Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

παιδια σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας,η κατασταση μου ειναι πολυ πιο καλυτερη εδω και 2 χρονια,οσο για την διατροφη μου,προσεχω παρα πολυ π.χ χοιρινα εχω να φαω 2-3 χρονια,τηγανητα επισης το ιδιο,προσεχω πολυ οσο μπορω,τωρα ασχολουμαι παρα πολυ με αρκετα πραγματα,εχω βοηθηθει πολυ απο την εκκλησια,πηγαινω και ψελνω οσο ξερω,ασχολουμαι με την γυμναστικη και φυσικα με το αγαπημενω μου χομπυ ,το πεταγμα ειτε στην πραγματικοτητα οταν μπορω ειτε On line,ολα αυτα με εχουν βοηθησει παρα πολυ

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Λυπαμαι Def, ξεπερασετο οπως λεει και ο Εργοτελακος . Ειναι κατι που μπορεις να το κανεις. πχ η μανα μου εχει τη μεση της και καθε χρονο τετοια εποχη την παραλυεί για 8 μηνες. Αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να φτιαξει. Ουτε με φαρμακα ούτε με εγχειριση ούτε με φυσιοθεραπιες. Εχει παει σε 20-25 γιατρους σε 2 χρονια. Δεν γινεται τιποτα.

Παντως, εγω οταν ειμαι χαλια προσπαθω να αλλαξω διαθεση, κι ετσι παιζω μουσικη. Οπως σημερα το πρωι, αν και εχω πυρετο, πονολαιμο κλπ κλπ...

http://www.youtube.com/watch?v=Vnhaigjw9Ag

:)

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 10:20]

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί είμαι υποχρεωμένος να βλέπω 10 λεπτά διαφημίσεις πριν ξεκινήσει το έργο στον κινηματογράφο από τη στιγμή που έχω πληρώσει εισιτήριο;

Ασε μεγαλε...

Την ειχα κι εγω την ιδια απορια εδω και κατι χρονια που εχει ξεκινησει η μοδα "Η διαφημιση στον κινηματογραφο"

Αρχικα με τα previews εβλεπες καμμια ταινιουλα, γουσταρες, ΟΚ

Μετα βαζανε και 1-2-το πολυ διαφημισεις που τουλαχιστον δεν ειχαν παιχτει στο Ελλαντα ψιλομουρικες και το καταπινες κι αυτο (χωρις να φτυσεις τα κουκουτσια). Μεχρι και διαφημιση "come to Malbouro (sic,atssss) country" ειχα δει και αισθανθηκα (brokeback mountain) cowboy.

Πλεον ειναι ψιλοτραγικη η κατασταση. Παιζουνε 5-6 χιλιοπαιγμενες απο την TV διαφημισεις και βαριεσαι την ζωη σου.

Το μονο καλο ειναι οτι επειδη 9/10 καθυστερω να παω στην ταινια και φτανω τελευταια στιγμη, με ολα αυτα, δεν χανω την αρχη της ταινιας.

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Λυπαμαι Def, ξεπερασετο οπως λεει και ο Εργοτελακος . Ειναι κατι που μπορεις να το κανεις. πχ η μανα μου εχει τη μεση της και καθε χρονο τετοια εποχη την παραλυεί για 8 μηνες. Αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να φτιαξει. Ουτε με φαρμακα ούτε με εγχειριση ούτε με φυσιοθεραπιες. Εχει παει σε 20-25 γιατρους σε 2 χρονια. Δεν γινεται τιποτα.

:)

Βελονισμό δοκίμασε? Αν όχι, οπωσδήποτε να δοκιμάσει....

Αρχική απάντηση από SLN

Ασε μεγαλε...

Την ειχα κι εγω την ιδια απορια εδω και κατι χρονια που εχει ξεκινησει η μοδα "Η διαφημιση στον κινηματογραφο"

Μετα βαζανε και 1-2-το πολυ διαφημισεις που τουλαχιστον δεν ειχαν παιχτει στο Ελλαντα ψιλομουρικες και το καταπινες κι αυτο (χωρις να φτυσεις τα κουκουτσια). Μεχρι και διαφημιση "come to Malbouro (sic,atssss) country" ειχα δει και αισθανθηκα (brokeback mountain) cowboy.

Πλεον ειναι ψιλοτραγικη η κατασταση. Παιζουνε 5-6 χιλιοπαιγμενες απο την TV διαφημισεις και βαριεσαι την ζωη σου.

Το μονο καλο ειναι οτι επειδη 9/10 καθυστερω να παω στην ταινια και φτανω τελευταια στιγμη, με ολα αυτα, δεν χανω την αρχη της ταινιας.

Τώρα που είσαι κι επίσημα αργόσχολος, κανόνισε να πάμε να δούμε τον ποντικό... :p

Αρχική απάντηση από SLN

Ασε μεγαλε...

Μιλάμε για 1 τέταρτο διαφιμήσεις.....

