Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Για μενα προσωπικα δεν ειναι το σημαντικοτερο γεγονος της ζωης μου.

Απλα μου αρεσει ο χαβαλες που δημιουργειται + την χαλαρωση που προκαλει οταν πιζεις και για αυτο και το παρακολου8ω.

Ομως συμεριζομαι τους υπολοιπους χρηστες στον βα8μο που διαφωνω με την πρακτικη της Δ.Ο. και απανταω επειδη σχολιασα την λειτουργεια του εν λογω thread δυο ποστ παραπανω οποτε εμεσα πηρα 8εση ;) και 8εωρω πως η κατασταση που επικρατει ειναι μια απολυτα φυσιολογικη εξεληξη....Δεν χρειαζεται να το κουραζουμε πολυ (εταιροι χρηστες & mods/admins).Χαλαρααααα,που λεμε και στο Σαλονικα....

Δεν μπορεις να το καλουπωσεις (το ΠΟΘ) ακριβως λογω της "οτι 8ελετε" φυσης του...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Δε μ αρέσει να κλειδώνει επειδή φλονταρουμε. ’μα παίζει πρόβλημα με το σερβερ ή δε ξέρω και γω με τι, τότε οκ, απλά ενημερώστε ώστε να υπάρχει χαλαρότητα και από μας και να μη κάνω κάθε φορά ποστ επειδή το κλειδώσατε :)

Χαλαρά, απλά...

Α , και να μετράνε τα ποστς κανονικά :p

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 17:29]

Μπορείτε να μου γράψετε εδώ ο καθένας ξεχωριστά, με ένα ποστ όχι ΠΜ με λίγες λέξεις, τι θέλετε από και για το ΠΟΘ;

θα ήθελα να βοηθήσει στην παγκόσμια ειρήνη,

να μειώσει τα αέρια του θερμοκηπίου,

να κάνει πιο πράσινο τον πλανήτη μας,

να εξαλείψει την πείνα και τις αρρώστιες

σας αγαπώ όλους, φιλάκια (ψηφίστε με) :tomato:

Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 18:40]

Ρε σείς ποιός 3έρει μέχρι τί ώρα ισχύει ο δακτύλιος?????????????? :wall:

Μέχρι τις 8μμ!!!

Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 17:06]

θα ήθελα να βοηθήσει στην παγκόσμια ειρήνη,

να μειώσει τα αέρια του θερμοκηπίου,

να κάνει πιο πράσινο τον πλανήτη μας,

να εξαλείψει την πείνα και τις αρρώστιες

σας αγαπώ όλους, φιλάκια (ψηφίστε με) :tomato:

+10

επισης...καλο το ΠΟΘ as is...εγω παντως ειμαι απο τους γερομπισμπικηδες που εχμ ας πουμε δεν ευαρεστειται και τοσο να βλεπει μονολεκτικα ποστς (ακομα και στο ΠΟΘ) και συμφωνω με το κλεισιμο.Επισης πρεπει στο ΠΟΘ να φροντισουμε να εκπροσωπουνται καλυτερα τα δικαιωματα των γυναικων,να μπορουμε επιτελους να στελνουμε γυμνες φωτογραφιες μας,να θιξουμε την εξαφανιση της καφε αρκουδας,το αναπαραγωγικο προβλημα της μοναχους μοναχους...και το σημαντικοτερο

OVERVOLT(aka THE MAN) FOR PRESIDENT!

(δηλαδη γιατι να μην εχουμε αναμεσα μας το 1ο Ελληνα modder που στα κρυφα εργαστηρια του κατατροπωσε ολους του ocers που προωθουνται απο το !@#%συστημα ενω αυτον τον εδιωξε η ανθελληνικη προπαγανδα απο το xs?)

Εμμμ.. καλά, αν όχι shoutbox, ένα thread που κάθε ξέρω γω 7 μέρες να "επανέρχεται", να καθαρίζει. Κι αν έχει κάποια πληροφορία που αξίζει να μείνει στο forum για να υπάρχει ως γνώση, μπορούν οι υπεύθυνοι να το μεταφέρουν στη κατάλληλη κατηγορία, πρίν τη διαγραφή.

Πείτε μου μεγειά :p Blitz Formula in da house! Δεν την έβαλα ακόμα πάνω, πείτε μου έκανα μαμακια η εγκρίνετε? Να την πάω πισω οσο ειναι νωρίς ακόμα!

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 17:29]

Μπορείτε να μου γράψετε εδώ ο καθένας ξεχωριστά, με ένα ποστ όχι ΠΜ με λίγες λέξεις, τι θέλετε από και για το ΠΟΘ;

Είναι λάθος ο τίτλος κατά τη γνώμη μου.

Ας αλλάξει λοιπόν σε "Απόψεις" ή σε ότι άλλο εκφράζει το δημιουργό του, διατηρείστε αυστηρά τον αρχικό του χαρακτήρα και ας γίνει ένα νέο thread με τίτλο "Πείτε ότι θέλετε".

Στο νέο ΠΟΘ η γνώμη μου είναι να επιτραπεί ο καθένας να γράφει πραγματικά ότι θέλει, με μόνο περιορισμό το σεβασμό των κανόνων του TheLab.

Δεν ξέρω αν υπάρχει και δυνατότητα διαγραφής των post του προηγούμενου μήνα μια φορά το μήνα (οι διαγραφές θα αρχίσουν το δεύτερο μήνα λειτουργίας του ΠΟΘ).

Έτσι θα μένει πάντα περιεχόμενο ενός, μέχρι δύο μηνών το πολύ.

μερααα...

μαυρη μερα, εφαγα ατακ στο ογαμε....γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

παω να κανω 5 τοστ για πρωινο και 2 καφεδακια...

καλημερες και απο μενα:)

το σημερινο προγραμμα εχει ως εξης......

τρεξιμο στον ΟΑΕΔ στην Πειραιως.:sick:

τρεξιμο στη σχολη στο Βοτανικο για αναλυτικη βαθμολογια:cry:

τρεξιμο στο κεντρο για τραπεζες και πληρωμες (ατιμε δοσά) :p

τρεξιμο στον Ταυρο για να δουμε την Παναθα στο μαγαζι του LevelOne πρωτο τραπεζι πιστα με προβολεα(οποιος θελει στελνει πμ και ερχεται) :hehe:

τρεξιμο Δαφνη για το μωρο:inlove:

και για επιδορπιο ενα σενιαρισμα στο σπιτι και στο αμαξι γιατι ειμαστε και νοικοκυροπαιδα:tomato:

μετα απο ολα αυτα μπορω να κοιμηθω σημερα το βραδυ?:coax:

Αρχική απάντηση από F117

καλά......μιλάμε για τρελή νύστα.......................... :/

.............πρέπει να αλλάξω την υπογραφή μ.........

τώρα είναι χειρότερη........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.