Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

τραβάς τααα... μαλλιά σου :p

Τι αρχεία είναι?Αν είναι video ή audio παίζουν αν ειναι rar.. δεν.

rar και iso ειναι........ υπαρχουν αποστολεις ρε γμτ...

μη μου πειτε οτι ετυχε:mad:

λεει γινεται παραλαβη με 0kbs και μπορει να παει 1-4kbs αλλα ουτε 1kbyte δεν κατεβαινει..

μαμω την τυχη μου!

Ολα τα ειδησεογραφικα πρακτορια λενε για τον Χριστοδουλο. Ολα ; Οχι, μονο το Σταρ παραμενει σταθερο στα "μωρα που κοιτουν".

καλημερα και απο μενα,ετοιμαζομαι για τρεξιμο στο βουνο:flex:

ποιο βουνό; προλαβαίνω να έρθω κι εγώ; :D

πιο χρήσιμο και ωφέλιμο θα είναι από το διάβασμα Μεθόδων Διδασκαλίας Φυσικής (μουδουφου) :p

Κωλόπαιδα Αθηναίοι (γι αυτό το Σάββατο) σας μισώ! Μισώ ακόμη περισσότερο αυτούς που θα πάνε στο plaisio the mall και νομίζω εξίσου πολύ κι αυτόυς που δε θα πάνε γιατί έχουν τη δυνατότητα και δεν! (:p) Κι εγώ που θέλω τρώω τα... Δημήτρια στη μάπα! :fist: :mad: :rant:

Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 15:30]

to boldly go where... everyone will eventually go

st_casket.gif

Χαχαχαχα!!

Scott me up, Beamie!!!

ρε παιδια(admins) μηπως να ρυχνατε καμια αναβαθμιση στο site? το λεω γιατι πχ το insomnia εκανε αναβαυμιση και ειναι κουκλι.. κριμα ο λαμπης να ειναι χειρωτερος.... εμφανισιακα!! 2 μερες ειναι(που λεει ο λογος, εκτος και αν παιζει τιποτα οικονομικο οποτε πασο..)

Είμαστε σε φάση αναβάθμισης πολύ καιρό τώρα, ο χρόνος μας λείπει. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι κάτι αρκετά διαφορετικό :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.