Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Έχω την εντύπωση οτι η πανάθα κρατάει δυνάμεις για τον Αγιαντώνη. Μην σας μπερδεύουν οι αρκετοι πόντοι διαφορά. Ετοιμάζεται colpo grosso.

Γεια σου ρε Ομπράντοβιτς τρελιάρη! Πρώτο παιχνίδι με ΝΒΑ και τον απέβαλλαν απο τον πάγκο.

Ε ρε Ντένις Ρόντμαν που σας χρειάζεται! Παύλο, του χρόνου θέλω Shaq (οχι τον baby, τον αλλον, τον ντουλάπα) και δεν ξέρω τι θα κάνεις, θέλω επίσης και Λεμπρόν. Priceless τα μούτρα του Γκαστόνε οταν θα προσπαθεί να βάλει Σακ και Λεμπρόν σε καλούπι και να παίξουν πικ εντ ρολ... Αυτά είναι. Αλλα μην με ακούτε. Είναι 6 παρά.

Πλάκα είχε πάντως, χαλάλι το ξενύχτι...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Ρε παιδια κατι ασχετο, πριν 4-5 χρονια ειχα ενα παιδι στο msn με ονομα Linuxfreak ειχε και ενα website greekarena νομιζω. Αποτομα χαθηκαν τα ηλεκτρονικα ιχνη του και δεν εχω νεα του. Γνωριζει κανεις τι εγινε και χαθηκε ετσι ξαφνικα ;

Αρχική απάντηση από .38-.45

τελείωσε τη σχολή του, πήγε φαντάρος, βρήκε δουλειά, πλύθηκε, ξυρίστηκε, κουρεύτηκε, παντρεύτηκε κι έβαλε vista.

τώρα περιμένει το sp1.

Αρχική απάντηση από def

επιασε κρυο

:hehe:

καλημερες ...

Σουκου again...ελπιζω να παραλαβω σημερις για να παιξω με τα νεα μου πραματακια..

Αρχική απάντηση από .38-.45

τελείωσε τη σχολή του, πήγε φαντάρος, βρήκε δουλειά, πλύθηκε, ξυρίστηκε, κουρεύτηκε, παντρεύτηκε κι έβαλε vista.

τώρα περιμένει το sp1.

Αυτος ειναι ο Τζιμι Χοφα :hehe::hehe:

ήρθε ο πρώτος λογαριασμός Forthnet όχι ο αυτόματος ο επόμενος....

ο κανονικός

ΠΑΓΙΑ+ 9,5 κινητά και σύντομοι αριθμοί

καλά είναι

Το Τιμημένο το πιστωτικό πότε θα το κόψουνε?

λέω να μην το πληρώσω μου χρωστάνε δεν τους χρωστάω...

και μιλάει και το τηλέφωνο τους....

να ρίχναμε κανα ματσάκι.

μαύρο κρασί- αετόπουλος

Tonino Carotone (Arpioni) E Un Mondo Difficile

Ρίτα Αντωνοπούλου

και άλλα "ψαγμένα" καμμένα όπως θέτε πείτε τα...

που μπορεί να βρεθούν?

Παίδες, ξέρει κανείς κάποιο email επικοινωνίας με την AMD?

έλεος με την τεχνική υποστήριξή τους... Πάει μιαμιση βδομάδα που έχει φτάσει ο επεξεργαστής, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση (υποτίθεται ότι μόλις τον παραλάμβαναν θα έστελναν e-mail, σε 2-3 μέρες που θα τέλειωνε ο έλεγχος θα στέλνανε ξανά e-mail, και 3-5 μέρες μετά θα είχα είτε καινούριο επεξεργαστή είτε θα μου επέστρεφαν τον άλλο-αν δεν είχε πρόβλημα). Την 'τάνα μου, 3+ βδομάδες για να βγάλεις άκρη....

ΠιΕς δεν αντέχω άλλο τον p3@667. Λυπηθείτε με-βοηθείστε με!!! :cry: :cry:

παίδες, σέρνεται το λαμπ ή τα έχει πιει η σύνδεση μου;Κάθε φορά που βρέχει, disconnects-lag...ευτυχώς που δε βρέχει συχνά στα Ιωάννινα.......

Πηγα αστραπη ταξιδι στο Ρεθυμνο για ενα συνεδριο και ετυχε να περασω απο το πανεπιστημιο/κυλικειο Ρεθυμνου με ενα φιλο μου που ηθελε κατι απο γραμματεια της σχολης του.

Μια λεξη μονο....

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο! :worship: :shutup:

Πάτρα όπως λέμε βιβλία με illustration χαρτί, έγχρωμες(!) φωτογραφίες και σοβαρούς συγγραφείς, την ώρα που στη Θεσσαλονίκη είχαμε βιβλίο γεωλογίας που ανέφερε πως στον ’ρη βλαστάνουν βρύα και λειχήνες παρόμοια με αυτά των τουνδρών της Γης?

δεν ειμαι σιγουρος αν σε καταλαβαινω...παντως εγω αναφερθηκα στα κτιρια που ειναι παλια και εχουν να ανακαινιστουν καιγω δε ξερωα απο ποτέ ( :p )

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 23:25]

do it. do it now.

Θα το κανω.... το βρω ,δεν το βρω αλλά αυριο, τώρα δεν προλαβαινω

να το ψαξω και λιγο περισσοτερο...δεν το χρησιμποποιω κι ολας.

Thanks

το προηγουμενο post μ ου ***deleted θα γινει thread.***

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.