Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από mini_fan

House M.D.

Ολα τα αλλα ειναι αλοιφες.

Band of Brothers.

Όλα τα άλλα είναι βραζιλιάνικα :D

Αρχική απάντηση από SLN

Μαζευτε τον ρεεεεεεεεεεεε!

Τι ειπες για το 24!?!?!?!?!?!?!?!?

Παντως για μενα η 6η σεζον εκανε (μικρη) κοιλια. Μεχρι την 5η ητανε ρολοξξξξξ.

Lost εχω αντεξει να δω μεχρι τα 3 επεισοδια του 1ου κυκλου.

Συγνώμη Τζακ δε θα το ξανακάνω :D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ανεξηγητα φαινομενα Δευτεριατικα στο κεντρο σημερα......παρολο το κρυο εχω ζαλιστει να κοιταω ομορφα πωπουδακια να πηγαινοερχονται....:blink:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:27]

ανεξηγητα φαινομενα Δευτεριατικα στο κεντρο σημερα......παρολο το κρυο εχω ζαλιστει να κοιταω ομορφα πωπουδακια να πηγαινοερχονται....:blink:

Και όπως έλεγε ο Ψάλτης.... "μααατιααα δεν εχω, τι κ@λους που βλέπω!"

Εγω πάλι απο το πρωί ολο κατι μαντραχαλάδες μαστόρους που φτιάχνουν τα λουκια στην πολυκατοικία βλέπω... με την κλασσική χωρίστρα.. :hehe::hehe:

Astadiala morning-morning...

Αρχική απάντηση από greekfragma

ε μαζεψε κανενα..τι περιμενεις...αν θες ενισχυσεις πμ me....:hehe:

Αρχική απάντηση από gznp

Band of Brothers.

Όλα τα άλλα είναι βραζιλιάνικα :D.....

Η καλυτερη σειρα ever IMO :worship:

καλησπερα και καλη εβδομαδα,γνωριζει κανενας να μου πει κανενα on line shop για χιονολαστιχα αμαξιου με τιμες?

Αρχική απάντηση από gbak

πιλοτε δεν ξερω να εχει για χιονολαστιχα... αλλα εγω απο αυτο εχω τσεκαρει αρκετα καλες τιμες.. http://www.elastika-online.gr/

σε ευχαριστω πολυ,θα το ριξω μια ματια

ναι ρε συ dark....αμα πατησεις παραγγελια θα στα βγαλει αναλυτικα....και μαλιστα η τιμη περιλαμβανει και τα μεταφορικα

Έπαθα ζημιά με την abit ip35 με corrupted bios αλλα ευτυχώς σε βγάζει κατευθείαν χωρίς επιλογές στο floppy drive για να ξανά περάσεις bios , τέλος όλα καλά

απλά να ξέρετε μην ξενερώσετε άμα γίνει κάτι κατά την διάρκεια του update :)

σε ό,τι τσέκαρα ήταν ακριβότερος....

http://www.fokas-tyres.gr/

βέβαια οι τιμές που μου έδωσε ήταν και καλά μέσω psclub

αλλά τσέκαρε τον την επόμενη φορά που δεν πρέπει και να αργεί με τερατάκι που κυκλοφορείς...

ενδεικτικές τιμές ας πούμε εδώ

http://www.psclub.gr/eshop/index.php?sid=ebffb35cac94816198cb9218197993c7

κάτω δεξιά Φωκάς

τα exalto 2 που πήρα 195/50/15 πριν απο μήνα ίσως και λιγότερο

τα πήρα 280(260 σημερινή τιμή) και στο online το δικό σου τα έχει 91 το τεμάχιο πολλά παραπάνω και δε μου κόλλαγε....

σα να παίρνεις και τη ρεζέρβα δώρο ένα πράμα

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 19:30]

σε ό,τι τσέκαρα ήταν ακριβότερος....

http://www.fokas-tyres.gr/

βέβαια οι τιμές που μου έδωσε ήταν και καλά μέσω psclub

αλλά τσέκαρε τον την επόμενη φορά που δεν πρέπει και να αργεί με τερατάκι που κυκλοφορείς...

στον Φωκα εχω αλλαξει λαστιχα και τακακια.

απλα ΑΡΙΣΤΟΣ....απο τιμες ειναι μεσα στους 3 καλυτερους απο τα γνωστα....εκεινο που με κερδισε ηταν οτι ηξερε τι σου ελεγε και τι σου τοποθετουσε.

ειδικα στην επιλογη ελαστικων με αφησε απολυτα ικανοποιημενο.

τακακια μου εφερε αυθεντικα Saab σε τιμη 30% λιγοτερο απο οτι μου ζηταγαν στη Βακαρ.

ημουν παρον και την ωρα της τοποθετησης που εκαναν αψογη δουλεια...ακομα και καθαρισμο στις πλακες εγινε με πιστολι αερα ωστε να μην παρει βρωμια εσωτερικα ο δισκος και τριζει στα φρεναρισματα

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 19:41]

ημουν παρον και την ωρα της τοποθετησης που εκαναν αψογη δουλεια...ακομα και καθαρισμο στις πλακες εγινε με πιστολι αερα

Να υποθεσω οτι με το πιστολι φυσηξανε την μουργα απο τα τακακια

στο περιβαλλον και στον αερα που αναπνεες εκεινη την ωρα?

αν ναι .....στρουμφακια. αν εχει σωστη διαχειριση παω πασο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.