Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc

@ Αστρος

Γιαπ. Είσαι μεγάλος φανμπου του τελικά :p

Μην πεις τίποτ' άλλο. Σε κατάλαβα από τη φωνή τέλος.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Μην πεις τίποτ' άλλο. Σε κατάλαβα από τη φωνή τέλος.

ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ

Αρχική απάντηση από white_devil

Πως άντεξες ρε?Εγω δεν κρατιέμαι...θα λυποθυμούσα! :D

Καμια φορά παίζει να ξεχάσω και να φαώ.... :p:hehe::p:hehe::p Βασικά, το φαγητό μόνο απο απόλαυση το τρώω, και λόγο άθλησης είναι και σωστό. Δεν βάζω κιλά με τίποτα, τρώω πολύ, αλλά και με λίγο δε πεινάω οπότε.... :p

μην κρίνεις απο τα τοστάκια και τίποτα άλλο όλη μέρα, αυτό ήταν ενα μικρό.... ολίσθημα!

Αρχική απάντηση από perp

Τελικά το πήγα σήμερα το μεσημέρι κατά τις 1 για επισκευή στην IDEAL στον Κολωνό και στις 3 με πηραν τηλέφωνο οτι ήταν έτοιμο, έγινε αντικατάσταση... 65€ το μάλλι (45€ η εργασία :blink: )... Ευτυχώς είχαν Αγγλικό πληκτρολόγιο χωρίς Ελληνικούς χαρακτήρες...ότι είχα δηλαδή...

Sorry δηλαδή αν κατάλαβα καλά, έκανε 20€ μόνο το πληκτρολόγιο;;; Τελευταία φορά άλλαξα σε FJC και πήγε 90€ μόνο του και την αλλαγή την έκανα εγώ σαφώς :p

Και όμως ναι ρε συ jpavly.... 20έουρος μόνο.... βασικά αφού έκοψε το δελτίο επισκευής το συνειδητοποίησα και εγώ οταν ρώτησα την τιμή... διαφορετικά δεν θα το άφηνα... αφού είναι εκτός εγγύησης πια, θα την πάλευα και μόνος μου... (αλλά με άγνωστο αποτέλεσμα :D) :p

Αρχική απάντηση από ea6gka

038sy1.jpg

τρελη πατεντα, δεν κουραζομαι πλεον

πόσα watt Γιώργη; σου χαλάει τίποτα σε σχέση με μαύρα σκοτάδια;

Επιτέλους 5/5 για τις Ελληνικές ομάδες στα κύπελλα Ευρώπης. ’ντε μπας και πάρουμε κανέναν βαθμό στην UEFA επειδή έχουμε κατρακυλήσει πολύ.

Αρχική απάντηση από ea6gka

τρελη πατεντα, δεν κουραζομαι πλεον

δεν καταλαβα, σαν backlight??:blink: :blink:

Αρχική απάντηση από fusion [Σήμερα, στις 02:01]

δεν καταλαβα, σαν backlight??:blink: :blink:

Η philips το αποκαλεί ambi light. Οι τηλεοράσεις τις έχουν σποτάκι στην πλάτη.

Ο spc σίγουρα το έχει ακούσει.

Και εγώ έχω κάνει κάτι ανάλογο, αλλά με πιο μπακαλίστικο τρόπο lol.

dsc00133xc8.th.jpg

Πολύ μπακαλίστικα επίσης, ξεκουράζεται η κόρη αν έχεις το φώς έτσι γιατί κρατάει ένα minimum φωτεινότητας και το μάτι δεν τρελαίνεται απο ξαφνικές μεταβολές της φωτεινότητας της οθόνης.

η διαφορα ειναι μεγαλη με το φως απο πισω, σημερα το βραδυ δε κουραστηκα καθολου . πριν το κανω αυτο πονουσαν τα ματια μου αρκετα.

(τα βραδια)

nodsl αυτο με τη λαμπα ζεσταινει την οθονη ομως

Μπα. είναι φθορισμού ;) έχουν γνώση οι φύλακες.

Πιο ζεστή είναι η οθόνη απο τη λάμπα χωρίς υπερβολές...

PS: μαμώ τα backup μου. 200 γίγα θα μου κρατούν συντροφιά απόψε. Το LG θα βελάξει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.