Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

καλημερα,και καλο Σαββατοκυριακο που ερχεται σε ολους σας:)

Καλημέρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες:happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2:

Ήρθε ο Όπτερον επιτέλους :D

@snips: για σενα :

SNIPS ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ - ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ 106 12135 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ 21057xxxxx

μου το ζητησαν σημερα :p

μην μιλατε για νετ και συνδεσεις γιατι υποφερω...3 βδομαδες νταιλ απ...στο σπιτι δεν την παλευω...και εχεις και την 4νετ μετα απο 3 βδομαδες καταχωρησης της αιτησης..δεν με εχει καν στο συστημα της ακομη..για να δουμε θα αντεξω...με βλεπω για κονν εξ στα 4mbps για να ηρεμησω..βαριεμαι να περιμενω

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 11:34]

Καλημέρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες:happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2:

Ήρθε ο Όπτερον επιτέλους :D

Ξέχασα να πω ότι μου κάνανε έναν ακόμη δώρο :p έναν Opty 165 έστειλα δύο μου φέρανε πίσω :hehe:

Αρχική απάντηση από Chosen

oeo

pah...είσαι αργός...

Τα έχω περασμένα εδώ και 2-3 μέρες....αρκετά πιο αργα απ τα 2003 αλλά πολυ πιο εμπλουτισμένα.

μη σε πω και τέταρτος :p απ'ότι θυμάμαι πριν από τον ΑΝ7 τα κατέβασα :p (όχι δεν τα έχω περάσει αλλά τι να λέει? :p)

Αρχική απάντηση από Johnnymous [Σήμερα, στις 11:37]

πως και δεν πήγατε στο event και ειστε εδω ακομα???

:p

loughol6.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.