Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

την εχω παθει και γω... χειροτερα!!

εψαχνα τα γυαλια μου σε ολο το σπιτι μετα καταλαβα οτι τα φορουσα.... :nerd:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 18:21]

Ο fragmas φταίει, όταν δεν κοιτούσες εχθές σου ανακάτευε τα δισκάκια :hehe:

ROFL Και του έχω πει να μην το βάζει οπου να 'ναι (το χέρι)!

Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 16:25]

Δέν μου λές έχεις καμια συγγένεια απο Chuck Noris μεριά?? :hehe:

Chuck Norris owns 3 pit bulls and 2 dobermans, yet if you go near his property the only sign you see is "Beware of Chuck Norris".

You may have noticed that nothing has been heard of Chuck Norris in a long time. This is due to the fact that he is in China on secret mission "population control".

The atomic bomb is really just a hunk of metal with Chuck Norris' picture on it.

Chuck Norris' calendar goes straight from March 31st to April 2nd; no one fools Chuck Norris.

Chuck Norris once visited the Virgin Islands. They are now The Islands.

Once a cobra bit Chuck Norris' leg. After five days of excruciating pain, the cobra died.

Αρχική απάντηση από F117

@elefsinaras

http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%A4%CF%83%CE%B1%CE%BA_%CE%9D%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%82

tribute....

17 ευρώ το κούρεμα σήμερα.......

Έ, έχουν ξεφύγει τελείως τα παιδία με τις online εγγυκλοπαίδειες. Προχθές έβλεπα ένα κατεβατό (3-4 σελίδες) σχετικά με την ανάλυση του pwn (στη wikipedia μάλιστα), τώρα αυτό με τον Chuck Norris... οκ, είναι frikipaidia, αλλά... για την κόλαση καρφί πάμε!

( Chosen Copyrighted αυτό το τελευταίο...) :p :P :hehe:

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

Εγώ πάντως έχω να κουρευτώ 3 χρόνια περίπου... και είμαι καλα...:p:hehe: :banging:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

photo τώρΑΑΑΑ

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

25 χρονών, υγρός και πρόθυμος.jpg

...

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

pff

θές γυμναστική

www.gay-overclockers-looking-for.cum ?

Τελικά τί θα γίνει θα το κάνουμε το προξενιό...?

:rofl: :rofl:

εδιτ

Αγυμναστος ειμαι??????

’μα θα δείς την βυζάρα μου θα καταλαβεις τι είμαι... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.