Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 09:02]

ρε καποιον θα χτυπησω.........ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΩ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ.....:rant:

εδω και 1μιση χρονο παλευα να βρω parking στα σεπολια στο 1 και μοναδικο αυτοκινητο που εχω

(για οσους θυμουνται εχω γειτονες με 3 αυτοκινητα ο καθενας και ενα μηχανακι που κλεινουν πεζοδρομια με το παπι οταν λειπουν τα αμαξια για να εχουν μια θεση ακομα)

........μετα απο 1μιση χρονο βρισκεται ενας γειτονας να μου νοικιασει μια θεση......

μου λεει οτι θα βαλει καγκελακι γυρω γυρω απο το οικοπεδο και θα εχει και υποστεγακι.....μου πε επισης να διαλεξω οποια θελω εκ των 3 θεσεων που χωρανε στο σημειο.ΟΛΑ ΑΥΤΑ μεσα Αυγουστου.

με τα πολλα ξεκινησα να το βαζω στη θεση που ειχα παροτι δεν ειχαν τελειωσει καγκελα και υποστεγο μιας και οι ''μαστοροι τον καθυστερουσαν''..........3ο βραδυ που το αφησα εκει περα

του λεω πες μου ποτε θα τελειωσεις απο ολα μην μου σημαδευτει το αμαξι απο κανα μαστορα καμια μερα που θα το εχω εκει μιας και δεν εχουν ακομα τελειωσει.......

μου λεει μην εχεις προβλημα θα στο προσεχω εγω......

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ.............ΤΙΓΚΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΗ ΜΑΡΜΑΡΟΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΠΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤΠΑΓΚΑΖ>>ΠΕΣΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΖΗΜΙΑ ΕΓΙΝΕ..............

επειδη λοιπον δεν εχω αλλη ηρεμια να χαλασω και επειδη δεν εχω αλλη υπομονη να μην κοιμαμαι τα βραδια γιατι μπορει καποοις να μου γ@μησει το αμαξι.........

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑΔΕΜΑ............

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΚΟΤΡΩΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ............

Γ@ΜΩ ΤΗ Κ@ΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ Γ@ΜΩ τα ΣΕΠΟΛΙΑ ΜΟΥ.........

θα παρω μολοτοφωφ και θα καψω ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΧΩΝΕΥΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ........

#@%Ρ@#%@#ΤΡ #$@ΩΤΕ$:fight:

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω Γιώργο αλλά κακώς αγόρασες αυτό το αυτοκίνητο.

Δεν αγοράζουμε αυτοκίνητο εάν δεν μπορούμε να το συντηρήσουμε άνετα.

Θέλω να πω πως δεν είναι 5-6 μηνών μεροκάματα να πεις δεν βαριέσαι.

Από ότι καταλαβαίνω είναι όλη σου η ζωή αυτό το αμάξι.

Η ψυχική καταπόνηση που σου προσθέτει δεν ισοβαθμήζετε με τίποτα.

Πούλα το να ηρεμήσεις , και πάρε ένα σαράβαλο στο μπόι σου.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από perp

Ρε παλικάρια μόλις είδα οτι το D πλήκτρο στο laptop μου ΔΕΝ λειτουργεί... το πατάω και τίποτα, εβγαλα και το πλήκτρο, το φυσηξα κτλ αλλα τιποτα... ξέρει κανείς πόσο μπορεί να πάει το μαλλί? ειναι ΤΟSHIBA..... να πάω αντιπροσωπεία ή αλλού? είναι εκτός εγγύησης...

Υπολόγισε διψήφιο, λίγο κάτω από τα 100 :p

Πάρε τηλέφωνο αντιπροσωπεία ή ebay για πιο φθηνά.

@fragma: Dude, τα έχει αυτά η αυτοκίνηση. Saab χωρίς γκαράζ ή έστω κουκούλα δεν λέει.

πραγματικα ειναι κατι που ειχα πει πολλες φορες στον εαυτο μου......αλλα περα απο το ποσο ηθελα να εχω ενα τετοιο αμαξι ειναι και θεμα ασφαλειας αλλα και συνηθειας........ξεκινησα να μαθαινω με μεγαλο αυτοκινητο και μεχρι σημερα τα εχω εκτιμησει με το ποσο ασφαλη και ανετα στο ταξιδι ειναι.

αντιθετα εχω πολλους φιλους με ασχημες εμπειριες με αυτοκινητα μεσαιας και μικρης κατηγοριας και ειμαι χαρουμενος που δεν ετυχε κατι τετοιο και σε μενα.

το οτι τα φερνω δυσκολα τα φερνω......ειχα κανει ενα προγραμματισμο να βγαινουν τα εξοδα....τον παραγοντα τυχη-ατυχια ομως δεν τον ειχα υπολογισει τοσο μιας και σαν ανθρωπος ειμαι ηπιων τονων χωρις να προκαλω.......

