Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spresv

Παιδια, ασαπ αν μπορειτε, εχει πεσει το site της pizza fan κ δεν ξερω τηλεφωνο. Any help?

Σιγα την πιτσα ρε παιδια..Μονο ονομα εχουν.Αυτο ξερω.ακουω απο ορισμενους...Πωωω πιτσα χατ..Σιγα.Πεταμενα λεφτα.Σα να λεμε asus στις mobo :hehe:

Σοβαρα τωρα..Η πιτσαρια στη γειτονια μου επου εχει 7,5Ε η σπεσιαλ ειναι πολυ καλυτερη απο πιτσα χατ και φαν και κουραφεξαλα

2108112000

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από GoMaR

Σιγα την πιτσα ρε παιδια..Μονο ονομα εχουν.Αυτο ξερω.ακουω απο ορισμενους...Πωωω πιτσα χατ..Σιγα.Πεταμενα λεφτα.Σα να λεμε asus στις mobo :hehe:

Σοβαρα τωρα..Η πιτσαρια στη γειτονια μου επου εχει 7,5Ε η σπεσιαλ ειναι πολυ καλυτερη απο πιτσα χατ και φαν και κουραφεξαλα

2108112000

Κοιτα, και γω να δω προς τι ο χαμος ηθελα. Τελικα αφου δεν βρηκα τηλεφωνο, πηρα τη γνωστη δοκιμασμενη La Coronata απο Αιγαλεω, 6.60...

Αρχική απάντηση από GoMaR [Χθες, στις 21:25]

2108112000

για πες για τι περιοχη λες....τωρα τελευταια εξερευνω νεες γευσεις...

Καλημερες.....σημερα πισω στη δουλεια μετα απο 1 μηνα αδεια............:o

τουλαχιστον εχει το βραδυ λιγο μπαλιτσα να δουμε....π.χ. Βερντερ-Ολυμπιακος 4-1:hehe:

Υ.Γ.παρακαλειται ο χρήστης LevelOne να παει στο official φαγητοthread και να ποσταρει τις 2 4χ4 που ακομα χωνευονται......:p

πουλάκι μου.........καμία συνάντηση για φαί θα παίξει παίδες?άνοιξε η όρεξη με τις pizzes κτλπ..........

Θελω να φτασω τα 50 ποστσ για να βαλω αγγελια να πουλησω το ipod μου και να βαλω και αλλα να παρω archos .το ειπα και ηρεμησα

Αρχική απάντηση από Diliger [Σήμερα, στις 10:11]

Θελω να φτασω τα 50 ποστσ για να βαλω αγγελια να πουλησω το ipod μου και να βαλω και αλλα να παρω archos .το ειπα και ηρεμησα

50 post δυστυχως δεν φτανουν.υπαρχει και χρονικο οριο.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί είμαι υποχρεωμένος να βλέπω 10 λεπτά διαφημίσεις πριν ξεκινήσει το έργο στον κινηματογράφο από τη στιγμή που έχω πληρώσει εισιτήριο;

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 00:13]

pomodoro

special pizza :D

2109583402 δεν ξερω αν φερνει στη περιοχη σου...which is..?:p

εαν οι ντελιβεραδες δεν χρησιμοποιουν CBR σιγουρα δεν φερνει γμτ γμτ...Λυκαβηττος dear!προτεινω να προσθεσουμε στο off topic ρεβιουζ και απο τετοια μαγαζια...αλλα τεκμηριωμενα...οχι μισες δουλειες...με φωτογραφιες,βαθμολογηση σε ολους τους τομεις (ποσοτητα-γευση-ταχυτητα παραδοσης-τιμες-φατσες ντελιβεραδων-rma φανταζομαι δεν μας χρειαζεται :hehe:-ευκολια χωνεψης-side effects μετα την αναλωση κλπ κλπ)

Καλημέρες...με ένα μεγάλο κεφάλι..

!#@$^%#^ τα μπερδεμένα τα κρασιά τους..

