Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

@Sotiris: στο Χημικό της Αθήνας δεν είσαι; Αν ναι, αυτόν τον ... τον Ψαρουδάκη πως δεν τον έχετε σαπίσει στο ξύλο ακόμα; :rant: :rant:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Σε λιγο θα ερθει η κομμοτρια, να τα κοψω ή να τα μακρυνω ;

Εγώ θέλω να μου πεις πρώτα τι θα κάνει η κομμώτρια αν πούμε να μην τα κόψεις :hehe:

Αρχική απάντηση από jpavly

Εγώ θέλω να μου πεις πρώτα τι θα κάνει η κομμώτρια αν πούμε να μην τα κόψεις :hehe:

γιατι ρα οσοι εχουμε μακρια μαλλια δεν παμε κομμωτηριο?

εγω παντως σκαω το 30ε μια φορα το 2μηνο...αλλα χαλαλι τους κανουν καλη δουλεια ανοιγει και το ματι εκει μεσα...

Το παιδί λέει ότι θα πάει η κομμώτρια στο χώρο του, αν δεν είναι για το μαλλί λοιπόν, τι θα κάνει; :hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 18:17]

Logitech G9 εναντιον Microsoft Sidewinder

1-0

πριν λιγο τεσταρα και τα 2.........λεπτομερειες coming soon

το καλυτερο ποντικι με διαφορα που χει περασει ποτε απο το χερι μου...g9

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 04:08]

Δε κατάλαβα δλδ, τι σε εντυπωσίασε ακριβώς?Η εννοείς γενικά το "σύνολο"(σύνολο= γυναίκες για να εξηγούμαστε) του πανεπιστημίου? :p

A-M-E-N to that brother!!!

Αρχική απάντηση από oxide

γιατι ρα οσοι εχουμε μακρια μαλλια δεν παμε κομμωτηριο?

εγω παντως σκαω το 30ε μια φορα το 2μηνο...αλλα χαλαλι τους κανουν καλη δουλεια ανοιγει και το ματι εκει μεσα...

30Ε Κομμωτήριο... μιά φορά το δίμηνο... Οραίο μέταλλο είσαι ρε ! ! ! :TD::p :P :p :P (Πλακίτσα :flower: )

δεν τα καταλαβαίνω αυτά...

Εγώ πληρώνω 11 με 12 το 3μηνο με 4μηνο για να μου κώψουν μιαλιά και σας σας παίρνουν 30 για να σας πάρουν την ψαλίδα?

Που πάτε?Στον nicolas?

30e ειναι πολλα ωρεε σεις για μαν κουρεμα..λιγο ακομα και θα ριχνες και πηδημα...:hehe:

Αρχική απάντηση από gbak

30e ειναι πολλα ωρεε σεις για μαν κουρεμα..λιγο ακομα και θα ριχνες και πηδημα...:hehe:

ώπα,και σενα σε κλεβουν εκεί...

Και με 15 ρίχνεις :hehe:

βασικα εδινα 10ε για κουρεμα και πηγαινα σε εναν που τελικα αποδειχθηκε γιδοβοσκος και ασχετος και ετσι αφου την τελευταια φορα εφυγα μεσα στα νευρα γτ αλλα του ειπα και αλλα εκανε ειπα να πηγαινω σε επαγγελματιες.

Αρχική απάντηση από gbak

λες?:devil: :devil: :devil:

@κωστακης *** ...μονο μοστρα ειμαι...:D:p

Φίλος, εδώ δεν είναι καφενείο. Μίλα καλύτερα, αλλιώς να το "συζητήσουμε" λίγο διαφορετικά.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

ώπα,και σενα σε κλεβουν εκεί...

Και με 15 ρίχνεις :hehe:

λεμε για κατι ποιοτικο ρε..οχι καμια ξεχασμενη...ακου κει 15ευρα προσεξε μην σου βγει κανας βαγγελης ωρεε...:hehe:

Αρχική απάντηση από gbak

λεμε για κατι ποιοτικο ρε..οχι καμια ξεχασμενη...ακου κει 15ευρα προσεξε μην σου βγει κανας βαγγελης ωρεε...:hehe:

E ρε φίλε...μην τα θές και όλα δικά σου... :p

Πάντως τον βαγγέλη μάτια αν έχεις τον προλαβαίνεις :p

Παιδιά.

Ένα τραγουδάκι που παίζει πολύ στο ραδιώφωνο και ξεκινάει με ήχο απο μπαλάκι πινκ-πονκ και λέει "Do you know what it fells like...." o Enrique δεν το λέει?

edit:

Ok confirmed

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.