Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από xrist

Panea είσαι ρατσιστής?

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

μαλλον στην ΣΑΣΣ ειναι ρατσιστες...

ο Paneas απλα μετεφερε ενα περιστατικο απο οτι καταλαβα

:hehe:

δεν ξερω αν ειναι ή δεν ειναι...παντως ειχε φαει ban παλιοτερα για αυτο το λογο..

(ειναι απιστευτο το τι 8υμαμαι ωρες ωρες :hehe: )

Εδω ειναι η επιστροφη του...

Aν και βρηκα και τους διαλογους που εγιναν πιο πριν..ποσταρω αυτη τη σελιδα για τις απιστευτες ατακες του ea6gka-sln-spc που ακολουθουν (για ασχετο 8εμα):hehe:

Kαλημερες...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

@NTG

δεν βοη8αει το λινκυ σου...δεν αναφερεται ο λογος του μπαναρισματος :p

εγω απλως ανεφερερα αυτο που μου φενοταν απολυτως φυσιολογικο με βαση την στοιχομυ8ια γιατι πραγματικα νομιζα πως η ερωτηση του Χρηστου ειχε ξεκα8αρη απαντηση.

τωρα ομως ερχεσαι εσυ και μας τα χαλας ολα.Ιντριγκες,ανατροπες,μυστηρια

ταινια το καναμε εδω μεσα "Λαμπιτης ο Ασχημος" :p

Αρχική απάντηση από xrist

Panea είσαι ρατσιστής?

Απλα μετεφερα ενα περιστατικο που ειδα εχθες που πηγα να δω το φιλαρακι μου να τα πουμε λιγο.

btw: Δεν ειμαι ρατσιστης ουτε εθνικοφρων. Απλα ειχα καποιες ασχημες εμπειρες στο παρελθον ... that's all:...:

:p

οχι οτι ειμαι και ρουφιανος...:hehe: αλλα στο κατα off topic ευαγγελιον ,σελις 25ην, στο κατα πανος(dr) εδαφιον βρισκεται η αποκαλυψις.....

η απαντηση στα ερωτηματα σας...

:hehe:...

Ξυπνησα με καμπανες σημερα...απο τις 8 το πρωι...βαρεσαν και ψιλοπενθιμα στις 9..

To ξερα οτι θα μου αφησει κουσουρι..:p

(αμεσο link δεν βαζω...γιατι οντως δεν βοηθαει σε κατι..απλα με την μνημη απορησα ..οχι με τα γεγονοτα)

μαλλον στην ΣΑΣΣ ειναι ρατσιστες...

ο Paneas απλα μετεφερε ενα περιστατικο απο οτι καταλαβα

Ελα βρε Δικηγόρε .....μη χάσεις ευκαιρία.

Η γενικευση σου μ' αρέσει.

Αρχική απάντηση από

Dr.Paneas

Απλα μετεφερα ενα περιστατικο που ειδα εχθες που πηγα να δω το φιλαρακι μου να τα πουμε λιγο.

btw: Δεν ειμαι ρατσιστης ουτε εθνικοφρων. Απλα ειχα καποιες ασχημες εμπειρες στο παρελθον ... that's all:...:

Θα μπορούσες να τον πεις φίλε η ότι άλλο... όχι μαύρε... είναι πολύ υποτιμητικό.

Απλα το διευκρινίζω.

Αρχική απάντηση από o polonos

Βγηκε και 004 ε ? :hehe:

Kαι GPU 005 Θωμά...πλάκα μας κάνουν!!

ναι πες μας τωρα οτι στον στρατο ο ρατσισμος δεν ειναι γεγονος....

εδω στα στρατοπαιδα ανεπι8υμητων ειναι πιτα στους Μουσουλμανους/αλλοδαπους και πασης φυσης βαρβαρους (κατα το "Πας μη ελλην βαρβαρος").Μην μου πεις οτι ο διαχωρισμος αυτος ειναι τυχαιος ή οτι δεν εμπεριεχει ρατσιστικα κινητρα....

και για το 8εμα της γενικευσης μην ξεχνας πως γεγονος που επαναλαμβανεται δεν ειναι τυχαιο.Και τα ρατσιστικα κρουσματα στον Ε.Σ ειναι beyond count εδω και χρονια....

ναι πες μας τωρα οτι στον στρατο ο ρατσισμος δεν ειναι γεγονος....

εδω στα στρατοπαιδα ανεπι8υμητων ειναι πιτα στους Μουσουλμανους/αλλοδαπους και πασης φυσης βαρβαρους (κατα το "Πας μη ελλην βαρβαρος").Μην μου πεις οτι ο διαχωρισμος αυτος ειναι τυχαιος ή οτι δεν εμπεριεχει ρατσιστικα κινητρα....

