Maximus Οκτώβριος 3, 2007 #30701 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard!Μπορεί να γελάμε, αλλά είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο... Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο του πετρελαίου και των πολεμικών μηχανών είναι ο ιδιοκτήτης μιας εταιρείας Software και περιφερειακών. Ναι μεν έχει τα άπειρα λεφτά η Μ$ αλλά να τα βάζει με τις Lockheed Martin, JP Morgan και τους πετρελαιάδες?
KoMM Οκτώβριος 3, 2007 #30702 Οκτώβριος 3, 2007 ε ρε ΠΑΡΑΓΚα...το πιάσατε έτσι; ζιμενς->κοκκαλης->γαυρος.... τς τς τς p.s. grats :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ignatios Οκτώβριος 3, 2007 #30703 Οκτώβριος 3, 2007 Τον διαφημίζουν σαν πλουσιότερο, δεν είναι....Αυτοί που πραγματικά είναι οι πλουσιότεροι κρύβονται καλά...Κάποιοι που κάναν περιουσίες απο τους παγκόσμιους πολέμους και τώρα έχουν τις κεντρικές τράπεζες σε όλο το κόσμο...Αυτοί έχουν λεφτά.Έχει ακούσει κανείς γι αυτούς ;;;Ουδέν κρυπτόν υπο το internet.Όποιος θέλει να μάθει ας ψάξει.Υπάρχουν πάρα πολλά που δεν ξέρουμε και ίσως είναι καλύτερα έτσι.Η επανάσταση θα ξεκινήσει απο τη Μύκονο!!!
eleozz Οκτώβριος 3, 2007 #30704 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 22:16] Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο του πετρελαίου και των πολεμικών μηχανών είναι ο ιδιοκτήτης μιας εταιρείας Software και περιφερειακών. Ναι μεν έχει τα άπειρα λεφτά η Μ$ αλλά να τα βάζει με τις Lockheed Martin, JP Morgan και τους πετρελαιάδες? κι όμως αυτή την στιγμή είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο.αλλα την πρώτη θέση με το μεγαλύτερο εισόδημα την κρατάει ο ιδιοκτητης τις αλυσίδας καταστημάτων IKEA.
Maximus Οκτώβριος 3, 2007 #30705 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Ignatiosτις κεντρικές τράπεζες
cptkoulis Οκτώβριος 3, 2007 #30706 Οκτώβριος 3, 2007 Χαλασε ο κοσμος!Ολος ο πλανητης πρεπει να πηγε κουβα αποψε.Επρεπε να το γραψω αυτο το ματς για το αρχειο !
eleozz Οκτώβριος 3, 2007 #30707 Οκτώβριος 3, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_billionaires_(2007)σκέψου ότι οι τράπεζες κρατάνε τα δικά του λεφτά(bill)55 Spiro Latsis and family:blink:
KoMM Οκτώβριος 3, 2007 #30708 Οκτώβριος 3, 2007 Παίδες , εγώ βολεύομαι και με 1 μυριάκι...λες και μπορεί να συλλάβει κανείς μας πώς είναι να έχεις 20 δις ευρώ στην τράπεζα....υ.γ. άμα γνωρίζει κανείς πώς είναι να ξυπνάς με 20 δις -και λιγότερα καλά ειναι- , εκ πείρας όμως, παρακαλείται να στείλει π.μ. για γνωριμία.
kender Οκτώβριος 3, 2007 #30709 Οκτώβριος 3, 2007 Λογικά lockheed και λοιπές εταιρίες φαίνονται μόνο ως νομικά πρόσωπα και όχι ως άτομα ώστε να μπουν σε κάποια λίστα... δε μπορεί ο gates και οποιοσδήποτε να φτάσει τα έσοδα μιας πολεμικής βιομηχανίας που προμηθεύει επίσημα και μη συρράξεις ανα τον πλανήτη...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 3, 2007 #30710 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 01:26] Παίδες , εγώ βολεύομαι και με 1 μυριάκι...λες και μπορεί να συλλάβει κανείς μας πώς είναι να έχεις 20 δις ευρώ στην τράπεζα.... υ.γ. άμα γνωρίζει κανείς πώς είναι να ξυπνάς με 20 δις -και λιγότερα καλά ειναι- , εκ πείρας όμως, παρακαλείται να στείλει π.μ. για γνωριμία. Ασχετως φυλου ? :p
KoMM Οκτώβριος 3, 2007 #30711 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt Ασχετως φυλου ? :p ’μα τα 0 είναι πολλά...την κάνω πέτρα -την καρδια-.
