Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 19:01]

Μολις ξυπνησα , φτιάχνω εναν καφέ να καθίσω στο Pc να χαζέψω λίγο . Ανοίγω τον καπνό να στρίψω ένα τσιγάρο και τι να δώ :mad: δεν έχω χαρτάκια :cry: , δεν πειράζει λέω ανοιγω το πρωτο συρτάρι στο γραφείο [πάντα έχω μερικα εκει χύμα για τετοιες στιγμές. ] Και βρίσκω την αστυνομική μου ταυτότητα !!!!!!!! που την έψαχνα σε ολο το σπίτι 2 ωρες την κυριακή [και σε αυτο το συρτάρι που το ειχα γυρισει αναποδα πανω στο κρεβάτι] για να πάω να ψηφίσω και τελικά δεν την είχα βρεί και ψήφισα με ενα πιστοποιητικο γέννησης. :wassat: :wassat: :wassat:

Εσυ man τώρα μου θύμισες το βράδυ που εψαχνα επειγόντως και απεγνωσμένα θερμοαγώγιμη πάστα, καθώς είχα χάσει την δικιά μου.... ζήτησα δανεική απο τα παιδια εδώ στο lab... ξενύχτησα εν τέλει τον GoMar που μένει κοντά μου και οταν γύρισα σπίτι... ειδα οτι απλά ειχε πέσει μέσα στο αριστερό μου NIKE... :blink::hehe:

Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 22:32]

Sorry δηλαδή αν κατάλαβα καλά, έκανε 20 μόνο το πληκτρολόγιο;;; Τελευταία φορά άλλαξα σε FJC και πήγε 90 μόνο του και την αλλαγή την έκανα εγώ σαφώς :p

Αρχική απάντηση από perp [Χθες, στις 22:46]

Και όμως ναι ρε συ jpavly.... 20έουρος μόνο.... βασικά αφού έκοψε το δελτίο επισκευής το συνειδητοποίησα και εγώ οταν ρώτησα την τιμή... διαφορετικά δεν θα το άφηνα... αφού είναι εκτός εγγύησης πια, θα την πάλευα και μόνος μου... (αλλά με άγνωστο αποτέλεσμα) :D:p

Εν τέλει ουτε 20 δεν εκανε το πληκτρολόγιο.... ...αλλά 16,05 + 44,99 για εργασία... .... Τουλάχιστον τώρα εγινε σαν καινούριο το άτιμο.... :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Athens2004

Rizzla πράσσινα [ τα μικρά :p]

έχεις δοκιμάσει τα ασημένια?

Από τότε που τα δοκίμασα κόλλησα...γιατί απλά με αυτά απολαμβάνεις τον καπνό.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 21:10]

έχεις δοκιμάσει τα ασημένια?

Από τότε που τα δοκίμασα κόλλησα...γιατί απλά με αυτά απολαμβάνεις τον καπνό.

Tα εχω δοκιμάσει αλλα αν θυμαμαι καλα [τα διαφανα δεν λες?] σβήνουν πολυ ευκολα και σε συνδιασμο με καπνο old holborn κιτρινο που ειναι και ψιλο υγρος δεν..

Αρχική απάντηση από Athens2004

Tα εχω δοκιμάσει αλλα αν θυμαμαι καλα [τα διαφανα δεν λες?] σβήνουν πολυ ευκολα και σε συνδιασμο με καπνο old holborn κιτρινο που ειναι και ψιλο υγρος δεν..

ναι αυτά λέω,αυτον τον συνδιασμό κάνω...και όντως είναι σπαστικά στο ότι σβήνει αμέσως...αλλά λένε γιατι δεν αισθάνεσαι την πίσσα απ το χαρτάκι

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 21:11]

ρε πάνο.

Μήπως είχε φάει ήττα απλά το πλήκτρο και δεν χρειαζόταν όλο το πληκτρολόγιο αλλαγή?

Μπα το εβγαλα, το καθαρίσα, το φύσηξα αλλα τίποτα... πατιόταν μια χαρά αλλα μάλλον είχε χαλάσει η επαφή του απο κάτω... και οπως ειδες αυτό πάει σετ... πάλι καλά που άντεξε 2 χρόνια με την χρήση που του έχω κάνει του συγκεκριμένου keyboard...

