Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ελεοC

μολις πριν 2 λεπτα χτυπησε το τηλεφωνο στο σπιτι και ηταν τηλεφωνικο spam απο την Pizza fun (wtf is this anyway?)

τι αλλο 8α δουμε ρε φουστη μου...δεν μας εφταναν τα σπαμ-μαιλς,τωρα 8α εχουμε και spam-phonecalls? :grr:

κατσε ρε μαστορα..και το CCC δεν θα το βάλω καθόλου?

Τι μαγκιά είναι αυτή...

Το θέλω το CCC..για αυτό έωαλα το νετ3.0

τωρα αμα αρχιζω να κράζω μαζί με τον gdp77 ότι η ΑΤι πάει για κλείσημο θα φταίω? :p

astro.

Αγία Παρασκευή - Αττική

Όταν φτάσεις κάνε αναπ να στην πετάξω :p

Λοιπόν μάγκες... τα ψέμματα τέλειωσαν...Επιτέλους 15ήμερες διακοπές μετά απο 4 χρόνια...Λευκάδα στο εξόχικό.... :happy2:

Μπορεί το Crysis να μην μας έκανε την χάρη σήμερα...αλλά δεν πειράζει... και έχω ήδη φορτώσει πέρα απο την βαλίτσα.... στάκερ, υδροψύξεις, DELL, mouse, καλώδια και τα σχετικά ....και παρέα με τρελή φραπεδια, τσιγάρα, GPS και ένα κάρο CDs την κάνω με χίλια για τρελο gaming, χαλάρωση και ύπνους...

Αρκετά....

Τις καληνύχτες μου και καλό μου δρόμο!!!

PS: Τα λέμε με dial-up πιά από αύριο.... :p

gbak έγραψες σήμερα

καλα να περάσεις perp!!

Να προτεινω να μην πάρεις το pc μαζί? :turn:

Edit : καλα δεν το προτεινω

καλο ταξιδι perp......ασε το pc στην ακρη και ασχολεισου με τα πυζουλινια ρααααααααααααα..........ειναι η καταλληλη περιοδος ζευγαρωματος ο Σεπτεμβρης Οκτωβρης.....

λιγο πριν πιασουν τα κρυα και μετα τα καλοκαιρινα ξεφαντωματα ολες αναζητουν μια μονιμη ζεστη αγκαλια να κουρνιασουν το χειμωνα κατω απο τα σκεπασματα.......ΞΕΡΩ τι Σε ΛΕΩ:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.