def Οκτώβριος 3, 2007 #30681 Οκτώβριος 3, 2007 παιδια σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας,η κατασταση μου ειναι πολυ πιο καλυτερη εδω και 2 χρονια,οσο για την διατροφη μου,προσεχω παρα πολυ π.χ χοιρινα εχω να φαω 2-3 χρονια,τηγανητα επισης το ιδιο,προσεχω πολυ οσο μπορω,τωρα ασχολουμαι παρα πολυ με αρκετα πραγματα,εχω βοηθηθει πολυ απο την εκκλησια,πηγαινω και ψελνω οσο ξερω,ασχολουμαι με την γυμναστικη και φυσικα με το αγαπημενω μου χομπυ ,το πεταγμα ειτε στην πραγματικοτητα οταν μπορω ειτε On line,ολα αυτα με εχουν βοηθησει παρα πολυ
Dr.Paneas Οκτώβριος 3, 2007 #30682 Οκτώβριος 3, 2007 Λυπαμαι Def, ξεπερασετο οπως λεει και ο Εργοτελακος . Ειναι κατι που μπορεις να το κανεις. πχ η μανα μου εχει τη μεση της και καθε χρονο τετοια εποχη την παραλυεί για 8 μηνες. Αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να φτιαξει. Ουτε με φαρμακα ούτε με εγχειριση ούτε με φυσιοθεραπιες. Εχει παει σε 20-25 γιατρους σε 2 χρονια. Δεν γινεται τιποτα. Παντως, εγω οταν ειμαι χαλια προσπαθω να αλλαξω διαθεση, κι ετσι παιζω μουσικη. Οπως σημερα το πρωι, αν και εχω πυρετο, πονολαιμο κλπ κλπ... http://www.youtube.com/watch?v=Vnhaigjw9Ag
SLN Οκτώβριος 3, 2007 #30683 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 10:20] Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί είμαι υποχρεωμένος να βλέπω 10 λεπτά διαφημίσεις πριν ξεκινήσει το έργο στον κινηματογράφο από τη στιγμή που έχω πληρώσει εισιτήριο; Ασε μεγαλε...Την ειχα κι εγω την ιδια απορια εδω και κατι χρονια που εχει ξεκινησει η μοδα "Η διαφημιση στον κινηματογραφο"Αρχικα με τα previews εβλεπες καμμια ταινιουλα, γουσταρες, ΟΚΜετα βαζανε και 1-2-το πολυ διαφημισεις που τουλαχιστον δεν ειχαν παιχτει στο Ελλαντα ψιλομουρικες και το καταπινες κι αυτο (χωρις να φτυσεις τα κουκουτσια). Μεχρι και διαφημιση "come to Malbouro (sic,atssss) country" ειχα δει και αισθανθηκα (brokeback mountain) cowboy.Πλεον ειναι ψιλοτραγικη η κατασταση. Παιζουνε 5-6 χιλιοπαιγμενες απο την TV διαφημισεις και βαριεσαι την ζωη σου.Το μονο καλο ειναι οτι επειδη 9/10 καθυστερω να παω στην ταινια και φτανω τελευταια στιγμη, με ολα αυτα, δεν χανω την αρχη της ταινιας.
ergotelis Οκτώβριος 3, 2007 #30684 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Λυπαμαι Def, ξεπερασετο οπως λεει και ο Εργοτελακος . Ειναι κατι που μπορεις να το κανεις. πχ η μανα μου εχει τη μεση της και καθε χρονο τετοια εποχη την παραλυεί για 8 μηνες. Αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να φτιαξει. Ουτε με φαρμακα ούτε με εγχειριση ούτε με φυσιοθεραπιες. Εχει παει σε 20-25 γιατρους σε 2 χρονια. Δεν γινεται τιποτα. Βελονισμό δοκίμασε? Αν όχι, οπωσδήποτε να δοκιμάσει....
