f117 Οκτώβριος 4, 2007 #30721 Οκτώβριος 4, 2007 .......το θέμα είναι να τον πετύχεις εκείνη την ώρα που σπάει/χαράζει το δικό σου το αμάξι.........εκεί τέλος........
AN7 OverClocker Οκτώβριος 4, 2007 #30722 Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga αν το αμάξι σου ήταν μπροστά του, σε απόσταση 3 γονατιές θα κατέβαινες γυμνός? Αν ήταν απόσταση 3 γονατιές άνετα... Αλλά εκείνη την στιγμή ακόμα και έτσι όπως ήμουν να κατέβαινα ήθελα 1 λετπό τολιγότερο.(το ανσανσερ πανω κατω κάνει 1λεπτο)..να κατέβαινα με τα πόδια θα ξύπναγα όλη την πολυκατοικία και θα άκουγα πάλι την γκρίνια τους οπότε τον άφησα να ζήσει Βσκ δεν είναι το θέμα πόση ώρα χρειαζόμουν. Απλά είχα μήνει κάγκελο. Σμρ που είδα τα αυτοκίνητα...δεν έχουν από ένα καθρέφτη 5-6
Dr.Paneas Οκτώβριος 4, 2007 #30724 Οκτώβριος 4, 2007 Καλημερα Λαμπη, ακουγοντας λιγο Texas Flood απο τον λευκο Χεντριξ, που μας βλεπει απο κει πανω, και συνεχιζει τα ροκαρει στον ουρανο.
def Οκτώβριος 4, 2007 #30726 Οκτώβριος 4, 2007 επεθα μεγαλη πλακα χθες με το αμαξι,κοντεψα να σκοτωθω,απο κει που πηρα το αμαξι,δεν θα πω ονομα γιατι ειναι πολυ μεγαλος ομιλος, και εχει και σερβις,πριν μια εβδομαδα το πηγα για το μεγαλο σερβις στα 30000χλμ,ελενξανε τα παντα αλλαξανε αυτα που επερεπε και υπογραψανε ενα χαρτι(ο μηχανικος της εταιριας οτι το αμαξι ειναι ενταξει)το παιρνω και φευγω,χθες καθως πηγαινα για τι κιλκις, ΚΟΜΠΛΕΡΝΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΤΡΙΒΕ.ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ,ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ.ΜΕ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΠΗΓΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ:rant: τους πηρα τηλεφωνο τωρα και εγινε χαμος,μπορω να τους κανω τιποτε παραπανω?
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2007 #30727 Οκτώβριος 4, 2007 Εφοσον δεν εγινε υλικη ζημια, μονο μηνυση κ να παρεις οσα χρηματα μπορεις κ καλα επαθες ψυχολογικη ζημια που παραλιγο να τρακαρεις...
elefsinaras Οκτώβριος 4, 2007 #30728 Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 09:26] .......το θέμα είναι να τον πετύχεις εκείνη την ώρα που σπάει/χαράζει το δικό σου το αμάξι.........εκεί τέλος........ πριν 4 χρονια επιασα καποιον που μου ειχε σπασει το τζαμι και ηταν στο αμαξι να βγαλει το κασετοφωνοπαιδια απλα θολωσα..........μετα το ξυλο μετα το πολυ ξυλο δεν ειχα ξελυσαξειπηρα σηρμα του εδεσα τα χερια και τον κρεμασα αποενα δεντρο μεχρι που ηρθε η αστυνομια σε κανα 2ωροπιστευω να μην το ξανακανει............α και το καλο ηθελε μετα να μου κανει μηνυση για ξυλοδαρμοβεβαια δεν το εκανε
SLN Οκτώβριος 4, 2007 #30729 Οκτώβριος 4, 2007 Εσαξε το ιντερνετιιιιιιιιι!!!Wooooo-Hooooo!!!!!!!!!111111111!!!111Μετα απο 5 μερες στα 10-20Κ ειδα 50-70αρες για πανω απο 6 δευτερολεπτα!! Δεν αντεχω τοση συγκινηση... τα χαπια μου!!Ευχαριστω τον ΟΤΕ, την forthnet, την Ακαδημια, τον σκηνοθετη μου, ολο το καστ της ταινιας (Ησασταν υπεροχοι παιδια!), και πιο πολυ ευχαριστω τους οπαδους μου που με στηριζετε, αυτο το οσκαρ σας ανηκει!
