Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 12:48]

http://www.ffk-wilkinson.com/

βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα :hehe:

οποιος καταφερει να παιξει με πληκτρολογιο ας μας πει τα κουμπια........ξερω και γαλλικα τρομαρα μου....αλλα τα κουμπια που εχει δεν αντιστοιχουν σωστα στο παιχνιδι......:kiss:

Ρε φίλε... έχω πεθάνει!!! Τί ειναι αυτό ρα??? :hehe: :hehe: :hehe: Καλα, μιλάμε έχω λιώσει! Μετα απο 9 χρόνια πολεμικές τέχνες δεν περιγράφεται το τί γέλιο έριξα μ' αυτό το βιντεάκι! :banging: :hehe::rofl: :-O :p

Και πάλι Αθήνα λοιπόν....

Καλα πιο σύντομες διακοπές δεν εχω κάνει ποτέ... 1,5 μέρα ημουν Λευκάδα? και πολύ λέω.... :hehe:

Αρχική απάντηση από perp

Και πάλι Αθήνα λοιπόν....

Καλα πιο σύντομες διακοπές δεν εχω κάνει ποτέ... 1,5 μέρα ημουν Λευκάδα? και πολύ λέω.... :hehe:

’ντε τυχερούλη. Στις επόμενες εκλογές πάλι:p

Αρχική απάντηση από greekfragma

οποιος καταφερει να παιξει με πληκτρολογιο ας μας πει τα κουμπια........ξερω και γαλλικα τρομαρα μου....αλλα τα κουμπια που εχει δεν αντιστοιχουν σωστα στο παιχνιδι......:kiss:

Πατα "liste de coups" bete !!!

Ναι ναι... η τύχη απο τα μπατζάκια μου τρέχει.... τόσο συντομο ταξίδι... από τις εκλογές του 89 πλάκα στην πλάκα... για να δούμε αύριο λοίπον πως θα πάει το "show in Spata" :hehe: ....

Πάντως πρέπει επειγόντως να αρχίσουν τα έργα στην Εθνική Αθήνων-Πατρών... μα 1,5 λωρίδα και την λέμε και εθνική??.... :TD:

Αρχική απάντηση από perp

Ναι ναι... η τύχη απο τα μπατζάκια μου τρέχει.... τόσο συντομο ταξίδι... από τις εκλογές του 89 πλάκα στην πλάκα... για να δούμε αύριο λοίπον πως θα πάει το "show in Spata" :hehe: ....

Απλό. Πας αύριο (χλαμύδα πορφυρή προαιρετική), αφήνεις να σου πούν τα δικά τους και μετα σηκώνεσαι και τους λές "Madness? THIS IS SPATA!!"

Η συνέχεια δικιά σου:p

Εναλακτικά τυπώνεις αυτό και το ακολουθείς ευλαβικά:p

Βασικά εγω σκεφτόμουνα να υιοθετήσω ενα στυλ λιγο ακόμα πιο hardcore ... :hehe:

2005071604238382576_rs.jpg

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 00:16]

ποιος θα βοηθησει σε μετακομιση..γιατι βαριεμαι

Θυμάσαι την Τζοβάννα Φραγκούλη στο "Πες το και έγινε"???.... το αυτό :D;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.