perp Οκτώβριος 5, 2007 #30781 Οκτώβριος 5, 2007 Περισσότερο στο καθιστό ειναι στο Yacht.... δεν ειμασταν για τραπεζάκι χτες αλλα για μπαρα .... περισσότερη ελευθερία κινήσεων και βλεμμάτων λόγω πυζουλινίων.. Πάντως η μουσική ήταν κάπως χτες θα προτιμούσα για dj τους δικούς μας RootX ή DEM... Tα ποτά ευτυχώς ηταν καθαρά... μια χαρά ειναι στομάχι - κεφάλι...
SLN Οκτώβριος 5, 2007 #30782 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 13:27] Πάντως η μουσική ήταν κάπως χτες θα προτιμούσα για dj τους δικούς μας RootX Ασχετοι παρα-αφρικανικοι, ψευτο-Τζαμαϊκανοι που ακουνε νταπα-ντουπα "φιλομουσοι" εχουνε βγαλει ονομα dj... Εγω θα προτιμουσα τον original dj. Τον DJ D
knight_77 Οκτώβριος 5, 2007 #30783 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Vadergr καπου αλλου διαβασα οτι καιγονται οι αποθηκες του πλαισιου (οχι στην μεταμορφωση,οι κεντρικες) Δυστυχως ισχυει.....Το γραφει στη κεντρικη σελιδα του Πλαισιου
perp Οκτώβριος 5, 2007 #30784 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 14:00] Ασχετοι παρα-αφρικανικοι, ψευτο-Τζαμαϊκανοι που ακουνε νταπα-ντουπα "φιλομουσοι" εχουνε βγαλει ονομα dj... Εγω θα προτιμουσα τον original dj. Τον DJ D Εντάξει το εχουνε μαμήσει το θέμα με τους DJ... Για μένα δεν ειναι απαραίτητο να εισαι ο ΠΙΟ ψαγμένος οσο να "ακούς" το κοινό που έχεις απο κάτω... πόσες φορές μου εχει τύχει να βλέπω DJ να τα σπάει μόνος του και ο κόσμος να ψάχνει να βρεί τα τσιγάρα του ή να κοιτάζει απεγνωσμένα τις εξόδους κινδύνου... Βεβαια πάντα μετράει η σωστή παρέα είτε για χαλαρό ποτάκι είτε για clubbing (+ ο κόσμος να ειναι ωραίος βέβαια).... αλλα προσωπικά εγω φύγει απο μαγαζί όταν είτε οι αλλαγές είτε το ρεπορτόριο με έκαναν να ήθελα να ήμουν ο Μπετόβεν...όχι ο μουσικος.... ο κουφός...
jpavly Οκτώβριος 5, 2007 #30787 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από gbak ναι αλλα ειχαμε εν οψη και high quality πιζουλινια που λεει και ο fragmas...μην το ξεχνας.. Αρχική απάντηση από YDinopoulos Μπα. Το ενπλω βαραει. Καλυτερα να πηγαινατε στο Yacht που ειναι πανω απο την παραλιακη (Διπλα στον Ζαχο σκεψου). Κ εκει μαζευει κατι καλα πυζουλια (Copyright 2007 - Greekfragma) Ρε ξεκολλάτε, το πυζουλίνια είναι του darkCount.
YDinopoulos Οκτώβριος 5, 2007 #30789 Οκτώβριος 5, 2007 True...http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=540517#post540517
RootX Οκτώβριος 5, 2007 #30791 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από SLN Ασχετοι παρα-αφρικανικοι, ψευτο-Τζαμαϊκανοι που ακουνε νταπα-ντουπα "φιλομουσοι" εχουνε βγαλει ονομα dj... Εγω θα προτιμουσα τον original dj. Τον DJ D Δεν με ενοχλούν πλέον οι κακίες σου, συνέχισε να ακούς για b1tch get in my car και original gangsta, να δέχεσαι να σε κάνουν αυτοκόλλητα οι κάθε λογής πολυεθνικές, :hehe:
.38-.45 Οκτώβριος 5, 2007 #30793 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 13:58] Hayabusa ακους ? αυτο βρηκες να κοιταξεις; το ειδες; το αλλο μπορει και να μην τρεξει ποτέ.
