YDinopoulos Οκτώβριος 1, 2007 #30581 Οκτώβριος 1, 2007 Πηρα τηλ Forthnet Και εβγαλα γραμμη σε εξυπηρετηση πελατων για doubleplay. Φυσικα με το απου ακουσαν αλλοι 2 συναδελφοι οτι επιασα γραμμη εκαναν σαν πιθηκια ωστε να τους την περασω. χοχοχο...πολυ γελιο !
astrolabos Οκτώβριος 1, 2007 #30582 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 12:38] καλα τα αρχαια για την Ιστορια στο σχολειο και για αποκτηση γενικων γνωσεων και ισως και διδαγματων.Αλλα αυτο με τα τσιτατα που τα κολαει ο κα8ενας οπου γουσταρει εχει πλεον ξεπεραστει,ειναι εκτος μοδας.Ασε που η αστικη δημοκρατια ειναι ενας ακομη urban legent και το στοιχειο της "αυτοκαταστροφης" υπηρχε απο τη στιγμη της γενεσης της,καθως δινει το "δικαιωμα" σε καποιον/ους εχουν αυξημενη εξουσια να την διαχειριζονται κατα το δοκουν και κατα συνεπεια να την καταχραζονται οι ιδιοι ευθης εξαρχης Η Δημοκρατία όπως αυτή εκφράζεται από την άμεση και μαζική λαϊκή συμμετοχή στις αποφάσεις δεν έχει ξεπεραστεί γιατί δεν έχει εφαρμοστεί. αναρχια ονομαζεται η αντιδραση?και γαιτι να μην το πουμε δυσαρεσκεια? Αν είσαι δυσαρεστημένος από το thelab μπορείς να αποχωρήσεις. Όσο είσαι εδώ συμμορφώνεσαι στους κανόνες και τις υποδείξεις της των διαχειριστών του. "λαικη" δυσαρεσκεια-αντιδραση-διαφωνια και εκδηλωση των ανω8ι χαρακτηριστικων.Πολυ υγειης κατασταση κατα τη γνωμη μου.Αλλιως θα γινουμε Matrix και θα κινουμαστε+θα πρατουμε σαν ρομποτακια σε μια γραμμη παραγωγης Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι η συμμετοχή σου εδώ δεν είναι δικαίωμα σου που το απέκτησες μαζί με την είσοδό σου στον διαδίκτυο, αλλά προνόμιο το οποίο στο παραχωρούν οι διαχειριστές του thelab.gr. Για να μην χάσεις αυτό το προνόμιο, προσαρμόζεσαι στους κανόνες και τις παρατηρήσεις που σου κάνουν. Απλό δεν είναι; τις καλημερες μου Ανταποδίδω Αρχική απάντηση από KoMM καλημέρα. Βλέπω τσατ έγινε χθες το βράδυ κανονικά! αλλά δε κλειδώθηκε.... Δε ξέρετε τι θέλετε μου φαίνεται, ε; Επίσης, απαγορεύεται να ειρωνευόμαστε τους μοδερατορες, αλλά οι ιδιοι δεν έχουν αντίστοιχο περιορισμό. Σαφώς και δεν έχουμε. Αλλιώς δεν θα υπήρχε έλεγχος των διαλόγων στα θέματα του Λάμπη. Αυτο κάνουν οι διαχειριστές και το αποδέκτηκες με την εγγραφή σου εδώ. Τέλος, ωραίες οι εκφράσεις αρχαίων, προιστορικών, κτλ, αλλά ο κόσμος εξελίχθηκε.Όπως ακριβώς και με το ποθ, για άλλο λόγο δημιουργήθηκε, άλλη τροπή πήρε... Όταν κάποιο θέμα ξεφεύγει από τον αρχικό σκοπό δημιουργίας του, τότε αυτό κλειδώνεται.
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 1, 2007 #30583 Οκτώβριος 1, 2007 εαν μου βρεις ενα σημειο κατα το οποιο εχω παραβει τους ορους χρησης ή τους κανονες τοτε μπορεις να ασκησεις τα "προνομια" σου εις βαρος μου.Και φυσικα εαν το επι8υμω αποχωρω απο μονος μου,δεν χρειαζετοταν καν να μου το πεις,ειναι αυτονοητο. Αλλα πιστευω πως εχω το δικαιωμα,που συναμα αποτελει και προνομοιο το οποιο οι διαχειρηστες μου παραχωρησαν να εκφρασω την γνωμη μου-δυσαρεσκεια-αντιδραση-οπως 8ελεις πες την και εφοσον αυτη δεν αντιτι8εται με τοιυς κανονες πρεπει να ειναι σεβαστη τωρα εαν εσυ ψαχνεις λογους και αφορμες για οτιδηποτε δεν ειναι δικη μου ευ8ηνη που αρεσκεσαι στο να κυνηγας φαντασματα
f117 Οκτώβριος 1, 2007 #30584 Οκτώβριος 1, 2007 καλά......μιλάμε για τρελή νύστα.......................... :/.............πρέπει να αλλάξω την υπογραφή μ.........
