Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Μολις ειδα το Resident Evil 3. Καλο ηταν μωρε αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο αν ειναι καμια φάση με τα ζόμπι :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Chosen

Seksy taim!

δηλαδης...για να εχουμε καλο ρωτημα..

πλεον μπαινουμε στη φαση "περιμενουμε να δουμε 7.χχχ με τα τεσσερα"?

ξερετε υπαρχει κανα πακετο συνδεσης direct dsl μονο χωρις τηλεφωνα και τετοια....

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 09:21]

ξερετε υπαρχει κανα πακετο συνδεσης direct dsl μονο χωρις τηλεφωνα και τετοια....

forthnet soho

όλες έχουν αλλά θα χρειαστεί να πάρεις γραμμή απο ΟΤε και μετά ναστην πετσοκόψει ο εναλλακτικός

όταν ήθελα το χειμώνα να στήσω νέα γραμμή κατευθείαν με εναλλακτικό δεν αναλαμβάνανε

Το τελευταίο update στον firefox για καλό το έκαναν; Χτυπάει κάτι απαράδεκτα 500mb memory και 50% cpu...

Αρχική απάντηση από DJD

Το τελευταίο update στον firefox για καλό το έκαναν; Χτυπάει κάτι απαράδεκτα 500mb memory και 50% cpu...

Kαι δεν λειτουργεί το TAB effect και πολλά άλλα add-on..:(

Εμένα 50% cpu του ενός πυρήνα μου τρώει εδω και 2 μερες ένα προ

γραμμενο σε fortran...έχει πάρει 3000 μετρησεις και χρειάζομαι άλλες 4000 περίπου...

ο dual core conroe μου πρεπει να ειναι περιπου μόνο 1,5 φορες πιο γρήγορος απο

τον προηγούμενο παναρχαιο celeron μου σαυτη τη δουλεια....

βεβαια με τον celeron δεν θα μπορουσα να κάνω και τίποτα άλλο παρ/λα...

άσχετο....αλλά μου την σπαει η fortran :hehe: και δεν μπορω να κάνω τίποτα

για να παει πιο γρηγορα το βλαμενο...

υπαρχει περιπτωση μεχρι να ενεργοποιηθει η 4νετ...να βρω κανα wireless δικτυο...προς ανω γλυφαδα μερια..

Αρχική απάντηση από gbak

υπαρχει περιπτωση μεχρι να ενεργοποιηθει η 4νετ...να βρω κανα wireless δικτυο...προς ανω γλυφαδα μερια..

Αν βρεις, πες κ σε εμε! Ανω Γλυφαδα κ εδω..:D

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 15:07]

Αν βρεις, πες κ σε εμε! Ανω Γλυφαδα κ εδω..:D

ελα ρε γειτονα...χεχε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.