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

ναι αυτά λέω,αυτον τον συνδιασμό κάνω...και όντως είναι σπαστικά στο ότι σβήνει αμέσως...αλλά λένε γιατι δεν αισθάνεσαι την πίσσα απ το χαρτάκι

’μα δε θες πίσσα,γύρνα το σε τσιμπούκι (no comments :p)

Rizzla πράσσινα ftw ,πάντως αν σου αρέσουν τα λεπτά βρες να δοκιμάσεις OCB μαύρα.

Αρχική απάντηση από ReaperX

’μα δε θες πίσσα,γύρνα το σε τσιμπούκι (no comments :p)

Rizzla πράσσινα ftw ,πάντως αν σου αρέσουν τα λεπτά βρες να δοκιμάσεις OCB μαύρα.

να φανταστείς ότι παλιά έκανα τα κόκκινα(τα μικρά πάντα :p) αλλά τα ασημένια μου φάνηκαν παράδεισος...

όσο για το τσιμπούκι θα σε παραπέμψω στο γνωστό τραγουδάκι των locomondo :p

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 19:27]

αριστερα με το προφιλ της LG και δεξια με το προφιλ των vista

untitled2do1.th.jpg

πιο ειναι το "σωστο"?

καταρχάς είναι en face και 3/4. :p

η δεξιά πάει προς το μπλε, μάλλον παραπάνω από όσο πρέπει, η αριστερή έχει φύγει προς το κόκκινο, οι τόνοι του δέρματος είναι σχεδόν ίδιοι.

μάλλον καμιά από τις 2 δεν είναι απολυτά σωστή, τα γκρίζα στο πεζοδρόμιο και τις κώλωνες δε μου αρέσουν (μάλλον λάθος white balance), αλλά προτιμώ την αριστερή για τα πιο ζεστά χρώματα.

Αρχική απάντηση από .38-.45

καταρχάς είναι en face και 3/4. :p

η δεξιά πάει προς το μπλε, μάλλον παραπάνω από όσο πρέπει, η αριστερή έχει φύγει προς το κόκκινο, οι τόνοι του δέρματος είναι σχεδόν ίδιοι.

μάλλον καμιά από τις 2 δεν είναι απολυτά σωστή, τα γκρίζα στο πεζοδρόμιο και τις κώλωνες δε μου αρέσουν (μάλλον λάθος white balance), αλλά προτιμώ την αριστερή για τα πιο ζεστά χρώματα.

αντε να παρουμε το ρημαδι γιατι κουραστηκα πια με τις ρυθμισεις αυτες

Να πάρετε από ενα Carrefour κάτι βραζιλιάνικα σαν ζελατίνα διάφανα εντελώς.

Καμία ουσία μέσα, τίποτα, πεντακάθαρα. Μετά από 10 τέτοια έκοψα και το τσιγάρο :p

Αρχική απάντηση από jpavly

Να πάρετε από ενα Carrefour κάτι βραζιλιάνικα σαν ζελατίνα διάφανα εντελώς.

Καμία ουσία μέσα, τίποτα, πεντακάθαρα. Μετά από 10 τέτοια έκοψα και το τσιγάρο :p

Φαντάζομαι γιατί δεν μπορούσες να αναπνεύσεις ε? :p

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Φαντάζομαι γιατί δεν μπορούσες να αναπνεύσεις ε? :p

Όχι, γιατί ήδη κάπνιζα 3-4 την μέρα οπότε δεν μου έλειψε και καθόλου...

Αυτο το παληκαρι μπορει δικαιωματικα να χρησιμοποιησει ατακα "Μωρο μου, θα σου ριξω εναν π****, κεραυνο" :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από spresv

Αυτο το παληκαρι μπορει δικαιωματικα να χρησιμοποιησει ατακα "Μωρο μου, θα σου ριξω εναν π****, κεραυνο" :hehe: :hehe: :hehe:

:rofl: :rofl: :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.