Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

εδιτ

Αγυμναστος ειμαι??????

’μα θα δείς την βυζάρα μου θα καταλαβεις τι είμαι... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

gkomen@? :p

νανυ τώρα :)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Πω, τραγικη πορωση το race 07 λεμε. Mετα απο 1.5 ωρα gaming πηγα να ανεβω τη σκαλα και παραλιγω να ριξω σε 2α :hehe:

Αρχική απάντηση από F117

Ο κωστάκης είναι κάΦΡΟΥΛΗΣ και είναι STR8 ;p

Και πως το λες με τόση σιγουριά εσύ; Του την έπεσες και δεν σου έκατσε, ή από άλλου είδους εμπειρία ;ο

Μου θύμισες το ανέκδοτο με τους ναύτες στην φρεγάτα:

1ος- Ρε συ ο οπλονόμος είναι αδερφή;

2ος- Ιδέα δεν έχω ρε συ, ρώτα τον μάγειρα που τον πηδάει...

Αρχική απάντηση από spresv

Πω, τραγικη πορωση το race 07 λεμε. Mετα απο 1.5 ωρα gaming πηγα να ανεβω τη σκαλα και παραλιγω να ριξω σε 2α :hehe:

’σε...εγώ που είχα λιώσει 4 μέρες στο m3 challenge και τόσες μέρες είχα να πάρω το αυτοκίνητο..περίμενα με μιση στροφή να στρήψει τελείως με παρολίγο αγορά πεζοδρομίου και τοίχου και πατούσα συνέχεια τα αυτιά των ταχυτήτων για να κατεβάσω αλλα το mondeo δεν κατέβαζε για κάποιο συγκεκριμένο λόγο :p

chosena σμρ έχεις δώσει ρέστα λέμε lol

4 μερες και ουτε εναν χρονο δε μπορεις....τσκ τσκ.. :Ρ

Θα βαλω το race07 να οδηγησω την αλφα μου :D

περιμενετε με παιδια....ερχεται σουκου...:D

Eπιτελους...5 μερες το περιμενα..:hehe:

Μερες..

........... δεν σου μιλάω εσένα.......σε βλέπω να πηγαίνεις σε άλλα στρατόπεδα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αρχική απάντηση από GoMaR

4 μερες και ουτε εναν χρονο δε μπορεις....τσκ τσκ.. :Ρ

Θα βαλω το race07 να οδηγησω την αλφα μου :D

Και δεν θα προλάβω να το χαρώ και πολύ...έχει να πέσει διάβασμα......

Downloading Race 07

@Chosen μου έδειξε την βυζάρα του.......άχ αγάπη του.........

μπροστά μου έχω δυο θερμοκάμερες :| 25000 και 5000....... άμα της πάρω πάω japan.....αγοράζω το EVO Χ και περνάω και αρκετό καιρό διακοπές...............αχ

καπου αλλου διαβασα οτι καιγονται οι αποθηκες του πλαισιου (οχι στην μεταμορφωση,οι κεντρικες)

Ολεεεεεεε πηρα ρεπο σαβ/κο

Φευγω για Β.ευβοια :):):)

καντε προπονηση @race @bmw να εχω ανταγωνισμο :p

Αρχική απάντηση από GoMaR

Ολεεεεεεε πηρα ρεπο σαβ/κο

Φευγω για Β.ευβοια :):):)

καντε προπονηση @race @bmw να εχω ανταγωνισμο :p

Εγώ έχω ρεπό κάθε Σ.Κ. :p :P

Λοιπον πριν καμια ώρα ξυπνησα απο χτεσινά ξυδια στο EN ΠΛΩ παρέα με τον γνωστό άγνωστο labiti :D ... 8 ποτάκια (απο 4 ο καθένας) = 68... :blink:

η τιμή ήταν κάπως 'Η ειναι η ιδέα μου?

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 10:29]

Λοιπον πριν καμια ώρα ξυπνησα απο χτεσινά ξυδια στο EN ΠΛΩ παρέα με τον γνωστό άγνωστο labiti :D ... 8 ποτάκια (απο 4 ο καθένας) = 68... :blink:

το προβλημα ειναι πως ηταν ακριβα τα ποτα ή οτι ξυπνησατε παρεα;
Αρχική απάντηση από perp

ναι αλλα ειχαμε εν οψη και high quality πιζουλινια που λεει και ο fragmas...μην το ξεχνας..

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 12:37]

το προβλημα ειναι πως ηταν ακριβα τα ποτα ή οτι ξυπνησατε παρεα;

αααα εσυ εισαι μεγαλύτερος σατανάς απο μένα... :p:hehe:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 12:37]

ναι αλλα ειχαμε εν οψη και high quality πιζουλινια που λεει και ο fragmas...μην το ξεχνας..

έτσι έτσι... ;):D

Μπα. Το ενπλω βαραει. Καλυτερα να πηγαινατε στο Yacht που ειναι πανω απο την παραλιακη (Διπλα στον Ζαχο σκεψου). Κ εκει μαζευει κατι καλα πυζουλια (Copyright 2007 - Greekfragma)

ε για καφε αραζω εκει απο το Yacht απο κατω στο sloop...βασικα εχει απλετο χωρο παρκινγκ...και πανυψηλα ξανθα μ....:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.