Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Περισσότερο στο καθιστό ειναι στο Yacht.... δεν ειμασταν για τραπεζάκι χτες αλλα για μπαρα .... περισσότερη ελευθερία κινήσεων και βλεμμάτων λόγω πυζουλινίων.. ;) Πάντως η μουσική ήταν κάπως χτες θα προτιμούσα για dj τους δικούς μας RootX ή DEM...:p

Tα ποτά ευτυχώς ηταν καθαρά... μια χαρά ειναι στομάχι - κεφάλι...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 13:27]

Πάντως η μουσική ήταν κάπως χτες θα προτιμούσα για dj τους δικούς μας RootX

Ασχετοι παρα-αφρικανικοι, ψευτο-Τζαμαϊκανοι που ακουνε νταπα-ντουπα "φιλομουσοι" εχουνε βγαλει ονομα dj...

Εγω θα προτιμουσα τον original dj. Τον DJ D :p

Αρχική απάντηση από Vadergr

καπου αλλου διαβασα οτι καιγονται οι αποθηκες του πλαισιου (οχι στην μεταμορφωση,οι κεντρικες)

Δυστυχως ισχυει.....Το γραφει στη κεντρικη σελιδα του Πλαισιου

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 14:00]

Ασχετοι παρα-αφρικανικοι, ψευτο-Τζαμαϊκανοι που ακουνε νταπα-ντουπα "φιλομουσοι" εχουνε βγαλει ονομα dj...

:D Εντάξει το εχουνε μαμήσει το θέμα με τους DJ... Για μένα δεν ειναι απαραίτητο να εισαι ο ΠΙΟ ψαγμένος οσο να "ακούς" το κοινό που έχεις απο κάτω... πόσες φορές μου εχει τύχει να βλέπω DJ να τα σπάει μόνος του και ο κόσμος να ψάχνει να βρεί τα τσιγάρα του ή να κοιτάζει απεγνωσμένα τις εξόδους κινδύνου...

Βεβαια πάντα μετράει η σωστή παρέα είτε για χαλαρό ποτάκι είτε για clubbing (+ ο κόσμος να ειναι ωραίος βέβαια).... αλλα προσωπικά εγω φύγει απο μαγαζί όταν είτε οι αλλαγές είτε το ρεπορτόριο με έκαναν να ήθελα να ήμουν ο Μπετόβεν...όχι ο μουσικος.... ο κουφός... :hehe:

Αρχική απάντηση από gbak

ναι αλλα ειχαμε εν οψη και high quality πιζουλινια που λεει και ο fragmas...μην το ξεχνας..

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Μπα. Το ενπλω βαραει. Καλυτερα να πηγαινατε στο Yacht που ειναι πανω απο την παραλιακη (Διπλα στον Ζαχο σκεψου). Κ εκει μαζευει κατι καλα πυζουλια (Copyright 2007 - Greekfragma)

Ρε ξεκολλάτε, το πυζουλίνια™ είναι του darkCount. :p

Αρχική απάντηση από SLN

Δεν με ενοχλούν πλέον οι κακίες σου, συνέχισε να ακούς για b1tch get in my car και original gangsta, να δέχεσαι να σε κάνουν αυτοκόλλητα οι κάθε λογής πολυεθνικές,

logo.jpg

:hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 13:58]

Hayabusa ακους ? :hehe:

αυτο βρηκες να κοιταξεις;
το ειδες; το αλλο μπορει και να μην τρεξει ποτέ.

Έλεος με την ΑΜΔ ρε σούστη μου... Βλάκες έχουν εκεί μέσα; Τη μία στέλνω αίτηση για RMA και δηλώνω ότι ο επεξεργαστής δεν έχει εμφανή ζημιά, και με απαντάνε ότι επειδή έχει στραβωμένα pin δεν περνάει RMA.. Τους στέλνω e-mail και τους λέω ότι δεν έχει στραβωμένα pin ή κάποια εμφανή ζημιά και μου λένε οκ στείλτο μας στην Ολλανδία. Το έστειλα την Τρίτη, Τετάρτη έφτασε, και σήμερα μου έρχεται άλλο e-mail, και μου λένε ότι εγκρίθηκε το RMA (ξανά???) και στείλτο μας στην Αγγλία... Αν ήξερα ότι θα αναγκαζόμουν να περιμένω 1+μήνα για να ξαναέχω τον υπολογιστή μου και να μην χρησιμοποιώ τον π3@667, θα πήγαινα να δώσω 300ε να πάρω low budget c2d platform... Α στα διάλα από εκεί πέρα.. Να πάνε να κλείσουν οι άχρηστοι :rant: :rant: :rant:

εκει που εκοβα ενα ξυλο για να κανω πατεντα στη σχαρα του αυτοκινητου πηρα σβαρνα και το σκαμπο στο οποιο στηριζα το ξυλο :D

Καλο σαββατοκυριακο παιδια....Φευγω.....Τα λεμε απο Κυριακη βραδυ....

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 10:43]

αααα εσυ εισαι μεγαλύτερος σατανάς απο μένα... :p:hehe:

αμα δε σας ποναει τιποτα, φοβο να μην εχετε. :hehe: :hehe:
Αρχική απάντηση από o polonos

Hayabusa ακους ? :hehe:

φιλε οτι και να λες το hayabusa στοk δεν συγκρινεται σe στοκ με τιποτα αλλο (διτροχο παντα) σε αυτον τον πλανητη. οταν βρω λιγο χρονο θα σου ανεβασω στο rapidshare μερικα βιντεακια ετσι για να εχεις να βλεπεις και απλα να θαυμαζεις :D:D:D:D:D (και εσυ και ολοι οι αμφισβητιες τις 8χρονης κυριαρχιας( 1999-2007 and still counting)

@.38-.45: Διαχειριστα μου αρχιζω να σε συμπαθω ολο και περισσοτερο!!!

PS @ polonos: νομιζω πως το βιντεακι του .38-.45 θα σε καλυψει απολυτα για αρχη :D

Αρχική απάντηση από .38-.45

αμα δε σας ποναει τιποτα, φοβο να μην εχετε. :hehe: :hehe:

Πονάν ωρέ τα παλικάρια; :hehe:

btw, pizza + "The Abyss" σήμερα, αλλά τι ώρα γουστέρνετε;

Αρχική απάντηση από MarkG [Σήμερα, στις 18:18]

longest army contract ever λεμε :)

Εντελως...

ΒΤW Κάναμε και "exported" αυτήν την αήδια το ΑΡΑΠΑΚΙ? Και ως συσκευασία και ως περιεχόμενο... :D (μόνο με ντουκοχαρτο έφευγε απο τα δόντια λέμε... :hehe: )

EDIT:

@ Chosen + .38-.45

Ετοιμη την έχω την γνωστή ατάκα περί πόνου... :innocent: :whistling :hehe::rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.