Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

:T: :T:

Τίποτα δε συγκρίνεται με το γέλιο, να 'σαι καλα και το 'χα αναγκη!

Καλα αυτη η μαυρη γατα που είναι λες και απαγγειλει Σαικσπηρ, όλα τα λεφτά!

δυστυχώς..αυτο είναι ένα μεγάλο πρόβλημα...όσο μεγαλώνουμε γελάμε και λιγότερο...

Γιατί η άλλη που μπήκε μέσα σε ένα μπολάκι?

Αρχική απάντηση από astrolabos

spammer:P

μπου

:p

Δεν θελω να κανω τον κακο αλλα θα χασουμε απο την Τουρκια. Αφου φοβομαστε να τελειωσουμε τις φασεις....καποτε θα δεχτουμε ενα γκολ. Ευτυχως ο διατητης παιζει Ελλάδα. Α και κατι τελευταιο, ο Γιουρκας (ακου ονομα) πρεπει να ειναι βλακας, 10000φορες ο πατσατζογλου.

Την ψυχη μας εβγαλαν παλι, αλλα χαλαλι.

Τα τελευταια λεπτα φανηκε, ποσο ανωριμη ομαδα ειμαστε. Τελος παντων :p

Εντάξει έλεος. Πόσο κομπλεξικοί, ανίδεοι και γελοίοι είναι αυτοί που γράφουν στις αθλητικές εφημερίδες; Η άλωση της πόλης; Η μεγάλη Ελλάδα; Φωτογραφία της Αγίας Σοφίας; ΕΛΕΟΣ.

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 07:40]

Εντάξει έλεος. Πόσο κομπλεξικοί, ανίδεοι και γελοίοι είναι αυτοί που γράφουν στις αθλητικές εφημερίδες; Η άλωση της πόλης; Η μεγάλη Ελλάδα; Φωτογραφία της Αγίας Σοφίας; ΕΛΕΟΣ.

πσσσστ!μην δει κανεις απο αυτους οτι εγραψες το"πολη" με μικρο και μας χακαρουνε τα βριλ το λαμπη και τρεχουμε και δεν φτανουμε....εγω στη θεση σου παντως θα προσεχα για ενεδρες απο κοσμοσφαιρες...:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Tsakonas

πσσσστ!μην δει κανεις απο αυτους οτι εγραψες το"πολη" με μικρο και μας χακαρουνε τα βριλ το λαμπη και τρεχουμε και δεν φτανουμε....εγω στη θεση σου παντως θα προσεχα για ενεδρες απο κοσμοσφαιρες...:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Μακάρι να το δουν. Μπας και μου εξηγήσει και εμένα κανείς με τι μυαλό γράφουν τέτοια πράγματα...

Καλημέρα!

Σας έχω μία πολύ σημαντική ερώτηση... :p

Πώς λέγεται ένα μελαχρινό μ...άκι που είναι στον Πρωινό καφέ τώρα; Φοράει και πράσινο φόρεμα. :inlove:

Αρχική απάντηση από DJD

το αλλο δεν το ειδες?βαλανε την φωτογραφια του Κολοκοτρωνη:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.