Αρρώστια.Και γώ το ίδιο κάνω,και πάω ακριβώς την στιγμή που αρχίζει η ταινία

Βρε εντάξει το να αργήσεις είναι λύση, αλλά είναι απαράδεκτο. Δε μας κάνουν δώρο την ταινία (ούτε τα popcorn :hehe: ), γιατί πρέπει να δω και διαφημίσεις;

Αρχική απάντηση από def

αν σου πω εγω τι εχω,χρονια ανχωδη καταθληψη+γαστροοισοφαγικη παλοινδρομιση+σπαστικη κολιτις,καθε πρωι σηκωνομαι με ναυτιες για κανενα 2ωρο:( :( :( :(

Αρχική απάντηση από ergotelis

...άλλαξε δουλειά αν σε παίρνει...

:T: :T: :T:

Αρχική απάντηση από ergoteleios

είναι παράλογο να αισθάνεσαι άσχημα, η ζωή είναι τόσο ωραία και υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα να κάνεις,

Δεν ξερω τι παιρνεις/πινεις....αλλα γραψτα μου σε ενα πμ..:hehe:

Αρχική απάντηση από ΝTG

Δεν ξερω τι παιρνεις/πινεις....αλλα γραψτα μου σε ενα πμ..:hehe:

Και εδώ ένα π.μ. παρακαλώ :p:hehe: :hehe:

BTW περαστικά σε όλους (βλέπω και όλους τριγύρω μου άρρωστους και σκέφτομαι να κυκλοφοράω με καμιά ωραία στολή γιατί αν αρρωστήσω η εξεταστική θα πάει (ακόμα)χειρότερα).

@Dr.Paneas

Δισκοκήλη? Γιατί πέρασε κι η μάνα μου τα ίδια αλλά με φυσιοθεράπεια (από γιατρό-φυσιοθεραπευτή - μέθοδος McKenzie νομίζω) γλίτωσε και χειρουργείο, βέβαια νταξ πονάει, αλλά δεν είναι τέζα κάτω.

@def

Λυπάμαι πολύ. Αυτά τα ψυχοσωματικά είναι πίκρα. Όσο φυσικά αγχώδης και να είναι κάποιος, είναι ωραίο να βρίσκει χόμπυ (και ανθρώπους) που να παίρνουν τα άγχη από πάνω σου. Μπράβο πάντως για την αντιμετώπιση σου:T:

ρε παιδια πηραζει που εβαλα να δω το Αlter Ego

με τον Ρουβα για πλακα τελειως ......και στο τελος επαθα

πλακα με το εργο ?

ειναι καποιο προβλημα αυτο ?

μηπως να το κοιταξω ?

κατα την γνωμη μου ανελπιστα καλη ερμηνεια απο το Ρουβα.......

πλανα σε ολη την ταινια τρομερα απο κοντινα μεχρι τα τοπια........

κονσεπτ που ειναι εξω απο τις συγχρονες ελλ ταινιες

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ?

:whistling :whistling

Αρχική απάντηση από elefsinaras [Σήμερα, στις 21:00]

ρε παιδια πηραζει που εβαλα να δω το Αlter Ego

με τον Ρουβα για πλακα τελειως ......και στο τελος επαθα

πλακα με το εργο ?

ειναι καποιο προβλημα αυτο ?

μηπως να το κοιταξω ?

κατα την γνωμη μου ανελπιστα καλη ερμηνεια απο το Ρουβα.......

πλανα σε ολη την ταινια τρομερα απο κοντινα μεχρι τα τοπια........

κονσεπτ που ειναι εξω απο τις συγχρονες ελλ ταινιες

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ?

:whistling :whistling

μηπως αρχισε και να σου σηκωνεται απο πισω? :p

να το κοιταξεις αυτο γιατι εισαι σε κρισιμη ηλικια :D

edit reason:

added quote

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 21:51]

μηπως αρχισε και να σου σηκωνεται απο πισω? :p

να το κοιταξεις αυτο γιατι εισαι σε κρισιμη ηλικια :D

edit reason:

added quote

αμαν............:p :P :p :P

δοξα τον θεο ολα νορμαλ αλλα με εκανες να ανησυχήσω..... τερμα πρωι πρωι το dvd πισω........:p :p

Αν και Παναθηναϊκός, ετσι όπως το πήρε ο Ολυμπιακός, το καταευχαριστήθηκα!

Συνεχίζω βέβαια να πιστεύω πως ο Λεμονής είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ. Έπρεπε να είχε ξεκινήσει με Κοβάσεβιτς.

με τετοιον τερματοπνυχτακλα τι περιμενες?το παλικαρι σε ολοκληρο τον αγωνα δεν μπορεσε να πιασει την μπαλα στα8ερα ουτε σε ενα σουτ....

παλι καλα που στα δευτερα μισα του παιχνιδιου το πηραν οι γαβραιοι χαμπαρι επιτελους και αρχισαν να σουταρουν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.