AN7 OverClocker Οκτώβριος 4, 2007 #30712 Οκτώβριος 4, 2007 Νταξ.Απλά τα είδα όλα.Είμαι στο δωμάτιο και έλιωνα στο M3 challange(κατα καμμένος)Και ακούω φασαρία στο δρόμο.κάποιος κλώτσαγε επίμονα κάτι.Βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω ένα παλικάρι να σπάει καθρέφτες απο αμάξια :/ :/.Και το ποιο γμτο..αφού του φωνάζω....σταματάει για λίγο να δεί ποιος του φωνάζει... αλλά δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει..Μα την παναγία αν ήμουν ντυμένος θα κατέβαινα και θα του έσπαγα το κεφάλι.Τι μόδα είναι αυτή?
greekfragma Οκτώβριος 4, 2007 #30713 Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 05:00] Νταξ.Απλά τα είδα όλα. Είμαι στο δωμάτιο και έλιωνα στο M3 challange(κατα καμμένος) Και ακούω φασαρία στο δρόμο.κάποιος κλώτσαγε επίμονα κάτι. Βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω ένα παλικάρι να σπάει καθρέφτες απο αμάξια :/ :/. Και το ποιο γμτο..αφού του φωνάζω....σταματάει για λίγο να δεί ποιος του φωνάζει... αλλά δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει.. Μα την παναγία αν ήμουν ντυμένος θα κατέβαινα και θα του έσπαγα το κεφάλι. Τι μόδα είναι αυτή? επρεπε να μουν απο μια μερια.......να παρω το αιμα μου πισω για την κλειδιά στο αμαξι μου ασχετα εαν το εκανε αυτος ή οχι.
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2007 #30714 Οκτώβριος 4, 2007 Πετρα στο κεφαλι θελουν αυτοι οι τσογλανοι !!!
AN7 OverClocker Οκτώβριος 4, 2007 #30715 Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Πετρα στο κεφαλι θελουν αυτοι οι τσογλανοι !!! Ρε,στην αρχη έμεινα κάγκελο. Δεν το πίστευα,νόμιζα δεν έβλεπα καλά...αλλά όταν είδα να χώνει την γονατιά στον καθρέφτη και να ακούω το τζάμι να πέφτει κάτω του έβαλα την φωνή...μπορώ να πώ αιφνηδιάστηκα μάγκες,δεν το περίμενα... Και δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω τον τυπά,δεν πρέιπει να είναι κοντινός της περιοχής μου,κοντοπευκιώτης πρέπει να ήταν...άτιμη φάρα
DarkSaga Οκτώβριος 4, 2007 #30716 Οκτώβριος 4, 2007 αν το αμάξι σου ήταν μπροστά του,σε απόσταση 3 γονατιές θα κατέβαινες γυμνός?
GoMaR Οκτώβριος 4, 2007 #30717 Οκτώβριος 4, 2007 καλημερες... Παιδια ποσο καιρο θελει ενα νουμερο της vodafone μετα απο καταργηση να το παρει αλλος συνδρομητης ; εντιτ : 3 μηνες
DarkSaga Οκτώβριος 4, 2007 #30718 Οκτώβριος 4, 2007 τα νούμερα μας τα μετατρέπουμε σε κάρτα και τα πετάμε ανενεργά για κάνα χρόνο αλλιώς....
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2007 #30719 Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga αν το αμάξι σου ήταν μπροστά του, σε απόσταση 3 γονατιές θα κατέβαινες γυμνός? Ανετα! Ασε που αν εισαι γυμνος μπορει να φοβηθει οτι θα φαει και κατι αλλο εκτος απο ξυλο...
GoMaR Οκτώβριος 4, 2007 #30720 Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga τα νούμερα μας τα μετατρέπουμε σε κάρτα και τα πετάμε ανενεργά για κάνα χρόνο αλλιώς.... Ασε ασε τι επαθα χθες...Εγω φταιω που αγαπησα.......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.