Tsakonas Οκτώβριος 4, 2007 #30730 Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 10:17] επεθα μεγαλη πλακα χθες με το αμαξι,κοντεψα να σκοτωθω,απο κει που πηρα το αμαξι,δεν θα πω ονομα γιατι ειναι πολυ μεγαλος ομιλος, και εχει και σερβις,πριν μια εβδομαδα το πηγα για το μεγαλο σερβις στα 30000χλμ,ελενξανε τα παντα αλλαξανε αυτα που επερεπε και υπογραψανε ενα χαρτι(ο μηχανικος της εταιριας οτι το αμαξι ειναι ενταξει)το παιρνω και φευγω,χθες καθως πηγαινα για τι κιλκις, ΚΟΜΠΛΕΡΝΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΤΡΙΒΕ.ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ,ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ.ΜΕ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΠΗΓΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ:rant: τους πηρα τηλεφωνο τωρα και εγινε χαμος,μπορω να τους κανω τιποτε παραπανω? μπορεις μηνυση αλλα θελει τρελλη νομικοθεωρητικη τεκμηριωση(βλ ναχεις για δικηγορο καθηγητη ποινικου δικαιου κ βαλε->4ψηφια προκαταβολη με το καλημερα)...η απλα αγωγη για αποζημιωσεις,ηθικη βλαβη κλπ... στον elefsinara μας τωρα....και νασουκανε...στο δικαστηριο θα σου αναγνωριζοταν σχετικο ελαφρυντικο και θαχες πολλες πιθανοτητες να πεσεις στα πολυ μαλακα αρθρο 308 παραγραφος 3 ποινικου κωδικα->ο υπαιτιος (ενν της σωματικης βλαβης) ειναι δυνατο να απαλλαγει απο καθε ποινη αν παρασυρθηκε στην πραξη απο δικαιολογημενη αγανακτηση εξαιτιας μιας αμεσως προηγουμενης πραξης που τελεσε ο παθων εναντιον του.... ασε που για αυτον υπαρχει η επιβαρυντικη περισταση της απροκλητης τελεσης (δηλ εκανε ζημια στο αμαξι σου χωρις να του φταις σε τιποτα) υγ...μα κι εσυ να του δεσεις τα χερια με συρμα????? :eek: :eek: :eek:
perp Οκτώβριος 4, 2007 #30731 Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 12:17] επεθα μεγαλη πλακα χθες με το αμαξι,κοντεψα να σκοτωθω,απο κει που πηρα το αμαξι,δεν θα πω ονομα γιατι ειναι πολυ μεγαλος ομιλος, και εχει και σερβις,πριν μια εβδομαδα το πηγα για το μεγαλο σερβις στα 30000χλμ,ελενξανε τα παντα αλλαξανε αυτα που επερεπε και υπογραψανε ενα χαρτι(ο μηχανικος της εταιριας οτι το αμαξι ειναι ενταξει)το παιρνω και φευγω,χθες καθως πηγαινα για τι κιλκις, ΚΟΜΠΛΕΡΝΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΤΡΙΒΕ.ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ,ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ.ΜΕ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΠΗΓΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ:rant: τους πηρα τηλεφωνο τωρα και εγινε χαμος,μπορω να τους κανω τιποτε παραπανω? AAAAA βίους παράλληλους έχουμε οι αεροπόροι μου φαίνεται.... Χτες κοντεψα να κάνω RMA και το Corolla μου εκτός απο την DELL...Το πηγα για το μεγαλό σερβις των 90000χλμ... η τιμή αυξημένη χωρίς να εχω ειδοποιηθεί για κάτι επιπρόσθετες αλλαγές σε ιμάντες...απο 245-320 (μια πιστωτική μαζί σου πάντα βοηθάει)...το καταπινω με ολιγη φασαρία γιατι μου ελεγαν οτι δεν απάνταγα... Ολα καλα λεω... Φευγω και στην παραλιακή ακουω τρομερο θόρυβο... Γυρνάω πίσω τσιμπαω τον μηχανικο για βολτα...το ακουγε και αυτός... Μιλάμε ακουγοτανε λες και θα διαλυότανε η μηχανή... Μου το επιστρέφουν μετα 1ώρα οτι ολα ειναι εντάξει.... Φευγω για 2 φορά και μόλις γκαζωσα.... ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.... Ριχνω κάτι ορχιδέες απο το τηλέφωνο, και γυρνάω πισω...Η εκθεση γεμάτη απο κόσμο, ποιος ειδε τον perp και δεν το φοβήθηκε.... Εγινε ΤΗΣ γνωστής κυρίας ελαφρών ηθών... Διευθυντές, πωλήτές, μηχανικοί κτλ να έχουν ερθει να με ηρεμήσουν... Τους ειπα ή αυτοκίνητο αντικατάσταση ή θα μείνουμε ολοι εδω μέχρι το αυτοκίνητο ερθει στην προηγούμενη κατάσταση ...εν τέλει τι εφταιγε?Ο θορυβος οφειλόταν στην αλλαγή των μπροστινων με τα πίσω λάστιχα... Ολα τα ειχαμε σκεφτεί και αυτοι και εγώ εκτος απο το πιο απλο... Και βέβαια οπως σας είπα ο θορυβος ηταν οχι απλά εντονος...ηταν λες και η μηχανή θα διαλυόταν σε 1000 κομματια οταν ήσουν πάνω απο 40km/hΕντάξει ΕΛΕΟΣ... (Βέβαια ακουσα και ενα συγνώμη για την ταλαιπωρία, μου εφτιαξαν καφέ, μπηκα στο ιντερνετ, ειδα τηλεόραση, δοκίμασα ολα τα νεα Toyota και μου εξηγησαν κάθε τι που άλλαξαν στο αυτοκίνητο)
LevelOne Οκτώβριος 4, 2007 #30732 Οκτώβριος 4, 2007 Εμένα πάλι, οταν είχα κάνει ανακατασκευή στον κινητήρα του Nissan, είχαν τεντώσει πολύ τον ιμάντα εκκεντροφόρου, και μετά απο περίπου 1000 μέτρα, κόπηκε και κάρφωσε 12 βαλβίδες, και εκανε και ζημια σε 3 ολοκαίνουρια ΣΦΥΡΗΛΑΤΑ πιστόνια TOMEI.Φυσικά, την ζημιά την καλύψανε και έκτοτε μου κάνανε 2 σέρβις τσάμπα. Μάλιστα το ένα είχε και αλλαγή τακάκια μπρος-πίσω.
