Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

παιδια, απαντηστε σας παρακαλω γρηγορα σε αυτο...

πηρα την αντιπροσωπεια της lg και μου ειπαν οτι για ανω 19" δεν ισχυουν τα 0 καμενα pixels, αλλα στα 6?????

Εγω απο εδω μεσα ειχα ακουσει το ισχυει το ιδιο για ολες τις οθονες, δεν θυμαμαι ποιος το ειπε, παντως ειχε παρει και αντιπροσωπεια τοτε, μηπως ηταν αλλη εταιρεια?

το ειχα αναφερει εγω σε καποια φαση ισως και καποιος αλλος. Πανω απο 19 ιντσες ειναι 5 ή 7 ελλατωματικα πιξελ ανα 1 εκατμμυριο πιξελ.

Αρχική απάντηση από GeorgeVasil

Χαλαρά όμως πρέπει να έχασες (πρόσεξε όχι κέρδισες) 4-5 βαθμούς σε load βγάζοντας την ψήκτρα της 8800 και τοποθετώντας Αrtic??

[Κάπου το είχα διαβάσει,μου είπαν και αλλά παιδιά ότι χάνεις αν αλλαξεις πάστα,γιατί το cooler μπαίνει με ειδικό τρόπο - κάτι τετοιο]

Εεε... όχι? :wassat:

Αρχική απάντηση από white_devil

Γιατί το έκριψες αυτό?:p ντρέπεσαι που πεινάς? :D

Όχι! :p Απο την εξαντληση! :p :p :p Όλη μέρα με 2 τοστ ήμουν! :X:

Αρχική απάντηση από F117

gorillakos koita ta pm sou :p einai eugeniko :D :D

Στο 3o greeklish καίγεσαι Νικόλα :p

Διόρθωση asap.

Αρχική απάντηση από geogeoland [Σήμερα, στις 14:46]

Όχι! :p Απο την εξαντληση! :p :p :p Όλη μέρα με 2 τοστ ήμουν! :X:

Πως άντεξες ρε?Εγω δεν κρατιέμαι...θα λυποθυμούσα! :D

Ξενέρα για το αυτοκίνητο..Πήρα και γω αυτοκίνητο εδώ και 2-3 μήνες και κάθε βράδυ είμαι με το αγχος μη το βρω με καμια γρατσουνιά..

Όσο για το μπουρδ3λο που ζούμε, φίλος πάρκαρε μπροστά από άδειο οικόπεδο και επειδή """έφαγε'"" τη θέση των γειτόνων, την άλλη μέρα το βρήκε...με γρατσουνιες με κλειδί, σε καπώ, πορτ παγκάζ , πόρτες μπρος πίσω, φτερά, ΟΡΟΦΗ. Σκέφτείτε τι άτομα βγαίνουν 5 το πρωι να διαλύσουν ένα αυτοκίνητο. Πάνε στα καλά τους;

pop quiz

βρείτε τον άνγωστο Χ και κερδίστε:

με πηρε τηλ μια κοπελιτσα με γλυκια φωνη.........κυριε Χ το ρουτερακι σας εφτασε.....κοστος 169 (σημείωση: το 69 δεν είναι τυχαίο :p)ευρω........οποτε θελετε περνατε να παραλαβετε......μου ζητησε και αφμ και διευθυνση....ρε μπας και της εδειξες καμια φωτο μου?

Αρχική απάντηση από spc

pop quiz

βρείτε τον άνγωστο Χ και κερδίστε:

με πηρε τηλ μια κοπελιτσα με γλυκια φωνη.........κυριε Χ το ρουτερακι σας εφτασε.....κοστος 169 (σημείωση: το 69 δεν είναι τυχαίο :p)ευρω........οποτε θελετε περνατε να παραλαβετε......μου ζητησε και αφμ και διευθυνση....ρε μπας και της εδειξες καμια φωτο μου?

Παρήγγειλε ο φράγμας ρουτεράκι;

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 05:08]

Ρε παλικάρια μόλις είδα οτι το D πλήκτρο στο laptop μου ΔΕΝ λειτουργεί... το πατάω και τίποτα, εβγαλα και το πλήκτρο, το φυσηξα κτλ αλλα τιποτα... ξέρει κανείς πόσο μπορεί να πάει το μαλλί? ειναι ΤΟSHIBA..... να πάω αντιπροσωπεία ή αλλού? είναι εκτός εγγύησης...

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 10:08]

Υπολόγισε διψήφιο, λίγο κάτω από τα 100 :p

Πάρε τηλέφωνο αντιπροσωπεία ή ebay για πιο φθηνά.

Τελικά το πήγα σήμερα το μεσημέρι κατά τις 1 για επισκευή στην IDEAL στον Κολωνό και στις 3 με πηραν τηλέφωνο οτι ήταν έτοιμο, έγινε αντικατάσταση... 65 το μάλλι (45 η εργασία :blink: )... Ευτυχώς είχαν Αγγλικό πληκτρολόγιο χωρίς Ελληνικούς χαρακτήρες...ότι είχα δηλαδή...

Ασχετο αλλα η πρώτη κουβέντα του ανθρώπου εκει όταν με είδε ήταν..."Τι έγινε πως και δεν στο έκλεψαν αυτό ακόμη?:D "..

(Μετα από 2 χρόνια με θυμόταν οταν μου εκλεψαν αλλα εν τέλει βρήκα μετα από 6 μήνες το Qosmio που είχα, μέσω της Τοshiba με συνεργασία με την Ασφάλεια και τον Εισαγγελέα οπου έκαναν κατάσχεση... και οπως ειπε...από τότε μονο εσυ εχεις πάρει πίσω laptop που έχει κλαπεί... τι ήταν και αυτό τότε... )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.