Τip

Ποτέ μην τρέξεις ανηφόρα μετά από 10 ποτηριά κρασί...:X:

:p

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Καλημερα...αρρωστος γμτ@$*&@$&@

περαστικα σου φιλε

αν σου πω εγω τι εχω,χρονια ανχωδη καταθληψη+γαστροοισοφαγικη παλοινδρομιση+σπαστικη κολιτις,καθε πρωι σηκωνομαι με ναυτιες για κανενα 2ωρο:( :( :( :(

fak... με έπιασε ένας πόνος μόλις διάβασα το πόστ σου def :p Κι έλεγα ότι είναι σοβαρός ο πόνος από το φρονιμίτη που βγαίνει (3ος)

Αρχική απάντηση από deninho

fak... με έπιασε ένας πόνος μόλις διάβασα το πόστ σου def :p Κι έλεγα ότι είναι σοβαρός ο πόνος από το φρονιμίτη που βγαίνει (3ος)

να σου πω την σκεψη μου,για την χρονια ανχωδη καταθληψη εχω μεγαλη βελτιωση με τα φαρμακα,με πιανει κατα διαστηματα που μπορει να κρατησει απο ωρες μεχρι καποιες μερες,εκεινω που δεν αντεχω ειναι το προβλημα με το στομαχι μου,απο το ανχος εφερα στομαχι με το παραμικρο που στεναχωριεμαι υποφερω,τασεις για εμετο(συγνωμη)σφιξιμο στο στομαχι κ.τ.λ,τωρα και η σπαστικη κολιτις ειναι και αυτη απο το ανχος,αλλα δεν βαριεσαι,τα πολεμαω με την γυμναστικη:flex:

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 10:12]

να σου πω την σκεψη μου,για την χρονια ανχωδη καταθληψη εχω μεγαλη βελτιωση με τα φαρμακα,με πιανει κατα διαστηματα που μπορει να κρατησει απο ωρες μεχρι καποιες μερες,εκεινω που δεν αντεχω ειναι το προβλημα με το στομαχι μου,απο το ανχος εφερα στομαχι με το παραμικρο που στεναχωριεμαι υποφερω,τασεις για εμετο(συγνωμη)σφιξιμο στο στομαχι κ.τ.λ,τωρα και η σπαστικη κολιτις ειναι και αυτη απο το ανχος,αλλα δεν βαριεσαι,τα πολεμαω με την γυμναστικη:flex:

σορρυ που θα πω κατι τετριμμενο..αλλα εχεις δοκιμασει εμμ διατροφη στυλ νηστειας?δηλ οσπρια ψαρια λαχανικα -κρεας 1 φορα ανα 2 βδομαδες και φαγητο ποτε μετα τις 7 το βραδυ?σε μενα παντως εξαφανισε ολα τα προβληματα πουχαν να κανουν με στομαχι....

Αρχική απάντηση από def

αν σου πω εγω τι εχω,χρονια ανχωδη καταθληψη+γαστροοισοφαγικη παλοινδρομιση+σπαστικη κολιτις,καθε πρωι σηκωνομαι με ναυτιες για κανενα 2ωρο:( :( :( :(

Aν δεν είναι παθολογικά τα αίτια(αυτά που αναφέρεις προέρχονται από το άγχος αν δε κάνω λάθος), τότε μόνος σου πρέπει και μπορείς να το ξεπεράσεις.

Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνεις. Δεν είναι κρίμα να χαλάς τη ζωή σου από μόνος σου? Τούμπαρέ τα όλα, άλλαξε συνήθειες και πρόσθεσε και περισσότερες, άλλαξε το δωμάτιό σου, βάψτο αλλιώς άλλαξε περιββάλον ,άλλαξε δουλειά αν σε παίρνει, πήγαινε αλλού. άλλαξε ότι είχες και δες τα πράγματα αλλιώς από την αρχή. Δεν υπάρχει χώρος για άγχος και κατάθλιψη στη ζωή. Βάλε τη λογική σου, το υποσυνήδειτο θα σε στέλνει στο άγχος και στη κατάθλιψη(για αυτό και η αλλαγή των συνθηκών διαβίωσης δίνουν νέα ερεθίσματα που δε θα ξυπνούν το υποσυνήδειτο με τα αρνητικά αισθήματα) αλλά με το καιρό αν το πάρεις&το σκεφτείς λογικά θα επικρατεί σιγά σιγά η λογική σου. Είσαι καλά, είναι παράλογο να αισθάνεσαι άσχημα, η ζωή είναι τόσο ωραία και υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα να κάνεις, μη χαραμίζεσαι. Βάλτο στη λογική σου και θα περάσει και στο υποσυνήδειτό σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.