και για το 8εμα της γενικευσης μην ξεχνας πως γεγονος που επαναλαμβανεται δεν ειναι τυχαιο.Και τα ρατσιστικα κρουσματα στον Ε.Σ ειναι beyond count εδω και χρονια....

Kαι τι σχεση εχει αυτο με τον Panea

Πολυ μακρυά το πας και δεν έχω όρεξη.

OMHROI.gr:D

εχει σχεση με τον στρατο και ολη την παρανοια που εξελισεται γυρω του...

Kανε πορεία:D

Ρε Λαμπιτες, δεν τον ειπα εγω μαυρο, ο ταγματαρχης,λοχιας,λοχαγος που ξερω τι ηταν τον ειπε. Εγω ενα περιστατικο μετεφερα, οπως εγινε.

Ετσι κι αλλιως, μαυρος ασπρος κιτρινος, αλλος κανει κουμαντο.

withthisimgoingtocontroti6.jpg

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Σημερα στη ΣΣΑΣ:

- Εσυ απο που εισαι μαυρε ;

- Εγκω ειμαι απο Σιερα Λεονε

- Εκει πολυ αιμα, ολο σκοτωνοσαστε, ε ;

- Εγκω ντε καταλαβανει.

- Πολυ αιμα, λεω, CounterStrike, μπαμ μπαμ!

Μπορεις να μας πεις που το γραφει αυτο?

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 14:23]

Ρε Λαμπιτες, δεν τον ειπα εγω μαυρο, ο ταγματαρχης,λοχιας,λοχαγος που ξερω τι ηταν τον ειπε. Εγω ενα περιστατικο μετεφερα, οπως εγινε.

Ετσι κι αλλιως, μαυρος ασπρος κιτρινος, αλλος κανει κουμαντο.

withthisimgoingtocontroti6.jpg

μα αυτο ειναι προφανες και για αυτο εγραψα πως μετεφερες ενα περιστατικο και δεν ηταν κατι που ειπες εσυ.Γιατι τουλαχιστον απο αυτα που εγραψες αυτο φενεται...

Κατα συνεπεια και το σχολιο για τον Ε.Σ

Αρχική απάντηση από xrist [Σήμερα, στις 14:21]

Kανε πορεία:D

σιγα μην κανω πορεια για τον Ε.Σ...υπαρχουν αλλα ζητηματα πολυ πιο σημαντικα.Ασε που το να κανεις πορεια για κατι το παρανοικο κα8ιστα εαυτον εξισου παρανοικο

γιατι ως γνωστον "η λογικη σταματει εκει που αρχιζει ο στρατος...."

Τι που το γραφει ρε ; Καλα μεθυσμενοι ειστε γαμωτο ολοι σημερα ; Εχθες σου λεω πηγα στη ΣΣΑΣ στο φιλο μου, και εκει εγινε αυτο που σου μετεφερα. Τι να γραφει και που να το γραφει ;

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Τι που το γραφει ρε ; Καλα μεθυσμενοι ειστε γαμωτο ολοι σημερα ; Εχθες σου λεω πηγα στη ΣΣΑΣ στο φιλο μου, και εκει εγινε αυτο που σου μετεφερα. Τι να γραφει και που να το γραφει ;

Καλο ειναι να μάθεις να είσαι σαφής από το πρώτο σου ποστ.

Ετσι όπως το έγραψες μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι είναι δική σου στιχομυθία.

Αν δε σε ρωτούσα δεν θα διευκρίνιζες.

anyway ρατσιστής είναι αυτός που το είπε..... όποιος και να είναι

Λίγο πιο ευγενικός θα μπορούσες να είσαι πιστευω στους χαρακτηρισμούς σου περι μεθυσμένων πιστεύω...

Ο xrist έχει δίκιο...

Κάλλιστα θα μπορούσες να έκανες εσύ τις ερωτήσεις του διαλόγου απο την στιγμή που δε λες ποιος είναι αυτός που κάνει τις ερωτήσεις...

Anyway, τελειωσε το θεμα, οποιος αναφερθει σε αυτο θα τον κανω ban. Οπως βλεπετε ειμαι Administrator. Και ειμαι χωρις "αστερακια" ****. :jump1: :hehe: :banging: :dots::tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

ΥΣ: Ok ναι ημουν καπως ασαφης, το παραδεχομαι. Αλλα μονο ενα διεστραμενο μυαλο θα σκεφτοταν οτι εγω ειμαι το προσωπο που συμμετεχω στο διαλογο.:jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.