρχική απάντηση από def

αλλα γιατι να λεμε παντα οταν συμβαινει κατι κακο φταει ο Θεος?

.........δεν ειπωθηκε απο κανεναν...

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:51]

Απλως με ενοχλει η νοοτροπια "Παλι καλα που σε φυλαξε ο Θεος" ,ή το "..είχες Αγιο" , οιαδηποτε 'θετικη' απολαβη/εξελιξη/καταληξη στη ζωη μας , παρενεβει ο Θεος για να εχει αυτη την εξελιξη , σε οποιαδηποτε αρνητικη ομως, "μια δοκιμασια απο το θεο ειναι" , κλπ κλπ.. και τοτε "φταιει" κατι αλλο παντα.. Στεναχωριεμαι που δε θα ζησω αλλα 150-200 χρονια.. ΔΕΝ πιστευω οτι οι θρησκειες θα συνεχισουν να υφιστανται με τη σημερινη μορφη.. , απ'την αλλη σκεφτομαι οτι οι εννοιες "ΦΟΒΟΣ" και "ΕΛΠΙΔΑ" θα συνεχισουν να αποτελουν καθημερινοτητα για μεγαλη μεριδα του ανθρωπινου πληθυσμου ,ποτε δε θα εκλειψουν οι διακρισεις και οι "3ες κατηγοριες".., οποτε ισως πεσω εξω.. only time will tell..

"είχε ’γιο", "είχε το Θεό μαζί του", "φύλακας άγγελος", κτλ τα θεωρώ κουραφέξαλα. Δεν τα βάζω με το Θεό-Δημιουργό-Αλλάχ-Αρχιτέκτονα κτλ. Τα βάζω με τους ανθρώπους που τα πιστεύουν αυτά που λένε.

Δηλαδή θεωρούν τον εαυτό τους άξιο προσοχής και εκτίμησης από ένα ον που δημιούργησε δισεκατομμύρια γαλαξίες με δισεκατομμύρια ηλιακά συστήματα ο καθένας, σε βαθμό τέτοιο που θα τους "προφυλάξει" και από το κάθε κακό.

Ενώ τους 300000 π.χ. που πέθαναν στο tsunami τους ξέχασε - μάλλον έφτιαχνε κανα γαλαξία εκείνη την ώρα...

Οι θρησκείες είναι δημιούργημα του ανθρώπου για να πιστέψει ότι έχει ξεχωριστή θέση στο σύμπαν και ότι όταν πεθάνει, δε θα πάει στο βρόντο σαν τα μυρμήγκια π.χ. αλλά θα γίνει ξεχωριστός δίπλα από το δημιουργό του...

Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν αύριο έβγαινε σε όλη τη Γη ο "Θεός" και μας έλεγε ότι δεν υπάρχει τίποτα μετά το θάνατο...;)

Αρχική απάντηση από gznp

Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν αύριο έβγαινε σε όλη τη Γη ο "Θεός" και μας έλεγε ότι δεν υπάρχει τίποτα μετά το θάνατο...;)

θα τον πετροβολουσαμε...

Καλά τα παλικάρια στο πλαίσιο δεν την παλεύουν με τίποτα....τη μια παραγγέλνω ένα ipod έρχονται 6 τώρα έναν εξωτερικό έρχονται 2....

πλαίσιο λέμε "κι αν σου κάτσει" :hehe:

^^κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς κουτοπόνηρος....

και άμα σε δουν απο κοντά θα σου πουν και "που σε ρε απατεώνα?" :hehe:

έ Βill?

Παιδιά η thermalright 120 extreme μπαίνει στην p35c ds3r;

Με το μπαρδόν αν έχει αναφερθεί πουθενά αλλά έχω χάσει το τόπι τόσο καιρό που είμαι εκτός.

update: μπαίνει τελικά, το λέει στη σελίδα της thermalright στις συμβατές μητρικές.Ελπίζω μονάχα να χωράει και σε soprano dx... !!!!!

Αρχική απάντηση από gznp [Χθες, στις 17:14]

τραγικο ε?

Ευτυχως,κανεις απο τους "πιστους" δεν θα μαθει ποτε οτι πλαναται πλανην οικτρα ,το ξερω ειναι τρομακτικη η ιδεα της "ανυπαρξιας" αλλα καλο θα ηταν να την δεχθουμε -η τουλαχιστον να την αποφευγουμε- χωρις να δημιουργουμε οντοτητες απο το πουθενα.

Αλλωστε η εξαιρεση ειναι τα 70-80 χρονια της ζωης μας και οχι τα μερικα δισεκατομμυρια χρονια του "τιποτα"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.