φαινεται ομως οτι η κ@λοπολη που ζουμε δεν εχει κανενα σεβασμο και δεν χαριζεται σε κανεναν ειτε δινει δικαιωματα ειτε οχι.

ολη μου η ζωη δεν ειναι......σιγουρα εινια κατι που το θελα πολυ και το ευχαριστιεμαι που εχω τετοιο αμαξι και το ξοφλαω με δικα μου λεφτα....αλλα δεν ειμαι και βολεψακιας στη ζωη μου......εαν χρειαστει να στερηθω κατι θα το στερηθω χωρις να το σκεφτω 2η φορα.

απλα δεν μπορεις να φανταστεις πως νιωθει καποιος οταν πραγματοποιει ενα απο τα πρωτα του ονειρα και ακομα δεν το εχει χαρει καλα καλα να του το γ@μαει ο καθε τυχαιος γιατι μεγαλωσε σε συνθηκες κανιβαλλισμου.

@jpavly γι αυτο και πηρα και κουκουλα γι αυτο και ψαχνω απο τοτε που το πηρα γκαραζ.......

Αρχική απάντηση από zyx

η αλαξε σπιτι ;p

πολυ συντομα......πολυ ομως......

Τα όμορφα πμ συνεχίζονται...

Part II :

καλησπερα φιλε μου επειδη εχω πολλα κονε "μεγαλα κεφαλια στο πλαισιο θελω τα φωτα σου θελω να παρω μνημες.......μπλα μπλα μπλα...

Τουλάχιστον αυτός είπε καλησπέρα...αλλά φοβάμαι να του απαντήσω μιας αι έχει κοννέ... :hehe:

PART III : Τελικά δεν πρέπει να προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος....

Βγήκα απο τον δρόμο μου για να δώσω κάτι σε κάποιον που είχα πουλήσει απο αγγελία...(Αττική οδο γαρ)...και αφού ο τυπάς με επρηξε στα τηλέφωνα να πάω απο εκεί επειδη δεν έχει μεταφορικό μέσο κτλ κτλ και με ξανα επρηξε στα τηλέφωνα για το που να πάω και τι ώρα κτλ......τελικα δεν ήρθε ποτέ ..ούτε σήκωσε το τηλέφωνο ποτε....

Τουλάχιστον να το σήκωσε να έλεγε πώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ, ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ.....

Α ρε τι περίεργοι που είμαστε οι ανθρώποι....ξύλο που μας χρειάζεται...

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 10:23] Βγήκα απο τον δρόμο μου για να δώσω κάτι σε κάποιον που είχα πουλήσει απο αγγελία...(Αττική οδο γαρ)...και αφού ο τυπάς με επρηξε στα τηλέφωνα να πάω απο εκεί επειδη δεν έχει μεταφορικό μέσο κτλ κτλ και με ξανα επρηξε στα τηλέφωνα για το που να πάω και τι ώρα κτλ......τελικα δεν ήρθε ποτέ ..ούτε σήκωσε το τηλέφωνο ποτε....

Μπορεί να ήθελε να σε δει . Από μακριά

Αρχική απάντηση από greekfragma

#@%Ρ@#%@#ΤΡ #$@ΩΤΕ$:fight:

Γιώργο φτιαξτο και κράτα το από το ενοίκιο του πάρκινγκ.

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 10:19]

......ειχα κανει ενα προγραμματισμο να βγαινουν τα εξοδα... .

Δεν ειχες κάνει προγραμματισμό dude , Προγραμματισμός θα ήταν με το που αγόρασες το αυτοκίνητο [η με το που σου το έδωσε ο πατέρας σου. ] Να είχες εναν χώρο να το βάλεις , κακά τα ψέματα στην Αθήνα χωρίς πάρκιγκ - χώρο δικό σου το να μην συμβεί κάτι παραπλήσιο - παρόμοιο με αυτο που έπαθες είναι απίθανο . Εγώ προσωπικά αν ερχόμουν να μείνω Αθήνα [ και ίσως παιξει τέτοιο ενδεχόμενο :( ] οχι το καινούριο μου αμάξι δεν θα άφηνα έξω αλλα ούτε την μοτοσυκλέτα για μιά μέρα , για τον λόγο οτι γνωρίζω τον εαυτο μου και αν γίνει κάτι τετοιο θα κοιμηθώ μετά απο καμια βδομάδα. :X

ε καλα στην αθηνα ολοι αντιμετωπιζουμε προβληματα χωρου και παρκινγκ...δεν παει να πει ομως οτι θα κυκλοφορουμε και με σαραβαλα...δυστηχως ομως μερικες φορες ειδικα αμα εισαι λατρης της αυτοκινησης πολλες φορες τα παραβλεπεις αυτα...