deninho Οκτώβριος 5, 2007 #30794 Οκτώβριος 5, 2007 Έλεος με την ΑΜΔ ρε σούστη μου... Βλάκες έχουν εκεί μέσα; Τη μία στέλνω αίτηση για RMA και δηλώνω ότι ο επεξεργαστής δεν έχει εμφανή ζημιά, και με απαντάνε ότι επειδή έχει στραβωμένα pin δεν περνάει RMA.. Τους στέλνω e-mail και τους λέω ότι δεν έχει στραβωμένα pin ή κάποια εμφανή ζημιά και μου λένε οκ στείλτο μας στην Ολλανδία. Το έστειλα την Τρίτη, Τετάρτη έφτασε, και σήμερα μου έρχεται άλλο e-mail, και μου λένε ότι εγκρίθηκε το RMA (ξανά???) και στείλτο μας στην Αγγλία... Αν ήξερα ότι θα αναγκαζόμουν να περιμένω 1+μήνα για να ξαναέχω τον υπολογιστή μου και να μην χρησιμοποιώ τον π3@667, θα πήγαινα να δώσω 300ε να πάρω low budget c2d platform... Α στα διάλα από εκεί πέρα.. Να πάνε να κλείσουν οι άχρηστοι :rant: :rant: :rant:
MarkG Οκτώβριος 5, 2007 #30795 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos longest army contract ever λεμε
GoMaR Οκτώβριος 5, 2007 #30796 Οκτώβριος 5, 2007 εκει που εκοβα ενα ξυλο για να κανω πατεντα στη σχαρα του αυτοκινητου πηρα σβαρνα και το σκαμπο στο οποιο στηριζα το ξυλο Καλο σαββατοκυριακο παιδια....Φευγω.....Τα λεμε απο Κυριακη βραδυ....
.38-.45 Οκτώβριος 5, 2007 #30797 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 10:43] αααα εσυ εισαι μεγαλύτερος σατανάς απο μένα... αμα δε σας ποναει τιποτα, φοβο να μην εχετε. :hehe:
hayabusa Οκτώβριος 5, 2007 #30798 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Hayabusa ακους ? φιλε οτι και να λες το hayabusa στοk δεν συγκρινεται σe στοκ με τιποτα αλλο (διτροχο παντα) σε αυτον τον πλανητη. οταν βρω λιγο χρονο θα σου ανεβασω στο rapidshare μερικα βιντεακια ετσι για να εχεις να βλεπεις και απλα να θαυμαζεις :D:D:D:D (και εσυ και ολοι οι αμφισβητιες τις 8χρονης κυριαρχιας( 1999-2007 and still counting) @.38-.45: Διαχειριστα μου αρχιζω να σε συμπαθω ολο και περισσοτερο!!! PS @ polonos: νομιζω πως το βιντεακι του .38-.45 θα σε καλυψει απολυτα για αρχη
Chosen Οκτώβριος 5, 2007 #30799 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 αμα δε σας ποναει τιποτα, φοβο να μην εχετε. :hehe: Πονάν ωρέ τα παλικάρια; btw, pizza + "The Abyss" σήμερα, αλλά τι ώρα γουστέρνετε;
perp Οκτώβριος 5, 2007 #30800 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από MarkG [Σήμερα, στις 18:18] longest army contract ever λεμε Εντελως... ΒΤW Κάναμε και "exported" αυτήν την αήδια το ΑΡΑΠΑΚΙ? Και ως συσκευασία και ως περιεχόμενο... (μόνο με ντουκοχαρτο έφευγε απο τα δόντια λέμε... ) EDIT: @ Chosen + .38-.45 Ετοιμη την έχω την γνωστή ατάκα περί πόνου... :whistling
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.