oxide Οκτώβριος 1, 2007 #30585 Οκτώβριος 1, 2007 Επίσης, απαγορεύεται να ειρωνευόμαστε τους μοδερατορες, αλλά οι ιδιοι δεν έχουν αντίστοιχο περιορισμό. Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 13:52] [/bΣαφώς και δεν έχουμε. Αλλιώς δεν θα υπήρχε έλεγχος των διαλόγων στα θέματα του Λάμπη. Αυτο κάνουν οι διαχειριστές και το αποδέκτηκες με την εγγραφή σου εδώ.. δλδ μονο με την ειρωνια μπορει να γινει αυτος ο ελεγχος? δεν ειχα σκοπο να παρω θεση αλλα μου δημιουργηθηκε απορια... τις καλημερες μου... (ξυπνησα 13.10)
astrolabos Οκτώβριος 1, 2007 #30586 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 16:11] εαν μου βρεις ενα σημειο κατα το οποιο εχω παραβει τους ορους χρησης ή τους κανονες τοτε μπορεις να ασκησεις τα "προνομια" σου εις βαρος μου. Δεν τέθηκε τέτοιο θέμα. Αλλα πιστευω πως εχω το δικαιωμα,που συναμα αποτελει και προνομοιο το οποιο οι διαχειρηστες μου παραχωρησαν να εκφρασω την γνωμη μου-δυσαρεσκεια-αντιδραση-οπως 8ελεις πες την και εφοσον αυτη δεν αντιτι8εται με τοιυς κανονες πρεπει να ειναι σεβαστη Την γνώμη σου, όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας του Λάμπη την εκφράζεις στην κατάλληλη κατηγορία και όχι στο ΠΟΘ. τωρα εαν εσυ ψαχνεις λογους και αφορμες για οτιδηποτε δεν ειναι δικη μου ευ8ηνη που αρεσκεσαι στο να κυνηγας φαντασματα Αυτό το κρίνουν οι admins και όχι εσύ. Αν έχεις να πεις τπτ άλλο επί του θέματος, pm τους .38-.45, DJD, RootX, hipro5, MarkG Αρχική απάντηση από oxide δλδ μονο με την ειρωνια μπορει να γινει αυτος ο ελεγχος? δεν ειχα σκοπο να παρω θεση αλλα μου δημιουργηθηκε απορια... τις καλημερες μου... (ξυπνησα 13.10) Όταν αποτυγχάνουν όλα τα άλλα μέσα, ναι. Και δεν μιλάω ατομικά αλλά συλλογικά.
.38-.45 Οκτώβριος 1, 2007 #30587 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 14:11] Αλλα πιστευω πως εχω το δικαιωμα,που συναμα αποτελει και προνομοιο το οποιο οι διαχειρηστες μου παραχωρησαν να εκφρασω την γνωμη μου-δυσαρεσκεια-αντιδραση-οπως 8ελεις πες την και εφοσον αυτη δεν αντιτι8εται με τοιυς κανονες πρεπει να ειναι σεβαστη σαφεστατα και εχεις το δικαιωμα - προνομιο αλλα και υποχρεωση να εκφρασεις τη γνωμη σου - δυσαρεσκεια σου. αυτο δε σημαινει ομως, οτι μπορει καθενας να γραφει οτι του αρεσει οπου του αρεσει, εκφραζοντας με αυτο τον τροπο τη δυσαρεσκεια του. ειναι η διαφορα μεταξυ του να γραφεις στον τοιχο και να κανεις πορεια: στην πρωτη θα σε μαζεψουν μεσα, στη 2η θα ερθουν τα καναλια και θα ακουστει αυτο που θελεις να πεις. ζηταμε για αλλη μια φορα, να σεβαστειτε την επιθυμια μας να μεινει αυτο το thread στην αρχικη του μορφη, και να μη γινει chat.
geogeoland Οκτώβριος 1, 2007 #30588 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45ζηταμε για αλλη μια φορα, να σεβαστειτε την επιθυμια μας να μεινει αυτο το thread στην αρχικη του μορφη, και να μη γινει chat. Εγώ να ρωτήσω... γιατί δε σκέφτεστε να βάλετε κανένα shoutbox να μπορούμε να chatάρουμε ελεύθερα? Το λινκ για το msn αν και αρκετά χιουμοριστικό, ξέρεις ήδη πως δεν είναι λύση, δε μπορεί ένα ολόκληρο forum να μιλάει στο msn, και άλλωστε ελάχιστοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας εδώ μέσα. Οπότε, ενα shoutbox με δυνατότητα προβολής μέχρι και 2 μέρες πίσω πιστεύω πως θα ήταν η καλύτερη λύση.