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 10:08]

Υπολόγισε διψήφιο, λίγο κάτω από τα 100 :p

Πάρε τηλέφωνο αντιπροσωπεία ή ebay για πιο φθηνά.

Ευχαριστώ man!!

@greekfragma

Αν σε παρηγορεί... αυτοί που μένουν απέναντι μου, 3 οικογένειες (ολοι σόι), 12 αυτοκίνητα και μόνο 2 ειναι συνήθως στο γκαράζ τους... τα υπόλοιπα 10 στο δρόμο... λιτανεία... και οποιος γνωρίζει το δρόμο μου ΔΕΝ τον λες και 5η Λεωφόρο... ένα στενό ειναι που παρκάρεις απο την μία πλευρά μόνο....

Και πριν κανα 4μηνο ο ένας από αυτους έμπλεξε σε τσαμπουκά και πάνω στην πάλη... νάαααα ένα ωραίο βαθούλωμα στο φτερό του αυτοκινήτου μου... τσάκισμα της "λαμαρίνας" κτλ... ακόμα τα περιμένω τα 160.... Ευχαριστώ πολύ???

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:34]

γιατι φραγμα εχεις της ψευδαισθηση οτι σε καλυτερη γειτονια δεν θα εχεις προβληματα?

σε καλυτερη γειτονια θα φροντισω να εχω το αυτοκινητο στο παρκινγκ της πολυκατοικιας ή αυλη με καγκελοπορτα εαν καταφερω να βρω ισογειο.....

οπως και να χει δεν θα το αφησω ξανα στο δρομο ή σε παρκινγκ ακαλυπτο.

Tα μεταξωτα βρακια θελουν κ επιδεξιους κωλους τσιφουτακο μου :hehe:

Παρε ενα ΥouGo να σωθεις :D

23620174-zastava-yugo-45a.jpg

fragma....σουχω λυση....που εφαρμοζει ενας γειτονας με ενα πανεμορφο Ζ3....απλα αφηνεις το αυτοκινητο μες στη μπιχλα:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: ...μετα μεχρι κ οι κλεφτες/αλητες/κανιβαλοι απαξιουν να το πειραξουν....η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια,αλλα η βρωμια ειναι ολοκληρη.... :hehe: :hehe:

@gorillakos... :μην μασας βρε...μεινε εσυ ευγενικος κ μην σε νοιαζει...θυμαμαι ενα παιδι που δουλευε στα multirama κ οταν πηγα ναγορασω θερμοαγωγιμη,παρολο πουχε αλλους πελατες,προθυμοποιηθηκε απο μονος του να κατσει να μουεξηγησει με λεπτομερειες πως θα την περασω κλπ :) :) ναναι καλα ο τυπος...

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 10:23]

Τα όμορφα πμ συνεχίζονται...

LOL δεν ηξερα οτι πλεον χρειαζεται να εχεις μεγαλα κοννε για να παρεις καλες μνημες ... :hehe:

ΕλεοC δλδ .....

axm fragma το saab έχεις γιατί δεν ξέρω..?εργαλείο...απλά βρες σε πι/υ/ηλοτή.....και με κουκούλα.....αλλίως δεν σε βλέπω να ησυχάζεις....τώρα για αυτό που έγινε :/ προτίνω να κάνεις ότι είπε ο xrist....να κρατηθούν απο το ενοίκιο....go 4 it......

φτιάχνω τανκ χοχοχοχοχο

greekfragma μεγαλη ατυχια ρε συ, και λιγα ειπες....

Παντως να πω κατι αλλο,

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ/ΜΑΣΤΟΡΕΣ.

Θελουν, δε θελουν, απο αμελεια ή απο ανευθυνοτητα οτι αφηνουμε θα το καταστρεψουν.

Δηλαδη στην γειτονια μου, που με το που ξεκινησε η οικοδομη, εφυγαν ολα τα αυτοκινητα απο το πεζοδρομιο ηταν τυχαιο?

Αρχική απάντηση από fusion [Σήμερα, στις 13:13]

greekfragma μεγαλη ατυχια ρε συ, και λιγα ειπες....

Παντως να πω κατι αλλο,

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ/ΜΑΣΤΟΡΕΣ.

Θελουν, δε θελουν, απο αμελεια ή απο ανευθυνοτητα οτι αφηνουμε θα το καταστρεψουν.

Δηλαδη στην γειτονια μου, που με το που ξεκινησε η οικοδομη, εφυγαν ολα τα αυτοκινητα απο το πεζοδρομιο ηταν τυχαιο?

και γω το ηξερα αυτο.......και μαλιστα ειχα κανει και κουβεντα γι αυτο στον γειτονα...οτι μηπως εινια καλυτερα να μην το βαλω μερικες μερες ακομα μεχρι να τελειωσουν τα μερεμετια.......

αλλα που.....γ@μω την τυχη μου...:cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.