Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ειναι η δευτερη φορά που το παθαίνω, την πρώτη δεν εγραφε τίποτα. Απλα δεν μπούταρε.

Ουφφφ βραδυατικα τα νευρα μου θα παω να πάρω ενα MacBook Pro. ενα iPod και ενα iPhone να ησυχάσω.

Δεν το εννοώ, απλα ειναι τα νεύρα μου κουρέλια.

Αμα είχα μπροστά μου τον Τσάκ Νόρις θα έτρωγε (για δευτερη φορά) πολύ ξύλο λέμε.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Chuck norris tulezzzzz re.

Τι να σε πω ρε μαν.

Ξανα δοκίμασε να κάνεις update.

Βάλε άλλο bios.

Δοκίμαζε ξανα και ξανα.

Το έχω πάθει αρκετές φορές στο dfi,οπο έπαψα να κανω update απ τα windows.

Ειδικά σε asus μαν,ποτέ από windows ;)

Παλι καλά που έχω και το κινητό και μπαίνω. Η ASUS μας τελείωσε. Δοκίμασα τα πάντα. Μεχρι και με ULTREX την έλουσα. Ακούω προτάσεις. Αν μου κόψουν πιστωτικό τι παίρνω? Πάλι την ίδια, ή....?

Lol εσεις γυρνατε απο έξω και εγω πριν λίγο ξυπνησα... παώ να φτιαξω φραπα

καλα τι ξυπνησα τετοια ώρα ο καθυστερας αφου δεν προκειται να διαβάσω τιποτα

σημερα...

@perp μου θυμισες κατι παιδια που ειχα γνωρισει απο εκεινα τα μερη που λες

ήταν ανοιξη και θα πηγαιναν στη μυκονο να δουν απλα τι παιζει ενα 3-4ημερο(?)

και μου λένε "......δεν το συζηταμε θα ερθεις μαζι μας, ωραια θα ειναι σπιτι,διαμονη κανονισμενα απο μας..." και τους λέω "....μα.." και μου λενε..." σιγα μωρε για λιγο θα πάμε.....παρε 1500 μαζι σου και σκασε μυτη...." ( :hehe: )

και το καναν συχνα αυτό.....άλλη φάση απο άλλο κόσμο. (τλχ σε σχεση με το δικο μου)

Για να νοιώσεις πλούσιος, πρέπει να έχεις κάνει και φτωχός.

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι. Οι περισσότεροι απο αυτους τους «πλούσιους» είναι κακομαθημένα παιδάκια που βγάζουν τα κομπλεξ τους σε οτιδηποτε μπορουν. Αγοράζουν πραγματα για να νοιώσουν καλά, επειδή δεν μπορούν να νοιώσουν συναισθήματα που δεν αγοράζονται.

Αλλα έτσι πάει... «Ο Θεος θα δίνει χρήμα σε ψεύτες και φελλούς, για να δοκιμάζει τους καλούς»

Αρχική απάντηση από LevelOne

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι. Οι περισσότεροι απο αυτους τους «πλούσιους» είναι κακομαθημένα παιδάκια που βγάζουν τα κομπλεξ τους σε οτιδηποτε μπορουν. Αγοράζουν πραγματα για να νοιώσουν καλά, επειδή δεν μπορούν να νοιώσουν συναισθήματα που δεν αγοράζονται.

Αλλα έτσι πάει... «Ο Θεος θα δίνει χρήμα σε ψεύτες και φελλούς, για να δοκιμάζει τους καλούς»

Έτσι μπράβο.

Και τα παραδείγματα είναι πάρα πολά από γνωστούς μου που το πληρώσανε άσχημα αυτό.

ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δε νομίζω ότι έχουν κομπλεξ οι πλούσιοι, απλά έχουν άλλο μέτρο σύγκρισης. ’μα βγάζεις 100κ το μήνα, τι να λένε τα 1500; Είναι σα να πηγαίνουμε εμείς και να αγοράζουμε φανακια για το πισι σε άλλο χρώμα, σιγά τα λεφτά.

Ετσι είναι παίδες :/

το μοελ κάνει -ή έκανε- κορυφαίο φρεντο....για 4-5 ευρώ όμως...οι καναπεδάρες κάτω απ τα πλατάνια καλοκαιράκι είναι άλλη φάση όμως...Τέλος ο κόσμος είναι ψιλοχάλια, αλλά τουλάχιστον βλέπεις κανα καλό αμάξι :D

έχει φόρμουλα και σε λίγο...