AN7 OverClocker Οκτώβριος 1, 2007 #30589 Οκτώβριος 1, 2007 Και Shoutbox και δυνατοτητα προβολής 2 μέρες πίσω με 7κ μέλη?.loool
astrolabos Οκτώβριος 1, 2007 #30590 Οκτώβριος 1, 2007 To shoutbox φέρνει τρομερό load στο Server και έχει και πολλά κενά ασφαλείας.
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 1, 2007 #30591 Οκτώβριος 1, 2007 @astrolabos τε8ηκε τετοιο 8εμα απο τη στιγμη που το ανεφερες εμεσα στο προηγουμενο σου ποστ σαν απαντηση στα λεγομενα μου δεν εκφραζω την γνωμη για τον τροπο λειτουργειας του λαμπη στην προκειμενη περιπτωση αλλα την γνωμη για αυτα που εσυ εγραψες περι δημοκρατιας και τα ρεστα,κατι που πιστευω πως ειναι ολοφανερο απο τα σημεια τα οποια εχω κανει quote οσο για το κατα ποσο μπορω να κρινω το γεγονος οτι εσυ κυνηγας φαντασματα ειναι δικο μου θεμα προς κριση και οχι των admins με βαση αυτα που μου απευ8ηνες (και παλι στο προηγουμενο σου ποστ).Αυτοι εχουν λογο στο κατα ποσο κανεις σωστα την δουλεια την οποια σου εχει ανατε8ει και στην τελικη εμενα ουτε που με νοιαζει. Φυσικα ειναι ενα 8εμα το κατα ποσο εκτιμας του χρηστες του φορουμ οταν εν ολιγις τους λες "σε οποιον δεν αρεσει να παει και να γαργαληθει".Σοβαρη πολιτικη εχετε.... Οσο για την ειρωνια,αν αυτος ειναι ο τροπος αντιμετωπησης τοτε Huston we have a prob γιατι εγω το βλεπω σαν αδυναμια απαντησης @ 38-45 αν και ατυχης ο παραλληλισμος η πορεια δεν γινετε για να μαζευτουν τα καναλια και να ακουστεις,γιατι απλουστατα και τα καναλια ειναι κομματι του μηχανισμου οπτοε αμα 8ελουν σε αφηνουν να ακουστεις.Φυσικα ομως αυξανεις τις πι8ανοτητες να τους αναγκασεις να σε ακουσουν κατι που αποτελει ποιοτικη διαφορα με το να γραφεις στον τοιχο. τωρα για το 8εμα chat @ ΠΟΘ,εμενα δεν μου πεφτει λογος απλα chat σιγουρα δεν ειναι.Στην τελικη το οτι εγινε chat,αν εγινε chat,ειναι μια φυσικη εξεληξη των πραγματων (οπως εγραψα και νωριτερα) και εσεις πατε κοντρα απο....δεν ξερω και γω τι και αν το 8ελεις και διαφορετικα.υπο8ηκαν κατα καιρους ιδεες να γινει καποιο chat/soutbox κτλ αλλα απαντησατε πως δεν ειναι επι8υμια της ομαδας διαχειρησης για κατι τετοιο γιατι δεν συμβαδιζει με τον στοχο του φορουμ.Οταν ομως βλεπετε πως κατι τετοιο ειναι επι8υμια πολλων,η οποια δεν πραγματοποιειται,δεν νομιζεις πως ειναι απολυτα φυσιολογικο να υπαρχει αυτη η εξεληξη @ ΠΟΘ? μην στρουνθοκαμηλιζεται....δεν λυνεται ετσι το "προβλημα"...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 1, 2007 #30593 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 16:44] To shoutbox φέρνει τρομερό load στο Server και έχει και πολλά κενά ασφαλείας. αρα που καταληγουμε? οτι η παρουσα μορφη του ΠΟΘ λειτοργει just fine.... αμα δημιουργειτε προβλημα floodαρησματος απλα το κλεινετε για λιγο να στρωσει.so simple
oxide Οκτώβριος 1, 2007 #30594 Οκτώβριος 1, 2007 ναι ρε συ αλλα καθε φορα που το κλεινουν γινεται παλι η ιδια συζητηση ειναι φαυλος κυκλος..
astrolabos Οκτώβριος 1, 2007 #30595 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt αρα που καταληγουμε? οτι η παρουσα μορφη του ΠΟΘ λειτοργει just fine.... αμα δημιουργειτε προβλημα floodαρησματος απλα το κλεινετε για λιγο να στρωσει.so simple Με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι δε με παρακολουθείς. Σου είπα, αν έχεις κάτι να πεις, να το κάνεις στην ανάλογη κατηγορία. Μην το συνεχίσεις εδώ, γιατί θα τελειώσει άσχημα.