perp Οκτώβριος 4, 2007 #30733 Οκτώβριος 4, 2007 Εντάξει απο οτι βλέπω και απο τον def...το ειχε η μέρα χτες με τα σερβις αυτοκινήτων... βέβαια καμια σχέση εμένα δεν ηταν τοσο σοβαρό αλλα τα πήρα άσχημα για την τρομάρα που πηρα οταν το πάτησα και για την ταλαιπωρια... 3ώρες πηρε ολη η ιστορία.... Λευτέρη αν κινήσεις νομικες διαδικασίες ελπίζω το αυτοκίνητο σου να μην ανήκει στον γνωστό και μη εξαιρεταίο ομιλο του Κρητικου businessman... ξέρεις γιατί...
def Οκτώβριος 4, 2007 #30734 Οκτώβριος 4, 2007 πηρα τηλεφωνο στο Διευθηντη πωλησεων που μας πουλησε το αμαξι και του τα ειπε,δεν ηξερε τι να μου πει,θα το κανει θεμα ειπε και θα μου παρει τηλεφωνο η θα με γραψει στα..............:whistling
elefsinaras Οκτώβριος 4, 2007 #30735 Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 13:04] υγ...μα κι εσυ να του δεσεις τα χερια με συρμα????? :eek: :eek: :eek: να σου πω την αληθεια να τον κοτσαρω στον κοτσαδορο και να τον κανω τον γυρο της Ελευσινας ηθελα......... απλα δεν με αφησαν........και ετσι τον κρεμασα στο δεντρο......... ασε μονο που το ξαναεφερα στο μυαλο μου νευριασα :mad:
f117 Οκτώβριος 4, 2007 #30736 Οκτώβριος 4, 2007 lol elesfinaras να υποθέσω οτι τον είχες αφήσει αναίσθητο για να του τα έκανες όλα αυτά ε? μπας και είσαι τούμπανος? :flex::flex:
Κωστάκης Οκτώβριος 4, 2007 #30737 Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από elefsinaras να σου πω την αληθεια να τον κοτσαρο στον κοτσαδορο και να τον κανω τον γυρω της Ελευσινας ηθελα......... Αυτό σκέφτηκα κ εγώ μόλις διάβασα το πόστ σου :banging: :fist: Καλά του κανες πάντος edit: Δέν μου λές έχεις καμια συγγένεια απο Chuck Noris μεριά??
LevelOne Οκτώβριος 4, 2007 #30739 Οκτώβριος 4, 2007 Μόλις έφαγα τρείς ώρες ψάχνοντας να βρώ ενα dual layer δισκάκι που είχα κάνει με backup. Αφου δεν το βρήκα, χάλασα 2 δισκάκια προσπαθώντας να ξαναπάρω το backup, μονο για να ανακαλύψω οτι τελικα το δισκάκι ήταν μέσα στο drive.. Αν ο άνθρωπος είναι κόπανος... !!!!!
RootX Οκτώβριος 4, 2007 #30740 Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne Μόλις έφαγα τρείς ώρες ψάχνοντας να βρώ ενα dual layer δισκάκι που είχα κάνει με backup. Αφου δεν το βρήκα, χάλασα 2 δισκάκια προσπαθώντας να ξαναπάρω το backup, μονο για να ανακαλύψω οτι τελικα το δισκάκι ήταν μέσα στο drive.. Αν ο άνθρωπος είναι κόπανος... !!!!! Ο fragmas φταίει, όταν δεν κοιτούσες εχθές σου ανακάτευε τα δισκάκια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.