το πισι αφού δεν μπούταρε για μισή ώρα, μπούταρε σε στοκ...όλα στραβά κ ανάποδα, και τα φερραρικά στη 2η σειρά..μαύρη μέρα σήμερα..

Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 06:32]

@LevelOne γενικα καταλαβαινω τι θελεις να πεις....αλλά

Mη βάζουμε ταμπέλες...... τα συγκεκριμενα άτομα οδηγουν porche like αυτο/τα απο τα 19 τους αλλά δεν ήταν κομπλεξικά... σαφώς και διαμορφωνεσαι διαφορετικά όταν όλα τα έχεις

έτοιμα ευκολα και απλα απο την αρχή και ζεις στο δικο σου κοσμο...ειναι αναποφευκτο....

.....τα άλλα είναι για παρηγορια.

Βέβαια έχω γνωρίσει και ατομα με τέτοιες ευκολιες, με νοοτροπια "σιγα μη δουλεψω ποτε .... η δουλεια ειναι για τους Αλβανους..." αυτολεξει, και καταλαβαινετε τι συνεπειες έχει αυτη η νοοτροπια

στη σταση ζωής τους

το 2ο μισο της φρασης δεν προκειται να το ακουσεις απο άτομο διαφορου του κοσμου τους.

παιζουν πολλα ρόλο, παντα.

Αρχική απάντηση από Dem

@LevelOne γενικα καταλαβαινω τι θελεις να πεις....αλλά

Mη βάζουμε ταμπέλες...... τα συγκεκριμενα άτομα οδηγουν porche like αυτο/τα απο τα 19 τους αλλά δεν ήταν κομπλεξικά... σαφώς και διαμορφωνεσαι διαφορετικά όταν όλα τα έχεις

έτοιμα ευκολα και απλα απο την αρχή και ζεις στο δικο σου κοσμο...ειναι αναποφευκτο....

.....τα άλλα είναι για παρηγορια.

Βέβαια έχω γνωρίσει και ατομα με τέτοιες ευκολιες, με νοοτροπια "σιγα μη δουλεψω ποτε .... η δουλεια ειναι για τους Αλβανους..." αυτολεξει, και καταλαβαινετε τι συνεπειες έχει αυτη η νοοτροπια

στη σταση ζωής τους

το 2ο μισο της φρασης δεν προκειται να το ακουσεις απο άτομο διαφορου του κοσμου τους.

παιζουν πολλα ρόλο, παντα.

Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Αλλά ως επι των πλήστων κάτι τέτοια παιδιάκια όπως αναφέρει ο LevelOne.

Και για αυτό λέει οι "Περισσότεροι" και όχι όλοι.

Στην δικί σου περίπτωση μπορεί να μην ήταν κομπλεξικά,αλλά κακομαθημένα ήταν :/

Tα παραπάνω δεν τα είπα τόσο για να διαφωνησω/συμφωνησω με τον Levelone,

ουτε βεβαια για να υπερασπιστω κανενα, όσο για να δέιξω ότι φρασεις

όπως «Ο Θεος θα δίνει χρήμα σε ψεύτες και φελλούς, για να δοκιμάζει τους καλούς»

είναι τελειως αποπροσανατολιστικες και τλχ απλοικες

ρα δεν πάμε καλά.... τι λέμε πρωινιτικα? :p

Αρχική απάντηση από GoMaR [Χθες, στις 22:31]

οσο και να το καθαριζεις , γρηγορο ποτε δε θα ειναι :p

ρε μαν μια φορα το καθαρισα εδω και 8 μηνες:p ...και το κανα για να γινει

πιο καθαρό...όχι πιο γρήγορο :hehe:

τι blower και σπρει και ιστοριες, πλακα πλακα με ένα πινελο μαλακό και λιγη

προσοχή μια χαρα δουλεια γίνεται

ξαναειδα το μαυρο χρωμα της GTX μου :p

ΔΩΣΤΕ ΓΚΑΖΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αν και η φερραρι πνίγηκε στα νερα σήμερα.....

@Dem: Τα παιδάκια που οδηγούσαν Porsche από τα 19 τους, πόσες ώρες είχαν δουλέψει στη ζωή τους; Δε σου λέω να είχαν δουλέψει για να πάρουν την Porsche, αλλά για να δουν πως βγαίνουν τα λεφτά... Που σου λένε πάρε 1500ε (για 3-4 μέρες) μαζί σου κι έλα... Με 1500ε σε στέλνω 27 μέρες στην Κεφαλονιά (και υπάρχουν μέρη που μένεις περισσότερο καιρό με τα ίδια λεφτά) με όλα τα έξοδα μέσα..