Shaman Οκτώβριος 3, 2007 #30685 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από SLN Ασε μεγαλε... Την ειχα κι εγω την ιδια απορια εδω και κατι χρονια που εχει ξεκινησει η μοδα "Η διαφημιση στον κινηματογραφο" Αρχικα με τα previews εβλεπες καμμια ταινιουλα, γουσταρες, ΟΚ Μετα βαζανε και 1-2-το πολυ διαφημισεις που τουλαχιστον δεν ειχαν παιχτει στο Ελλαντα ψιλομουρικες και το καταπινες κι αυτο (χωρις να φτυσεις τα κουκουτσια). Μεχρι και διαφημιση "come to Malbouro (sic,atssss) country" ειχα δει και αισθανθηκα (brokeback mountain) cowboy. Πλεον ειναι ψιλοτραγικη η κατασταση. Παιζουνε 5-6 χιλιοπαιγμενες απο την TV διαφημισεις και βαριεσαι την ζωη σου. Το μονο καλο ειναι οτι επειδη 9/10 καθυστερω να παω στην ταινια και φτανω τελευταια στιγμη, με ολα αυτα, δεν χανω την αρχη της ταινιας. Τώρα που είσαι κι επίσημα αργόσχολος, κανόνισε να πάμε να δούμε τον ποντικό...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 3, 2007 #30686 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από SLN Ασε μεγαλε...Την ειχα κι εγω την ιδια απορια εδω και κατι χρονια που εχει ξεκινησει η μοδα "Η διαφημιση στον κινηματογραφο"Αρχικα με τα previews εβλεπες καμμια ταινιουλα, γουσταρες, ΟΚΜετα βαζανε και 1-2-το πολυ διαφημισεις που τουλαχιστον δεν ειχαν παιχτει στο Ελλαντα ψιλομουρικες και το καταπινες κι αυτο (χωρις να φτυσεις τα κουκουτσια). Μεχρι και διαφημιση "come to Malbouro (sic,atssss) country" ειχα δει και αισθανθηκα (brokeback mountain) cowboy.Πλεον ειναι ψιλοτραγικη η κατασταση. Παιζουνε 5-6 χιλιοπαιγμενες απο την TV διαφημισεις και βαριεσαι την ζωη σου.Το μονο καλο ειναι οτι επειδη 9/10 καθυστερω να παω στην ταινια και φτανω τελευταια στιγμη, με ολα αυτα, δεν χανω την αρχη της ταινιας. Μιλάμε για 1 τέταρτο διαφιμήσεις.....Αρρώστια.Και γώ το ίδιο κάνω,και πάω ακριβώς την στιγμή που αρχίζει η ταινία
DJD Οκτώβριος 3, 2007 #30687 Οκτώβριος 3, 2007 Βρε εντάξει το να αργήσεις είναι λύση, αλλά είναι απαράδεκτο. Δε μας κάνουν δώρο την ταινία (ούτε τα popcorn ), γιατί πρέπει να δω και διαφημίσεις;
Κωστάκης Οκτώβριος 3, 2007 #30688 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από defαν σου πω εγω τι εχω,χρονια ανχωδη καταθληψη+γαστροοισοφαγικη παλοινδρομιση+σπαστικη κολιτις,καθε πρωι σηκωνομαι με ναυτιες για κανενα 2ωρο :( :( Αρχική απάντηση από ergotelis...άλλαξε δουλειά αν σε παίρνει... :T:
ΝTG Οκτώβριος 3, 2007 #30689 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από ergoteleios είναι παράλογο να αισθάνεσαι άσχημα, η ζωή είναι τόσο ωραία και υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα να κάνεις, Δεν ξερω τι παιρνεις/πινεις....αλλα γραψτα μου σε ενα πμ..