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 1, 2007 #30596 Οκτώβριος 1, 2007 nopεαν ολοι γνωριζουν πως το κλειδωμα γινετε επειδη τι8ετε ζητημα flooding τοτε δεν 8α υπαρχει λογος να γενιουνται τοπικσ με 8εμα "παλι εκλεισε το ΠΟΘ".Αρα πριν κλεισει γινετε ενα ποστ του τυπου "το ΠΟΘ κλεινει για flood control" και ετσι ολοι 8α γνωριζουν τον λογο για τον οποιο εκλεισε αντιο να μυριζουν τα νυχια τους και να διηλιζουμε τον κονοπα κα8ε φορα....δλδ ποσο δυσκολο ειναι να γραψουν οι mods/admins κατι τετοιο πριν βαλλουν προσορινο λουκετο?
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 1, 2007 #30597 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 16:54] Με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι δε με παρακολουθείς. Σου είπα, αν έχεις κάτι να πεις, να το κάνεις στην ανάλογη κατηγορία. Μην το συνεχίσεις εδώ, γιατί θα τελειώσει άσχημα. εξακολου8εις να απηλεις χωρις λογο και ειναι η δευτερη φορα που κανεις κατι τετοιο με αναφορες για ασχημες καταληξεις και τα λοιπα... το προβλημα ειναι πως εσυ εχεις το προβλημα κατανοησης και αντιληψης και οχι εγω να το κοιταξεις αυτο...
KoMM Οκτώβριος 1, 2007 #30598 Οκτώβριος 1, 2007 Εγώ βλέπω τα ποστς να πέφτουν βροχή αλλά δε βλέπω κλείδωμα. Δε πιστεύω να έχει σχέση με το γεγονός ότι γράφετε και κουβεντιάζετε εσείς.... Εκεί πήγαινε και το προηγούμενο ποστ μου σχετικά με το κλείδωμα. Όσο για τη δημοκρατία και το ποθ , απλά αλλάξανε οι καιροί. Δε γίνεται να έχουμε δημοκρατία ίδια με αυτή πριν 24124024 αιώνες.Αντίστοχα και το ΠΟΘ, εξελίχθηκε... Πείτε μας τουλάχιστον γιατί θέλετε να έχει την αρχική του μορφή, γιατι δε θέλετε να μπορεί να πει ο καθένας ότι θέλει κτλ κτλ. Ισως καταλάβουμε και χαλαρώσουμε... Για τα ειρωνικά σχόλια: πλάκα έχουν, αλλά δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε ανάλογο ύφος -μπαν!-, οπότε πιο το νόημα;.. Τέλος,συχνά πυκνά αναφέρεστε στους κανόνες και στο τι συμφωνήσαμε τι υπογράψαμε κτλ. τα μέλη δεν είναι εδώ για τους μοδεράτορες, οι μοδεράτορες είναι για τα μέλη. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ Peace love flowers και ελευθερο ΠΟΘ
jpavly Οκτώβριος 1, 2007 #30599 Οκτώβριος 1, 2007 Μπορείτε να μου γράψετε εδώ ο καθένας ξεχωριστά, με ένα ποστ όχι ΠΜ με λίγες λέξεις, τι θέλετε από και για το ΠΟΘ;
AN7 OverClocker Οκτώβριος 1, 2007 #30600 Οκτώβριος 1, 2007 Να είναι ενα thread όπου να ξεσπάμε,χωρίς να γίνεται chat οστώσο και να υπάρχει θέμα floodarismatos.Να ξεσπάμε για το τι μας την δίνει,τι γουσταρουμε,με τι γελάμε,με τι περνάμε την ώρα μας και να γίνεται με τυπική συζήτηση μεταξύ μελών σε κάποιο θέμα εκτός θεματικών ενοτήτων του lab,χωρίς όμως να γίνεται η μια απάντηση πάνω στην άλλη ωστε να γίνονται 10σελίδες την μέρα.Αυτό.Εχθές έγινε τσατ.Και δεν έφερα καμία αντίρηση στο κλείδωμα.Πολύ καλά έγινε και κλειδώθηκε γιατί η εξελιξή του μπορεί να ήταν χειρότερη.Thats all i got
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.