Νταξ, καλά τα λεφτά, αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή.. Να υπάρχει κι ένα μέτρο γτ δεν ξες πως στα φέρνει η ζωή...

Nαι ρε σεις , σωστά σκεφτεστε....άλλο λέω εγώ.

Ξαναδες 4 Post πιο πάνω.

εμενα παντως αμα μου κοψουν αυτα τα "παιζακια" ενα μισ8ο περι τα 3 χιλιαρικακια το μηνα (σιγα,τι ειναι 3k για αυτους οταν πετανε 1,5 για 3 μερες @ Μυκονο) μπορω ευχαριστως να κανω την προσπα8εια να τους δειξω τις "αλλες" ποιοτητες & πτυχες τις ζωης.

Απλα μην παραξενευτει κανεις σας αν ολοι μεινουν απο απουσιες η παρουν κατω απο τη βαση στο μα8ημα στο φιναλε :p

Εντάξει κόσμο που διάθετει τόσα φράγκα θα δεις παντού... και βόρεια και νότια και δυτικά και ανατολικά... το πως θα χειρίζεται κανείς το χρήμα, τι profile θα έχει και αν αυτό προβάλει πρώτο το μαθαίνεις και απο την οικογένεια σου και απο την εν γένει παιδεία που παίρνεις απο το σπίτι σου... Απλά η περιοχή που ήμουν χτες εκει δεν μου θύμισε σε τίποτα real life...λες και φτιάχθηκε, χτιστηκε για να καλλιεργήσει ενα όνειρο...να σε βάλει σε ένα τριπάκι απο κούνια... το σύστημα που λέμε....

Πάντως πιστέψε με οτι υπάρχει κόσμος που εχει λεφτά και μιλάμε για πολλά λεφτά και ΔΕΝ ειναι έτσι... και μπράβο τους... είχα συμφοιτήτρια (Ακη ξέρεις ...) και μάλιστα κολλητή στην παρέα μας η οποία μέτα απο 1 χρόνο "ανακαλύψαμε" πως και που ειναι το σπίτι της (ekali) και ότι κάθε μέρα ερχόταν με σωφέρ στο πανεπιστήμιο αλλα επειδή ντρεπότανε την άφηνε ο οδηγός 2-3 στενά πιο κάτω και όχι στην εισοδο του uni... Και μιλάμε η κοπέλα ουτε καν ειχε το υφος 1000 καρδιναλίων.... Οπως επίσης και φίλους (2 αδέρφια) που μένανε στο Πανόραμα Βούλας (πιο πανόραμα το σπίτι τους δεν γίνεται, απέναντι απο σπίτι πολιτικού και παλιού υπουργού) και είχαν ειδικά "φτωχικά" αυτοκίνητα για να έρχονται στο πανεπιστήμιο καθώς μονο στο pool - barbecue party που εκαναν καταλάβαμε οτι τα πορσικά ήταν ο τρόπος μετακίνησης της οικογένειας...

Θέλω να πω κανόνες και εξαιρέσεις υπάρχουν πάντου... απλά χτες ειναι αυτο που λέμε...το περιβάλλον ως περιοχή δεν σε προκαλεί να φερθεις νορμαλ... σε ωθεί να γινεις "τα λεφτά του μπαμπά" μου... μια περιοχή φτιαγμένη για super λεφτάδες only... ενα gold ghetto.... πάλι καλά που δεν ειχαν και μπάρες με κάρτες εισόδου στα ορια της περιοχής... Απλά το άσχημο σε αυτές τις περιπτώσεις ειναι οτι το βάρος της γαλούχηση αξιών και συμπεριφορών πέφτει στην οικογένεια και μονο... αφου το εξωτερικο περιβάλλον ειναι αλλου για αλλου.... αν η οικογένεια ειναι yasu δυστυχως τα παιδιά δεν θα συμβαδίσουν ποτέ με την εποχή τους... θα κινούνται σε άλλη σφαίρα... οχι πως ειναι απαραίτητα κακο αλλα σιγουρα η real και οχι η εικονική πραγματικότητα μας κάνει πιο ανθρώπους... :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.