seph1roth Οκτώβριος 3, 2007 #30691 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG Δεν ξερω τι παιρνεις/πινεις....αλλα γραψτα μου σε ενα πμ.. Και εδώ ένα π.μ. παρακαλώ :hehe: BTW περαστικά σε όλους (βλέπω και όλους τριγύρω μου άρρωστους και σκέφτομαι να κυκλοφοράω με καμιά ωραία στολή γιατί αν αρρωστήσω η εξεταστική θα πάει (ακόμα)χειρότερα). @Dr.Paneas Δισκοκήλη? Γιατί πέρασε κι η μάνα μου τα ίδια αλλά με φυσιοθεράπεια (από γιατρό-φυσιοθεραπευτή - μέθοδος McKenzie νομίζω) γλίτωσε και χειρουργείο, βέβαια νταξ πονάει, αλλά δεν είναι τέζα κάτω. @def Λυπάμαι πολύ. Αυτά τα ψυχοσωματικά είναι πίκρα. Όσο φυσικά αγχώδης και να είναι κάποιος, είναι ωραίο να βρίσκει χόμπυ (και ανθρώπους) που να παίρνουν τα άγχη από πάνω σου. Μπράβο πάντως για την αντιμετώπιση σου
elefsinaras Οκτώβριος 3, 2007 #30692 Οκτώβριος 3, 2007 ρε παιδια πηραζει που εβαλα να δω το Αlter Egoμε τον Ρουβα για πλακα τελειως ......και στο τελος επαθαπλακα με το εργο ?ειναι καποιο προβλημα αυτο ?μηπως να το κοιταξω ?κατα την γνωμη μου ανελπιστα καλη ερμηνεια απο το Ρουβα.......πλανα σε ολη την ταινια τρομερα απο κοντινα μεχρι τα τοπια........κονσεπτ που ειναι εξω απο τις συγχρονες ελλ ταινιεςΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ?:whistling :whistling
deninho Οκτώβριος 3, 2007 #30693 Οκτώβριος 3, 2007 Στο alter ego ο Σάκης, αντέγραψε το κεφάλι ενός φίλου μου. Αυτό έχω να δηλώσω μόνο
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 3, 2007 #30696 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από elefsinaras [Σήμερα, στις 21:00] ρε παιδια πηραζει που εβαλα να δω το Αlter Ego με τον Ρουβα για πλακα τελειως ......και στο τελος επαθα πλακα με το εργο ? ειναι καποιο προβλημα αυτο ? μηπως να το κοιταξω ? κατα την γνωμη μου ανελπιστα καλη ερμηνεια απο το Ρουβα....... πλανα σε ολη την ταινια τρομερα απο κοντινα μεχρι τα τοπια........ κονσεπτ που ειναι εξω απο τις συγχρονες ελλ ταινιες ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ? :whistling :whistling μηπως αρχισε και να σου σηκωνεται απο πισω? να το κοιταξεις αυτο γιατι εισαι σε κρισιμη ηλικια edit reason: added quote
elefsinaras Οκτώβριος 3, 2007 #30697 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 21:51] μηπως αρχισε και να σου σηκωνεται απο πισω? να το κοιταξεις αυτο γιατι εισαι σε κρισιμη ηλικια edit reason: added quote αμαν............ :P :P δοξα τον θεο ολα νορμαλ αλλα με εκανες να ανησυχήσω..... τερμα πρωι πρωι το dvd πισω........ :p
LevelOne Οκτώβριος 3, 2007 #30699 Οκτώβριος 3, 2007 Αν και Παναθηναϊκός, ετσι όπως το πήρε ο Ολυμπιακός, το καταευχαριστήθηκα!Συνεχίζω βέβαια να πιστεύω πως ο Λεμονής είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ. Έπρεπε να είχε ξεκινήσει με Κοβάσεβιτς.
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 3, 2007 #30700 Οκτώβριος 3, 2007 με τετοιον τερματοπνυχτακλα τι περιμενες?το παλικαρι σε ολοκληρο τον αγωνα δεν μπορεσε να πιασει την μπαλα στα8ερα ουτε σε ενα σουτ....παλι καλα που στα δευτερα μισα του παιχνιδιου το πηραν οι γαβραιοι χαμπαρι επιτελους και αρχισαν να σουταρουν...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.